Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ти ли им я разписа душко, нидей така :-o :(

Изобщо не са ме питали - пълна анархия цари тука, душе.:-o

Оооооо, ша им наложим санкции никъ кекс цяла година :-o :lol:
Изобщо не са ме питали - пълна анархия цари тука, душе.:-o

Оооооо, ша им наложим санкции никъ кекс цяла година :-o :lol:

Па те не го искат от нас, бе душе.:lol: Нека се чифтосват - важното е да им е хубаво и после да дойдат да споделят радостта с другарчетата.:wink:

Убаво ще видим кой ще цъфне с пита начи :twisted:
Па те не го искат от нас, бе душе.:lol: Нека се чифтосват - важното е да им е хубаво и после да дойдат да споделят радостта с другарчетата.:wink:

О, душета само вие ли останАхте на пост?

[video=youtube;tyOEUXqqiVU]http://www.youtube.com/watch?v=tyOEUXqqiVU[/video]

От: От: Предприемачеко разпускане!

Мани разърдиха се братле, ти поне си точен и се отбелязваш :)
О, душета само вие ли останАхте на пост?

[video=youtube;tyOEUXqqiVU]http://www.youtube.com/watch?v=tyOEUXqqiVU[/video]

От: От: Предприемачеко разпускане!

Па знам ли то вече никой нищо не може разбере в България. :(
Кво им направихте, че се разсърдиха? :)

Как сте душки? Душе, ходих малко да поскитам, рива ли за мени?:wink:

Ривах душко като луд, тук пак буря, но поне да разхлади малко :)
Как сте душки? Душе, ходих малко да поскитам, рива ли за мени?:wink:

При на за сега само духа.. после може да премине и към съществена дейност.... времето имам предвид, душе.mml.gif

Абе какви са тези обръщения "душки", много са ми мазни тези обръщения и не мога да разпусна като хората.

Абе какви са тези обръщения "душки", много са ми мазни тези обръщения и не мога да разпусна като хората.

Ми ние си разпускаме, като си мазнеем. Твоя начин какъв е? Викай ни копелета ако искаш - не си длъжен да се обръщаш така към нас. Ние с Уни си се душкосваме, защото сме си душички.:wink:

Душа пускай нова дават готино филмче. :D
Ми ние си разпускаме, като си мазнеем. Твоя начин какъв е? Викай ни копелета ако искаш - не си длъжен да се обръщаш така към нас. Ние с Уни си се душкосваме, защото сме си душички.:wink:

Обичаме се за това братле. ;)

Виж сега, аз като разпускам удрям по някой пцувня, ама вие тука много сте се разглезили и малко ме хваща срам, все едно да пцувам в децка градина.
Да не ви разваля вечеринката или да спрете да пишете в темата, ако се разпусна и си сипя една ракия, не че ме еве, ама виж как влязох в обяснителен режим, баси

Че сиспи си де тъкмо ще има с кой да си кажа наздраве :(
Виж сега, аз като разпускам удрям по някой пцувня, ама вие тука много сте се разглезили и малко ме хваща срам, все едно да пцувам в децка градина.
Да не ви разваля вечеринката или да спрете да пишете в темата, ако се разпусна и си сипя една ракия, не че ме еве, ама виж как влязох в обяснителен режим, баси

Душа пускай нова дават готино филмче. :D

Как да разкараш гаджето.. - гледала съм го. Даже в момента го гледам, ама на живо - под смс-обстрел съм, ама не реагирам.:wink:

Горе