Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Знам аз, за туй :) Вчера случайно попаднах на тази и много ми ареса :)
А цветя въобще не обичам, алергична съм към силно миризливите видове. Пък най-често това подаряват.

За един подарък е важното, да му хареса на човека на който се подарява.
Хайде Лилинце ;), сега и аз ще ти подаря нещо. Което ми беше подарила ти преди, просто връщам жеста от певицата. ;)

Мерси, унинце. Тая певица много я харесвам.

Не се сопвам :)) Стреснах се, че сега ще ми излезе име на терминаторка 2 м/120 кила. Дето се вика, загубих виртуалната си женственост :)
Напротив, виртуалната ти женственост не е намаляла изобщо. Дори факта, че си успяла да счупиш брадва не може да промени имиджа ти на нежна и крехка дама.

А цветя въобще не обичам, алергична съм към силно миризливите видове. Пък най-често това подаряват.
Вярно ли?
Ами някакви алергии към злата, сребро, диаманти, такива работи?

И бодила, е прекрасен стига да знае човек как да го докосне ;)
Дано не съм прозвучал кофти спирам са, чи ша ходя да размишлявам на бтилка уиски за кой да вотвам утре :lol:
Напротив, виртуалната ти женственост не е намаляла изобщо. Дори факта, че си успяла да счупиш брадва не може да промени имиджа ти на нежна и крехка дама.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Вярно ли?
Ами някакви алергии към злата, сребро, диаманти, такива работи?

Физическа алергия имам към никел и разни неблагородни метали. Психически дразнения изпитвам от всякакви гривни, мартеници и гердани, така че не нося бижута.

То малко срамно, ама много лесно я счупих :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

9 години нямах нищо по мен си, миналата година си купих сребърно синджирче, че за зодията се води, че среброто носело късмет. Обаче нищо подобно, нося си го иначе няма как. :)
След малко ще ви изоставям, отивам на нощ за размисъл с една бутилка уиски да видим какво ще реша :D
Физическа алергия имам към никел и разни неблагородни метали. Психически дразнения изпитвам от всякакви гривни, мартеници и гердани, така че не нося бижута.

То малко срамно, ама много лесно я счупих :)
Точно това имах предвид. Брадва не се чупи със сила, а при неправилна употреба, предимно от жени...

Точно това имах предвид. Брадва не се чупи със сила, а при неправилна употреба, предимно от жени...

Добре, че вече съм гражданка и не ми се налага да употребявам брадва :) Можеше да съм счупила подаръка :)

Унито с цяла бутилка ще се уедини - ще падне голям предизборен размисъл.

Аааа, няма да съм сам ще има и дебат :D
Добре, че вече съм гражданка и не ми се налага да употребявам брадва :) Можеше да съм счупила подаръка :)

Унито с цяла бутилка ще се уедини - ще падне голям предизборен размисъл.

Относно алергията - това значи ли че кихаш докато работиш на полето?

Не се бъзикам (много) - и аз съм селско момче на практика :) .

Тъ з брадва да не беше с батерии

Милорд, върнете на предишната страница и вижте нашите догадки. Искаме отговори по сеизмичните въпроси, а и радетелите за етично отношение към животните има за какво да ви държат отговорен.
Чакаме отговори на наболелите въпроси !
А аз отивам да се изкъпя и да се наям...

Относно алергията - това значи ли че кихаш докато работиш на полето?

Не се бъзикам (много) - и аз съм селско момче на практика :) .

Пролетта, когато цъфтят повечето дървета, действително ми се отразява. Но не съм чак клиничен случай. Повече си е чиста проклетия отношението ми към букетите.

Милорд, върнете на предишната страница и вижте нашите догадки. Искаме отговори по сеизмичните въпроси, а и радетелите за етично отношение към животните има за какво да ви държат отговорен.
Чакаме отговори на наболелите въпроси !
А аз отивам да се изкъпя и да се наям...

Милейди, ако те вълнува дали съм лашкал по времето на земетръса, сигурно ще се разочароваш но по това време бях в кенефа и нищо не съм разбрал

Милейди, ако те вълнува дали съм лашкал по времето на земетръса, сигурно ще се разочароваш но по това време бях в кенефа и нищо не съм разбрал

Ако се беше случило да лашкаш по време на земетръса, можеше да се възползваш от пасивното люлеене.

Ами най много да ми обърка такта или ако е като Надито страхлива да избяга и да ме остай виртуозния цигулар без цигулка, само с гол лък как ще си завърша шедьовъра

Ами най много да ми обърка такта или ако е като Надито страхлива да избяга и да ме остай виртуозния цигулар без цигулка, само с гол лък как ще си завърша шедьовъра

Е, как - ще завършиш със соло в минорната гама. Някакъв реквием може би.

Да де точно тъй ще стане, ама не е добре за маестрото
Маестро, няма да се уплаша и да избягам ако съм във вашата приятна компания, защото няма да разбера, че е било природен катаклизъм, а ще го отдам на вашите разтърсващи способности.

Горе