Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

А, аз съм по жълти гащи. Да ти пратя, ама нямам никакво хайванче около мен, та сигурно няма да ме познаеш на селтито :(

Нее неша хайванче дай селти на жълтити гаши коможи
Върнаф са

То за такава работа оставаше да не се върнеш. ххуьаьхауаха :D

я кажи какъв е този трик, да пробвам

Амее, няма фенки..пуу аз таман са сабляках по монокини :D

аааааааааа, да си ги нямаме тия, Дидку съм аззззззз, ти май си много палав хйаухьуахьуаьхауьхау :D

Звинявай ама такъв пост го очаквах от женка и затуи, да не тии диктувал някои„дай нейното селти за авторизация таи дасекажи

Чакай сега ще го направя снимката и ще я кача на компа и ще ти я пратя тук в темата, щот си ми приятел, затуй.

С малко цензура, за всеки случай, въображението е важно! :D
snimka.jpg

Същата, съшата, праща ти много поздрави. Чудеше се дали я помния, ама явно имаш силна памет. !

Същата, съшата, праща ти много поздрави. Чудеше се дали я помния, ама явно имаш силна памет. !

Ма аз я виждам секи ден, кви посдрави ми праша,,, няма значение ама май ши излезем баджанаци,,, ай насдрави

Наздрави братка, иначе от другата тема - спазм викам на ора дето свършват за секунд, та ако си спазъм и одиш на проститука ще дадеш 5 лева, ама ако не си ще дадеш 100 лева за един час.

Наздрави братка, иначе от другата тема - спазм викам на ора дето свършват за секунд, та ако си спазъм и одиш на проститука ще дадеш 5 лева, ама ако не си ще дадеш 100 лева за един час.

Начи яз съм от паралиите братка шото несам спазъм и блъскам като за световно ама данеса фаля ного чивинаги можи да искочи някоя дето ибило малко, я не знаю

ОКИ, теб начин ни та бърка да спъваш Димитринка по 2-3 часа, ама аз не съм толкос независим финансово и по по-малко я мандахерцам

ОКИ, теб начин ни та бърка да спъваш Димитринка по 2-3 часа, ама аз не съм толкос независим финансово и по по-малко я мандахерцам

Ма тя тебе таксувалита, аз минавам явно за подръжка шото дажи ми дава пари когато няма възможнос

Таксува ма мноо ясно, сигурно щот не съм от квартала и ме мисли за будала някакъв..

Горе