Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Някой от вас има ли сайт за запознанства или нещо подобна на социална мрежичка с потребителски профили и прочие?

Да, собственик на такова нещо исках да питам 1-2 неща.

Айде, давайте даренията - изпоразболяхме се - няма да можем да сме в кондиция за работа.
Прескочихме трапа и тоя път, ама все пак даренията са целта на мощната ни спамерска дейност - дарявайте, не се размотавайте !
Как сте, група ?

Прескочихме трапа и тоя път, ама все пак даренията са целта на мощната ни спамерска дейност - дарявайте, не се размотавайте !
Как сте, група ?

Аз лично супер, макар и малко разочарована - точно си помислих, че Ноке ще ни включи в бизнеса със запознанства.

Дайте ми добра идея, покажете ентусиазъм за работа, и кат нищо.

Аз лично супер, макар и малко разочарована - точно си помислих, че Ноке ще ни включи в бизнеса със запознанства.

Аз съм в потрес от Ноке-то ! Оная вечер се почувства възмутен и сексуално малтретиран от нас, а сега с цялата си наглост иска да покажем ентусиазъм !:-o Ние кво показахме досега, бе човек ? Само рентгенова снимка не показахме на кандидатите - толкова близо ви допуснахме..

Аз съм в потрес от Ноке-то ! Оная вечер се почувства възмутен и сексуално малтретиран от нас, а сега с цялата си наглост иска да покажем ентусиазъм !:-o Ние кво показахме досега, бе човек ? Само рентгенова снимка не показахме на кандидатите - толкова близо ви допуснахме..

Нанди, общо взето си права, само снимки не сте предоставили иначе доста интересни неща се споделиха в темата до момента.

Тва дет го показахте няма широко практическо приложение у бизнеса :) .

Желанието за неангажираща онлайн комуникация, не друго.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Тва дет го показахте няма широко практическо приложение у бизнеса :) .

Желанието за неангажираща онлайн комуникация, не друго.

Аз много не съм запозната с тази сфера - все се каня да се регистрирам в някой сайт за запознанства и все не ми остава време. Какво трябва да покажем, че да се котираме?

Нанди, общо взето си права, само снимки не сте предоставили иначе доста интересни неща се споделиха в темата до момента.
Mи така кажи - ето снимка: На нея двете с Лилето се опитваме да измъкнем вибро яйцето на една, дето нямаше чак такава нужда от него - enjoy:
funny-girls-gone-wild-11.jpg

Аз много не съм запозната с тази сфера - все се каня да се регистрирам в някой сайт за запознанства и все не ми остава време. Какво трябва да покажем, че да се котираме?
Забрави за запознанствата.
Дай каквато и да е интересна идея с потенциал, за която и ти имаш потенциал :) , но само донякъде и затова не можеш да я осъществиш.

ПС: нищо че 'потенциал' е мръсна дума в тоя форум.

Mи така кажи - ето снимка: На нея двете с Лилето се опитваме да измъкнем вибро яйцето на една, дето нямаше чак такава нужда от него - enjoy:
Виж файлът 9960

Е най-накрая - ти сигурно си със светлата коса в дясно?

Забрави за запознанствата.
Дай каквато и да е интересна идея с потенциал, за която и ти имаш потенциал :) , но само донякъде и затова не можеш да я осъществиш.

ПС: нищо че 'потенциал' е мръсна дума в тоя форум.

Имам идея, ама не знам дали има потенциал изобщо. Американците имат много наръчници, и онлайн, и офлайн, тип "for dummies". Ние, българите, все сме много умни и много сложно представяме нещата. Поради което аз и почти нищо не разбирам от някои наръчници на бг. Някакъв сайт с много опростени обяснения искам за неща, от които не разбирам (или други хора не разбират, а искат да разберат).

Виж файлът 9960

Тя обаче упорито го бранеше, понеже беше световна шампионка в дисциплината "упражнения на Кегел".

Е най-накрая - ти сигурно си със светлата коса в дясно?

Аааа, тва не е добре! Прекалено много станахме хората с паранормални способности тук. Как позна, че съм руса ? Всъщност, те блондинките се познават много лесно - не ми отговаряй..

Тя обаче упорито го бранеше, понеже беше световна шампионка в дисциплината "упражнения на Кегел".
Обаче след две крошета, отпусна леко, колкото да успеем... Грозно беше от наша страна, ама сме в нужда.

Горе