Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Чина ми е командир на летателен отряд, ши летиш ли ил няма

В смисъл къв ? Да летя към тебе или да отлитам на юг? Не съм опитвала, ма ако ме ритне Каси и се окажа таралеж може да се получи...

В смисъл къв ? Да летя към тебе или да отлитам на юг? Не съм опитвала, ма ако ме ритне Каси и се окажа таралеж може да се получи...

:lol: :lol: :lol: Сега ще каже Каса, че цял ден я мислиш :) Внимавай със сравненията и асоциациите :)

:lol: :lol: :lol: Сега ще каже Каса, че цял ден я мислиш :) Внимавай със сравненията и асоциациите :)

Ми то си е така - мисля я и се притеснявам как живее без да спи?:)

Ии ся страх ли та,, ши почнем от ниско няма са плашиш

... Не съм опитвала, ма ако ме ритне Каси и се окажа таралеж може да се получи...

:lol:

няма споко. Нещо ме мързи :| Важно е, че таралежите се раждат без бодли :-o

А ти си баси всестранноразвитият Мен!От овчар, че до летец :clap: а между тях и баскетболист ...
Накрая ще се окажеш ... ватман :twisted:

Оо кака Каси пострига ли таралежа ил го обръсна нацяло

Кой дали познавам? :-o

Нямам. Откакто 86-та бях на манифестация всичко ми е наред и пестя 8)

А ти си баси всестранноразвитият Мен!От овчар, че до летец :clap: а между тях и баскетболист ...
Накрая ще се окажеш ... ватман :twisted:

А кой кара влака аа, ти да не би да имаш тапия

Леко ме е страх кво ще покажеш: жироскоп ли, перископ ли, микроскоп ли - иначе почваме откъдето заповядаш, нали сме генерал и лейтенант или какъв ше ми е чина на мен?

А кой кара влака аа, ти да не би да имаш тапия

Разсейваш се нещо ... давай го по-концентрирано, за да не падаш от два стола или да изпуснеш дините ;)

Аз съм ... от публиката :clap:

Леко ме е страх кво ще покажеш: жироскоп ли, перископ ли, микроскоп ли - иначе почваме откъдето заповядаш, нали сме генерал и лейтенант или какъв ше ми е чина на мен?

Ей таквиз изпълнителни и жертвоготовни скачачки сакам, ама как няма та зема на тренировки поне

Опс, уелкъм бек, не го стресирай така. Не е вярно, никакво коварство няма у мен :)

Бе хитра си ти. :wink: Лека от мен отивам на кино ще пущам оня филм NFS да видя много ли е тъп. :)

Разсейваш се нещо ... давай го по-концентрирано, за да не падаш от два стола или да изпуснеш дините ;)

Аз съм ... от публиката :clap:

Ахам от публиката си ама ако не сакаш игра с публиката шо се обаждаш аа значи сакаш . ,

Горе