Предприемачеко разпускане!

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Аз, не съм искал помощ, просто споделих, нали за това са приятелите да си споделят :)
Е, хем боли - хем сърби ! Не мога да помогна, освен да ти кажа другия път да питаш предварително за цената и ако не ти харесва отказваш.

От: Предприемачеко разпускане!

Ей т'ва е... Ние ще се опитаме да сглобим по някоя друга картинка от камасутра, те нека се дъвчат за мастиката.. :D

Пием си виски и си фантазирам...

Ей т'ва е... Ние ще се опитаме да сглобим по някоя друга картинка от камасутра, те нека се дъвчат за мастиката.. :D
И такива картинки ли имаш ? На времето имаше кибрити с голи каки и едно момченце купува цяла пачка. Аз го бъзикам: ''ама няма да ги гледаш, ей!'' и на другия ден майка му ми разказва, как Калинчо се прибрал, взел фулмастрите и нарисувал дрешки на всички голи каки:lol:

Двоен пост. Нещо или нета се бъзика или сайта..

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ми то параметрите са най важни за една класация, мене кво ми трябва дали пере и мий чинии, за туй си има техника па и аз няма се женя или да наемам хигиенистка

Моите параметри си отговарят на телосложението.

Малко се обърках с тия мастики и дъвки, но орбит по 60 ст. и аз не съм виждала от години. Дражетата даже са малко по-скъпи от лентите. Навсякъде са длъжни да издават касов бон - искаш си го и чиста работа.

И такива картинки ли имаш ? На времето имаше кибрити с голи каки и едно момченце купува цяла пачка. Аз го бъзикам: ''ама няма да ги гледаш, ей!'' и на другия ден майка му ми разказва, как Калинчо се прибрал, взел фулмастрите и нарисувал дрешки на всички голи каки:lol:

Малкия на времето е бил моралист, кой го знае сега дали ще им рисува дрешки.

Не е честно така без Лилето да трупам точки, ще чакам да си дойде и тогава ще се състезаваме за точки за дупе. А тя има да наваксва и с бюста..

Забраях че се е забучила с линукса, мчи да сменим темата тогаз да си приказваме за свирки и духови инструменти

То, ако само това прави пак бива :lol:

Пием си виски и си фантазирам...

За приспиване ли ? Раничко е още за сънотворните..

Сега може да си купува с облечени и да им ги маха :lol:
Малкия на времето е бил моралист, кой го знае сега дали ще им рисува дрешки.

Кво ще рече спортни цици? Някой да разясни, че на мен всички си ми аресват, спотри не спортни да се заровиш межжду тях като свине в баркуш :lol:
Ше рече малко по-големи от твоите.

И аз така по обед свърших една поръчка за сайт, и дадох лабаво , утре сутрин новата :D
Днес съм си дал почивка и може да заседнем по от рано

Моите параметри си отговарят на телосложението.

Малко се обърках с тия мастики и дъвки, но орбит по 60 ст. и аз не съм виждала от години. Дражетата даже са малко по-скъпи от лентите. Навсякъде са длъжни да издават касов бон - искаш си го и чиста работа.

Ади бе Лиле, оправи ли го тоя Линукс ? Тука ме вербуват да се възползвам от липсата на конкуренция и да трупам точки, ама аз - не ! Жеуезна съм !

Мммммммм таквис са най-страстни :p

И по-малко космати !:lol:
Всъщност ще рече стегнати - могат и без сутиен ! (мислех да сложа емотиконче,ама много еротично се плези тукашното плезещо емо)

Ади бе Лиле, оправи ли го тоя Линукс ? Тука ме вербуват да се възползвам от липсата на конкуренция и да трупам точки, ама аз - не ! Жеуезна съм !

Не съм - имах друга работа. Утре ще го мъча.

Е, аз инстинктивно съм усетила какво става и влязох да възстановя равновесието :)

Тя проблеми с компа има нещо.
Лилето се покри като е помолихме да дава пикантерии

Горе