Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Като се замисля, все пак Касата е единствената жена във форума, с която Муньо се е държал гадно. Значи няма нужда Бластера да ни хейтва - само трябва да я унижава.

А, в началото имаше известно захапване - черпеше наред с кебапчета и мекици всички "бг-мами" :D Но да, не е било чак истински хейт.

Аз вече не вярвам на обещания - така и не си получих шоколада.

Иначе бластерът има шанс, ако включи и известен хейт към останалите юзърки, съчетано с вербално унижение на мазохистката.
6-годишен акаунт - не съм склонен да му опропастявам репутацията (не тая числената) с неспазени обещания.
Шоколадът се представи по-зле и от брадвата, понеже дори не разбра къде трябва да пристигне.

От: От: Предприемачеко разпускане!

6-годишен акаунт - не съм склонен да му опропастявам репутацията (не тая числената) с неспазени обещания.
Шоколадът се представи по-зле и от брадвата, понеже дори не разбра къде трябва да пристигне.

Хаха, ще ти кажа - даже, ако искаш и 3Д-координати ще ти дам :)

Абе кака Каси като земетресението се появи и ни развали такта, ся ний ще разпускаме ли или да напускам

Абе кака Каси като земетресението се появи и ни развали такта, ся ний ще разпускаме ли или да напускам

Прав си ! Я кажи как е магаренцето, че ми е много на грижа?

Аз само за магарици и кобилки мога да разказвам, ама ти за дрисирания Марко ли приказваш, дето може да дирижира цяла филхармония флейтистки

Аз само за магарици и кобилки мога да разказвам, ама ти за дрисирания Марко ли приказваш, дето може да дирижира цяла филхармония флейтистки
Кой тоя Марко, бре ?

Магаренцето ми се чини, че е задоволено, макар и изпотено, ама жената... :(
Ти сериозно ли допускаш, че такъв надарител ще я остави неуважена ?

Хаха, ще ти кажа - даже, ако искаш и 3Д-координати ще ти дам :)
За 3D-то ще трябва сама да се погрижиш, понеже мога само плосък адрес да ползвам (до вратата).
Това с 3D-то си го представям като да трябва да идвам и аз, за да те храня.

Ти сериозно ли допускаш, че такъв надарител ще я остави неуважена ?

Ако е истински джентлемен, трябва първо дамата, после магаренцето. Иначе си е неуважение малко.

За 3D-то ще трябва сама да се погрижиш, понеже мога само плосък адрес да ползвам (до вратата).
Това с 3D-то си го представям като да трябва да идвам и аз, за да те храня.

Аз мислех, че по интуиция ще ми отгатнеш адреса, но май ти трябват повече подробности. И без тва не съм сигурна за надморската височина на района, в който се намирам, така че 2Д ще е. Ако се наложи да идваш да ми тъпчеш шоколада в гърлото, сигурно ще се откажеш, не сме се сближили чак дотам, така че за по-нататък го оставям.

Еми ся видях за кво говорите ама понякога окото лъже като при снайперистите и стават грешки
Ами, така е мосю Мусайбе, когато трябва да се прицелваш отдалеко.

Ако е истински джентлемен, трябва първо дамата, после магаренцето. Иначе си е неуважение малко.
Джентлемен е - на бас, че е уважил и каруцата, след магаренцето.

Мадмуазел вички цели ще бъдат уцелени, не страхуйтес

Мосю, вече бях започнала да се съмнявам в точността на вашето оръдие.

Джентлемен е - на бас, че е уважил и каруцата, след магаренцето.

Издръжлив човек ще излезе Бластер. Предлагам да му дадем бонус за джентлеменство и издръжливост. А, за точен прицел може и да му отнемем точки...

Аз мислех, че по интуиция ще ми отгатнеш адреса, но май ти трябват повече подробности. И без тва не съм сигурна за надморската височина на района, в който се намирам, така че 2Д ще е. Ако се наложи да идваш да ми тъпчеш шоколада в гърлото, сигурно ще се откажеш, не сме се сближили чак дотам, така че за по-нататък го оставям.
Ама каква интуиция, аз да не съм Нанди.
На 3D-то още се изгубих и при липса на достатъчно буквализъм съм безполезен :D .

Горе