Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Спамя фейсбукя душко ама нещо много лабава халвата от него :)
Ще тегля пак серийка да гледам след малко май пак.
Ти какво филмче си харесала :)
Може да е зает да дига друго и за тва не дига телефоня, а може да не дига на непознати номера, а той тоя номер ми го няма..:rolleyes:
ЗагледАх едно филмче аз, ти какви ги вършиш, душичка?

Някакво дъртичко със Селма Блеър на Едуард Бърнс, ма не го бях гледала - чак да се чудиш. Ти една по една ли ги дърпаш серийките, бе душе? Айде, давай, че вече ще ти пусна спойлер кой убива момичетата.tease.gif

Нидей душко сега да издаваш тайната :(
Ша са бием ли таз вечер :rolleyes:
Някакво дъртичко със Селма Блеър на Едуард Бърнс, ма не го бях гледала - чак да се чудиш. Ти една по една ли ги дърпаш серийките, бе душе? Айде, давай, че вече ще ти пусна спойлер кой убива момичетата.Виж файлът 10659

Нидей душко сега да издаваш тайната :(
Ша са бием ли таз вечер :rolleyes:

Няма душе да издавам, споко - бъзикам те. Айде, като го догледаш ще си направим дискусионно студио и ще го обсъдим.:)
Да се пердашим вече викаш, а?:wink: Айде, сваляй гащите..

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ко прайта уа батка? :)

Подготвяме се да пердаша Уни, ти? :)

Душко видя ли какво става, като те назначих за зам. шеф и всичко живо се разписва да няма екшън :lol:

Ще диря некой филм за зяпане, че ми писна от работа. Неска като съм преместил едните файлове в друга папка по незнайна причина се утрепах да ги търся. Папката дето трябваше да са празна, що съм ги заврял на кучето в ауспуха нямам обяснение. Добре, че ги намерих щото нямам копие и щях да се самообеся и да изчезна безкрайно. :D

Да те питам ли една работа? :)

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Гледай нашия сериал братле няма да объркаш :p
Ще диря некой филм за зяпане, че ми писна от работа. Неска като съм преместил едните файлове в друга папка по незнайна причина се утрепах да ги търся. Папката дето трябваше да са празна, що съм ги заврял на кучето в ауспуха нямам обяснение. Добре, че ги намерих щото нямам копие и щях да се самообеся и да изчезна безкрайно. :D

Случват се такива раути, гангстер - и аз често крия разни неща от мене си и викам после ''да се таковам у празната кратуна''.:lol:
Питай и две работи, стига да мога да хелпна.:)

Душко видя ли какво става, като те назначих за зам. шеф и всичко живо се разписва да няма екшън :lol:

Е ако само ние тримата сме всичко живо, значи няма живот, след смъртта, душе.:lol:

Случват се такива раути, гангстер - и аз често крия разни неща от мене си и викам после ''да се таковам у празната кратуна''.:lol:
Питай и две работи, стига да мога да хелпна.:)

Гледай го ся тоя на тази изключително тъпа песен на 2:15 аграрния тип и кажи убавец ли е оти аз на мъжовете не им разбирам. И такива ли станаха рападжии? :)

[video=youtube;I1id0rs4dAg]http://www.youtube.com/watch?v=I1id0rs4dAg[/video]

Или само ние сме безсмъртни :p
Е ако само ние тримата сме всичко живо, значи няма живот, след смъртта, душе.:lol:

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Гледай го ся тоя на тази изключително тъпа песен на 2:15 аграрния тип и кажи убавец ли е оти аз на мъжовете не им разбирам. И такива ли станаха рападжии? :)

Ми явно и аз не разбирам от мъжове ако тоя минава за убавец.:lol: Егати смешния рап обаче, мякат ли мякат ''коньспиьрацъья'' хахаха:lol:
Ако някоя девойка го е предпочела, вместо тебе значи нема вкус - пускай я да пасе.:)

Начи не съм се объркАл, че аграрен тип? :)

Лилето я няма да не е на опера неска - ще си затрие слуха да ходи толкоз честно. :mrgreen:

Хахха сега видех думите на тиквата за глада и мора и умрях да се смея. :lol:

Начи не съм се объркАл, че аграрен тип? :)

Лилето я няма да не е на опера неска - ще си затрие слуха да ходи толкоз честно. :mrgreen:

Не си се объркАл, споко - аграр е.:lol:
Лилето да, много о'переее напоследък, ама аз съм заместник класна и ще и фрасна оцъствие най-подир - както викате по вашия край.:lol:

Не си се объркАл, споко - аграр е.:lol:
Лилето да, много о'переее напоследък, ама аз съм заместник класна и ще и фрасна оцъствие най-подир - както викате по вашия край.:lol:

Дам, Лилето е направила лапсус и вместо да каже Не и да отреже някой е рекла Да. :D

Кат каза нашият край гледам по вашият край(софетоІ някой взел джакпотя 7милн. Кога го пуснаха кога го взеха? Тоз и той с фалшив фиш е играл май-май. :lol:

Дам, Лилето е направила лапсус и вместо да каже Не и да отреже някой е рекла Да. :D

Кат каза нашият край гледам по вашият край(софетоІ някой взел джакпотя 7милн. Кога го пуснаха кога го взеха? Тоз и той с фалшив фиш е играл май-май. :lol:

Знам, че не го мислиш, ама да си кажа: Не съм го взела аз джакпотя.:lol: Ако става с фалшиви, дай да барнем па ние следващия - можеш ли да избайцаш един фашлив фиш?
Лилето - няма лошо, дай боже всекиму.:wink:

Знам, че не го мислиш, ама да си кажа: Не съм го взела аз джакпотя.:lol: Ако става с фалшиви, дай да барнем па ние следващия - можеш ли да избайцаш един фашлив фиш?
Лилето - няма лошо, дай боже всекиму.:wink:

Да нема лошо ама ние сме длъжни да я избазикаме щом ни се е отдала възможност - па не вервам да ни се разсърди. :)

Ааа чекай малко "ние да парнем следващия" па аз да го избайцвам. Двамата ще натиснем копчето на принтерот. После ако на разкрият Цецо дъ Стюпед като ни погне(не че ще оцели адреса) ще ми требваш да отървем кожата.

Ти ще се натиснеш на Боце за да ни приеме и ще му бутнем некой лев и да ни опрости кражбата. :mrgreen:

Горе