Предприемачеко разпускане!

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ахааа, значи ти си шпека ? Какви функции имаш? Пулсиращи, ескалиращи, вибриращи ? И да не ми дойдеш с някоя танцуваща мечка, а ти да й свиръш на гъдулка ?:lol:

Всички изброени от тебе функции +бръмчене ако искаш, но с пъшкане ще е по добре

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Всички изброени от тебе функции +бръмчене ако искаш, но с пъшкане ще е по добре

Тва ясно, ама не каза за мечката - от танцуващите ли е, че с Бриджит Бардо сме от една партия и не искам да си разваляме отношенията.

п.с. Чакай, че се замислих... Как бръмчиш, бе човек ???:lol:

От: От: Предприемачеко разпускане!

Браво Лиле ! При следващия конкурс, ние ще сме ти безплатна агитка !

О, задължително, стига да има някакъв конкурс. Мисълта ми е, че не съм от хората с късмет - каквото съм спечелила, е било в резултат на положени целенасочени усилия.

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Тва ясно, ама не каза за мечката - от танцуващите ли е, че с Бриджит Бардо сме от една партия и не искам да си разваляме отношенията.

Ми нали казах, че е плюшено мече от милка, лилаво, без батерии и служи за гушкане и успокояване като го няма шпека

От: От: Предприемачеко разпускане!

О, задължително, стига да има някакъв конкурс. Мисълта ми е, че не съм от хората с късмет - каквото съм спечелила, е било в резултат на положени целенасочени усилия.

Welcome to the real world !

Ми нали казах, че е плюшено мече от милка, лилаво, без батерии и служи за гушкане и успокояване като го няма шпека
Ние за тая цел искахме яйца, а не мечета, ама хайде, щом е от тебе и тва ще свърши работа.

От: Предприемачеко разпускане!

Аз съм си взел една голяма жълта патка и от време на време я натискам през корема. Тя ми отвръща:
- Кваааак, квааак , Квак... Кваааак! - Кваааак, квааак , Квак... Кваааак!
Сигурно иска да ми каже нещо, ама не я разбирам..

Аз съм си взел една голяма жълта патка и от време на време я натискам през корема. Тя ми отвръща:

Иска да ти каже, че жабчето ти квака, Наздраве :beer:

Ние за тая цел искахме яйца, а не мечета, ама хайде, щом е от тебе и тва ще свърши работа.

А, аз мечета си имам - дала съм ги на племенниците, щото нямам нужда от гушкане. Май само Уни беше заявил желание за гушкане, така че по-добре на него да прати мече с панделка. Ние имаме нужда от вибрации :)

С нея ли се къпеш ?

Аз и за яйце ще дам пари, нали съм от надарителите, ама пак ми трябва некъв адрес, щото ще дойда с един голям чек и на него ще пише "Дарявам дамата Нанди с 1 леф да и послужи за покупката на вибриращо яйце" и ще се снимаме за да го постна в моя сайт да се изфукам колко съм ларж и благодетелен

@blaster май е доста по-близо до истината като се замисля.. :) Наздраве!
Иначе не, не се къпя с нея.. трябва първо да я оскубя, да е без дрехите, та да я насапунисам навсякъде..

С нея ли се къпеш ?

"Дарявам дамата Нанди с 1 леф

... а после я дарявам и с един десен !:lol:

Боже, пак останах без дар аз. Вие снощи се сближихте с бластера и сега всичките дарения са пренасочени към нанди.

И ти ли искаш да се снимаш с големия чек на Бластера, за мене няма проблем щото съм ларж, пък и двойна реклама ши си напрая

Да уточня че ако се снимате с чека по монокини ще удвоя дарението и всички ще са доволни

Въй, цели два лева ли ще получим, ако се снимаме по монокини :)

Не е в интерес на Бластера да се снима , като надарител до мен, по монокини ! После ще го питат защо не е дарил и за силикон !:lol:

Горе