Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Няма душко никво хръкане, ние кат са зациливаме след миженицата и кат заспим, той аз съм кротка душичка, ще шавам само ако избягаш :rolleyes:
Само, че като ме изплаши с оня крокодил у другата тема сега ме е страх от всичко вече :-o

А, Уни, само като ще спиш и ще мижиш, за какво си й на нандито :)

Ами да не и преча, иначе ко се разшавам и отиде цяла нощ няма да спим пък после да не ме обвини, че не се наспала на сутринта. :rolleyes:
А, Уни, само като ще спиш и ще мижиш, за какво си й на нандито :)

Ами да не и преча, иначе ко се разшавам и отиде цяла нощ няма да спим пък после да не ме обвини, че не се наспала на сутринта. :rolleyes:

Е, уни, понякога е добре да поемеш инициативата в свои ръце, дори и с риска жената да остане ненаспана. Че от толкова галантност и съобразяване става малко като при английските лордове: "Милейди, имате ли нещо против да Ви го вкарам?"

Никво мърдане по време на миженицата - щото ще има спукано гърне.:lol:
Лиле, как си? Не одихме на кръстовището...

Е, уни, понякога е добре да поемеш инициативата в свои ръце, дори и с риска жената да остане ненаспана. Че от толкова галантност и съобразяване става малко като при английските лордове: "Милейди, имате ли нещо против да Ви го вкарам?"

Няма да е толкова галантен, нали се договорхме миженицата да е след намачкване.:wink:

Тогас, махаме миженицата, пък при мачкането, ще се сборичкаме, че то се е видяло, тя и без това все иска да ме бие :-o

Никво мърдане по време на миженицата - щото ще има спукано гърне.:lol:
Лиле, как си? Не одихме на кръстовището...

Горе-долу бивам :) Ако бяхме ходили на кръстовището, сигурно щях да съм супер :) Ти как си, мина ли мигрената?

ЕЕееее, още ни сме се мачкали, как да мине :rolleyes:
Горе-долу бивам :) Ако бяхме ходили на кръстовището, сигурно щях да съм супер :) Ти как си, мина ли мигрената?

Почти не ме притеснява, но се опасявам за утре - рядко ме боли глава, но ако се случи е винаги в неделя, само в неделя - някой има ли обяснение на тоя странен график на моята мигрена?:)
На кръстовището можеше да активирам кръвообращението и да не ме боли глава, ма се наложи да се взирам в компа цял ден. Утре да идем, а?

Почти не ме притеснява, но се опасявам за утре - рядко ме боли глава, но ако се случи е винаги в неделя, само в неделя - някой има ли обяснение на тоя странен график на моята мигрена?:)
На кръстовището можеше да активирам кръвообращението и да не ме боли глава, ма се наложи да се взирам в компа цял ден. Утре да идем, а?

Мен така ме болеше преди главата, защото в делничните дни се налагаше да ставам много рано - към 6 часа сутринта, в петък излизах, а в събота и неделя спях и до обяд, та направо се събуждах с ужасно главоболие почивните дни. Като почнах горе-долу по едно и също време да ставам, ми се нормализираха нещата.

Отиването на кръстовището би помогнало евентуално, ако мигрената ти е причинена от някакви проблеми с мандибулата или дъвкателните и гълтателните мускули :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Здрастии някои дама етърсил докат ма нямаши

Да, едни данъчни инспектори - казаха, че не си декларирал всичките овце. Как си бластер, не си ли на похот? С тия дъждове сигурно и гъби се намират..:rolleyes:

Мен така ме болеше преди главата, защото в делничните дни се налагаше да ставам много рано - към 6 часа сутринта, в петък излизах, а в събота и неделя спях и до обяд, та направо се събуждах с ужасно главоболие почивните дни. Като почнах горе-долу по едно и също време да ставам, ми се нормализираха нещата.

Отиването на кръстовището би помогнало евентуално, ако мигрената ти е причинена от някакви проблеми с мандибулата или дъвкателните и гълтателните мускули :)
От мандибулата ще е, щото ставам по едно и също време, а и имам ужасен бруксит. Ще трябва викаш да се ходи на кръстовището с лечебна цел.:rolleyes:

Ай, сега като стана дума за мачкане и ви заболя главата, женска му работа :(

Ай, сега като стана дума за мачкане и ви заболя главата, женска му работа :(

На мен ми минава от мачкане, само че съм претенциозна - предпочитам да си стоя с мигрена, вместо да ме мачка кой да е :)

То туй ясно. И мен ме заболя покрай вас :(
На мен ми минава от мачкане, само че съм претенциозна - предпочитам да си стоя с мигрена, вместо да ме мачка кой да е :)

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Да, едни данъчни инспектори - казаха, че не си декларирал всичките овце. Как си бластер, не си ли на похот? С тия дъждове сигурно и гъби се намират..:rolleyes:
Мени бирниците няма зако матърсят шото цакам икат ги напия сотлежало уйски и немогат сипреброят пръстите па камо ли уфцети,,,
Ти нешо са пофалиш, чушкопека работили

Горе