Малк ми е далеч. Да беше казал по-рано.чаках ви да дойдете на паметника да пием по бира и да избистрим политиката ама никой немаше. само по форумите си лаете
Малк ми е далеч. Да беше казал по-рано.
Аз ходих на 1-ви май в Борисовата да плакна очи със социалистически пичета по минижуп. Ти де беше тогава?чаках ви да дойдете на паметника да пием по бира и да избистрим политиката ама никой немаше. само по форумите си лаете
Аз ходих на 1-ви май в Борисовата да плакна очи със социалистически пичета по минижуп. Ти де беше тогава?
Очень хорошо, товарищ Киви!в централата бях, в централата
Начи аз предложих преди много време да направим една форумна среща. Интересно ми е просто кой кой е, ама никой не се отзова. Ето, може да предложим нова организация. Всеки с възгледите си, бизнеса си и т.н. - много хора се палят, карат по форумите, ама на живо може да е по-интересно, ма никой не иска.. всеки зад монитора само храни
Ако има навити да направим една такава след лятото и на живо ще бистрим политиката и бизнеса
edit: разбира се само стари кучета могат да дойдат фрее, за нови предлагам да има такса. Все пак нали бизнеса е главното :shock:
Ще му намерим коври, не е като да няма. Аз само на такива попадам последно време.В Казанлък няма коври, Киви-то няма да е съгласен :lol: Тия рубли трябва да се харчат някъде :|
Ще му намерим коври, не е като да няма. Аз само на такива попадам последно време.
Ние също бяхме съюзник на Германия, не съм видял да са ни спретнали преврат и да са сложили марионетка. Напротив, успяхме да водим наша си политика и да направим нещо, което се помни и до днес - да спасим евреите си Така че, нещо историческите познания ти куцат, както обикновено.
Ние сме под германско влияние (комунистите определят правителството като германофилско и марионетно), но не ми е известно германците да сменят управлението, нито да не успяваме да им се противопоставим, когато решим. И въобще не ми е известно германците някога да са се стремяли към износ на системата си и на революция. Режимът там не идва с преврат, като всички болшевишки режими, а чрез демократични избори. В тогавашната българска преса и публицистика ясно се казва, че тая система си е германска и в България не може да бъде сляпо копирана или наложена. Никой и не е искал да го прави.Кое точно в това което написах е невярно, че да ми куцат познанията?
И Райхът, и СССР насилствено налагат системите си на сателитните си държави.
И двете системи имат жестока мрежа от затвори и лагери, където загиват милиони невинни. Нацизмът систематично избива евреи, цигани, хомосексуалисти, болни хора и опозиционери. Комунизмът систематично избива религиозни хора, дисиденти, индивидуалисти, интелектуалци, селяни, демократи и опозиционери. И двете системи нахлуват в чужди държави.
Към пролетта на 1901 година британски концентрационни лагери са създадени по цялата окупирана територия на бурските републики — в Барбъртън, Хайдълбърг, Йоханесбург, Клирксдорп, Мидълбърг, Почефстром, Стандъртън, Феринигинг, Фолксрюс, Мафекинг, Айрин и други места.
В концентрационните лагери англичаните затварят повече от 200 хиляди човека, основно жени и деца, което е около половината от бялото население на бурските републики.
В течение само на една година — от януари 1901 до януари 1902 година — в концлагерите от глад и болести умират около 17 хиляди човека, предимно деца. През април 1901 година в Йоханесбургският лагер умират почти 70% от намиращите се там деца до осемгодишна възраст.