Предприемачеко разпускане!

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Видиш ли, ни можим без тебе :p
Не съм - имах друга работа. Утре ще го мъча.

Е, аз инстинктивно съм усетила какво става и влязох да възстановя равновесието :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Моите параметри си отговарят на телосложението.

Малко се обърках с тия мастики и дъвки, но орбит по 60 ст. и аз не съм виждала от години. Дражетата даже са малко по-скъпи от лентите. Навсякъде са длъжни да издават касов бон - искаш си го и чиста работа.
Стига бе, има едни.. пише на тях "Seker draje" от турски проиход.. Орбит за деца, за съжаление.. Тия боклуци със сигурност съдържат разни ензими и активиращи определени звета от мозъчните неравности.. Та тези, същите, може да ги закупиш и за по 20- стотинки.. Сметни сама що за стока са и каква им е стратегията, като на всички храни с глутен и разни турски солети с билки, бульони (известни!) и пр. По-добре да си спретна една домашна мастика и забеля краставицата :lol:

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

И по-малко космати !:lol:
Всъщност ще рече стегнати - могат и без сутиен ! (мислех да сложа емотиконче,ама много еротично се плези тукашното плезещо емо)
А ясно.

small+boobs.jpg

От: Предприемачеко разпускане!

С кеф да и помогна, но тук съм босичък.

Лили, щом си тук сподели с мъжката аудитория нещо по така

Аз не съм много спортна, но бюст по-голям от личните ми шепи. За чужди шепи зависи.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ко са смееш бре 65 стинки са по всички други магазини.
Стига бе, има едни.. пише на тях "Seker draje" от турски проиход.. Орбит за деца, за съжаление.. Тия боклуци със сигурност съдържат разни ензими и активиращи определени звета от мозъчните неравности.. Та тези, същите, може да ги закупиш и за по 2- стотинки.. Сметни сама що за стока са и каква им е стратегията, като на всички храни с глутен и разни турски солети с билки, бульони (известни!) и пр. По-добре да си спретна една домашна мастика и забеля краставицата :lol:

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

А ясно.

Еее, по-добре съм малко от тая кака - мойте си пълнят шепата... Боже, звуча, като лудото Ленче:lol:

Някой забеляза ли на коя страница сме ? Наздраве на тия дето пият - аз съм на сок от бъз.

Някой забеляза ли на коя страница сме ? Наздраве на тия дето пият - аз съм на сок от бъз.

Наздраве, гледам че сме се поувлекли.

Нанди, скъпа ти много здравословно го караш

Ноке дай нещо в поносимите граници - ти само в крайности залиташ
Е как иначе ше разберем реалните данни.

Ей припи ми се мастика от ваще постове и слязох да си взема едно патронче, 3,20 лефа пък орбита е един лев
Пък за циците на Нандито си знаех че са спортни, щото нали е йога а пък аз сам нещо като профайлър и веднага ги нанизах нещата. Ама съм чувал че циците растат от ежедневно мъжко мачкане, не знам ама ми звучи логично

Наздраве, гледам че сме се поувлекли.

Нанди, скъпа ти много здравословно го караш
Колко неща трябва да може една жена в кухнята? 70 ! 69 и мусака ! - та и № на страницата такъв..
Аз по пинцип не мога да пия, а днес съм на смъртен одър, апарата не може да ми измери кръвното, щото почти нямам пулс, обаче ми е много лошо...

Ей припи ми се мастика от ваще постове и слязох да си взема едно патронче, 3,20 лефа пък орбита е един лев
Пък за циците на Нандито си знаех че са спортни, щото нали е йога а пък аз сам нещо като профайлър и веднага ги нанизах нещата. Ама съм чувал че циците растат от ежедневно мъжко мачкане, не знам ама ми звучи логично

Ако беше вярно, жените щяха да дават много по-лесно да им ги мачкат.

Аз съм чувала, че от кърменето увисвали.

Горе