Вероятну всички спят след масовото лека ношт. Гарми ли при вас?
Оооо аморе! Не спят, не спят - работят, като луди. Как си днес?
О миличка Нандибанди в наструение сам за креватни подвизи не за раута. Ти как си
И аз съм в такова настроение, миличък, но трябва и да се работи по малко - хлябът струва пари и някои минават километри, за да се сдобият с него.
Добър ден Не сме имали повторно преживяване. Всъщност се бях замислила за няколко интересни класически сценария с теб, Пури, и Лили... Така поне Пури няма да отнесе цялата жега, а аз поначало към дамите съм много по-нежна.Възможно там да е така, аморе, но пък те са извратени, та кой знае с какви мъки се изкарват парите. Те и немците са перверзни - къде е оная бдсм - почитателка, дето те лишава от седящо положение ? Да не сте имали тайна среща зад гърба ми?
Възможно там да е така, аморе, но пък те са извратени, та кой знае с какви мъки се изкарват парите. Те и немците са перверзни - къде е оная бдсм - почитателка, дето те лишава от седящо положение ? Да не сте имали тайна среща зад гърба ми?
Добравечер каксти снастроението,,, стига сти бачкали
О кара мия права си сигорно с пот на челото си искарват парите но няма начин ако човек изка да е креватен предприймач !
Ах аморе тя гестаповката укончателну мина на жени след мене. Само сладки спомени ми остави И малко болезнени както се разбра но ште трябва да я преживея Ште търся други предприемачки
Някой селти ши пуска ли таз вечер по бански или гестаповски дантиели
Оооо, бластер ! Днеска цивилен ли си - да знам дали да отдавам почеш?:wink:
Ма как ще е минала на жени - погледни нагоре и виж какви планове крои за групови занимания. Обаче каза, че с дамите е нежна и може да и се пусна накрая...
Ако кажеш ще пусна, ма не ми даде чин и сега само гестапото е войничка тука...
Ся не разбрах дали сме военни или цивилни, ма ще рискувам и ще пусна по ежедневно облекло - ей туй мий пинюарчето.:wink:Виж файлът 10391