Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

добрутру и от мен

Добро беше, ма вече е пладне.:lol: Хората вече наздраве си викат.:)

За салата ли се разприказвахме вече душко :-o :D
Добро беше, ма вече е пладне.:lol: Хората вече наздраве си викат.:)

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Твойта кафемашина на дърва ли е или на въглища? В тая жега не върви да я палиш, че ще вдигне още температурата, па тва 3 връз 1 ако е кафе, язе съм дроб-сърма.:lol:
Я кажи, като виден ИТИ спициалист - да си ъпгрейдна ли антивирусната, че не смея много да пипам нови оферти, откак ме хванаха с нелагална седмица и требваше момчето да ми слага ключ.:lol: Малии, колко ли неграмотно звуча.:)

На дърва е и тряа цепя дърва да паля огън. :lol:

Нищо не ти разбрах каква е антивирусната и ква седмица? :)

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

На дърва е и тряа цепя дърва да паля огън. :lol:

Нищо не ти разбрах каква е антивирусната и ква седмица? :)

7-ца уиндоуз, бе гангстер.:lol: Пиша още 100 неща и затва звуча, като Йоло Денев на амфетамини.:lol:
Инсталирах преди време някаква актуализация и после трябваше да се слага някакъв ключ. Абе ще я ъпдейтна антивирусната, па...божа работа.

Ти се радвай, че е на дърва машината, че ако требваше да фърляш 2-3 лопати брикети за едно кафе в тая жега..лошо.:)

За салата ли се разприказвахме вече душко :-o :D

Рано ми е на мен още да ям, ама ората вече поркат, душе. Ремайнда още е на добрутро, а по пернишко три пъти си биха жените вече.:)
Как си душе?

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

7-ца уиндоуз, бе гангстер.:lol: Пиша още 100 неща и затва звуча, като Йоло Денев на амфетамини.:lol:
Инсталирах преди време някаква актуализация и после трябваше да се слага някакъв ключ. Абе ще я ъпдейтна антивирусната, па...божа работа.

Ти се радвай, че е на дърва машината, че ако требваше да фърляш 2-3 лопати брикети за едно кафе в тая жега..лошо.:)

Аха щото язе съм с eset smart security и оня ден турих седмицата на антивирусната ама много бъгава излезе та си се върнах на старата версия. За това, хъпдейтвай няма какво да и стане.

С краден Уиндоус, а? Явор Колев знае ли? :lol:

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Аха щото язе съм с eset smart security и оня ден турих седмицата на антивирусната ама много бъгава излезе та си се върнах на старата версия. За това, хъпдейтвай няма какво да и стане.

С краден Уиндоус, а? Явор Колев знае ли? :lol:

Шшшшт, трай си. Знае, ама ме пуска по тънката линия, щот съм му уше и клепам тия с фейсбук страниците.:wink:

Ей -2 кила от последниот път га скочих връз катарот. Направо ще избия рибокот и без тренировка да не поверваш. :shock: Още няколко кила остават до категория "ебаси пичот агейн". 8)

Чекай да пусна поз-дръвче, че отдавна не съм:

[video=youtube;OYHX8GRQuQo]https://www.youtube.com/watch?v=OYHX8GRQuQo[/video]

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ей -2 кила от последниот път га скочих връз катарот. Направо ще избия рибокот и без тренировка да не поверваш. :shock: Още няколко кила остават до категория "ебаси пичот агейн". 8)

Чекай да пусна поз-дръвче, че отдавна не съм:

:DБраус! И аз много се възрадвувам, като скоча връз катарот и вида, че вместо да съм качила, от сладкишот, дека съм омаала вечерта, съм взела, че съм спихнала даже.:)
Тва ''ебаси пичот агейн'' официална категория при мъжете ли е или си е твоя лична стандартизация? Сега в коя си?

Бивам душко, ей тука мъчим са цял ден :)
Ти как си :)
Рано ми е на мен още да ям, ама ората вече поркат, душе. Ремайнда още е на добрутро, а по пернишко три пъти си биха жените вече.:)
Как си душе?

Бивам душко, ей тука мъчим са цял ден :)
Ти как си :)

Добре съм душе, ама изпитвам ужасно чувство за вина днеска. Мойта мила мама - сладка и добричка има рожден ден и аз забравих да и честитя, та трябваше сестра ми от София да ми звънне и да ми се накара яко. Голема излагация, душе - цяла сутрин се въртя около нея, кафенце и направих, а не се сещам да и честитя... добре, че поне днес не я навиках от сутринта, както често става - късмет. И подарък не и купих, ама ще затичам набързо да и взема нящу.:)

:DБраус! И аз много се възрадвувам, като скоча връз катарот и вида, че вместо да съм качила, от сладкишот, дека съм омаала вечерта, съм взела, че съм спихнала даже.:)
Тва ''ебаси пичот агейн'' официална категория при мъжете ли е или си е твоя лична стандартизация? Сега в коя си?

Моя категоризация. Язе имам две категории - ебаси пичот и ебаси дзверот. :) Оти не съм стигнал до първата явно съм във втората още ама по отивам към първата кат ша кажеш да речеш. Язе съм като черната Златка - так-так нема междинни категории. :lol:

Къ ще забравиш майка си да не си прекалила с плажниот балконинг? :)

ПП: Какво стана със спора за тиквата с мляко и корменето на шарани?

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Моя категоризация. Язе имам две категории - ебаси пичот и ебаси дзверот. :) Оти не съм стигнал до първата явно съм във втората още ама по отивам към първата кат ша кажеш да речеш. Язе съм като черната Златка - так-так нема междинни категории. :lol:

Къ ще забравиш майка си да не си прекалила с плажниот балконинг? :)

ПП: Какво стана със спора за тиквата с мляко и корменето на шарани?

И днеска имаше плажен балконинг, ама преди тва ме светнаха та и честитих. Вчера цял ден повтарям на ората, че мама утре има р.д., а днеска изкукАх тотално.:)
Много са ти строги категориите - щом си близо значи си ''ебаси, почти съм пич, агейн''.:wink:

Спора за тиквата и рибата снощи е прераснАл в женски бой с обиди от сорта ''попова лъжичка'' и ''листна въшка'' - тва е все едно мъже да се скубят и драскат с нокти.:lol: Нема ли псувня - не е мъжко за мене..

При мен много често се случва туй нещо душко :)
Добре съм душе, ама изпитвам ужасно чувство за вина днеска. Мойта мила мама - сладка и добричка има рожден ден и аз забравих да и честитя, та трябваше сестра ми от София да ми звънне и да ми се накара яко. Голема излагация, душе - цяла сутрин се въртя около нея, кафенце и направих, а не се сещам да и честитя... добре, че поне днес не я навиках от сутринта, както често става - късмет. И подарък не и купих, ама ще затичам набързо да и взема нящу.:)

При мен много често се случва туй нещо душко :)

Случва се душе - изкукали сме тотално, зло да ги забрави и да са ни живи и здрави.:rolleyes:

А наздраве! :beer: Дигнаха ми нервите, че си налях едно малко бира от моята - Старопрамен. :)

А наздраве! :beer: Дигнаха ми нервите, че си налях едно малко бира от моята - Старопрамен. :)

Много си гад - сега и на мен ми се допи, па нямам. Наздраве! Утре ще си купя...:wink:

Ще извиняваш изтичай до магазиня. И старопрамен да вземеш. :)

Душко, ще правиш ли салата, че те пускам до тоз иначе :-o

attachment.php

Прикачени файлове

• 10556226_680347578726064_3649946627993513205_n.jpg
    10556226_680347578726064_3649946627993513205_n.jpg
    38.9 KB · Преглеждания: 16

Таз тема уж щяхте да спирате с политическите "смешки"...

После да не се чудите кой и как пише тук и да няма изненадани коментари от типа "кой ми сра в гащите". Цял раздел има по-подходящ за целта.

Поздрав с една бирена реклама, не я намирам отделно обаче:
[video=youtube;y-sUskZH6Qg]https://www.youtube.com/watch?v=y-sUskZH6Qg[/video]

Горе