Аз пък съм изключително доволна от статията, която поръчах на Иво.
Така, че поръчвайте му смело.
Ето я и статията.
това е абсолютно безсмислено "Снимки: Google image" - или сложи урл към източника на всяка снимка или не слагай нищо
Те пък щото снимките в твоя сайт са уникални или си искал специални разрешения.Съгласен съм, това е много глупаво и не те оправдава по никакъв начин ако си взел без разрешение някоя снимка. Всъщност и надписа откъде си взел някоя снимка пак не те оправдава, ако си я взел без разрешение, но поне си личи, че не се правиш на тарикатче.
Иво не е виновен. Аз слагам снимките.
Иначе ще взема предвид съвета на Петя.
Аз не знам защо се хващате за най-малкото нещо?
Оставете човека да си пише статии!
Защо трябва да му спамим темата?
Иво, отваряш този линк: http://www.flickr.com/search/advanced/, вписваш в полето думичката (дестинацията), която търсиш, като по-долу даваш отметка в чекбоксите: 'Only search within Creative Commons-licensed content', 'Find content to use commercially', 'Find content to modify, adapt, or build upon' и задай търсене. Ще се покажат хиляди резултати с красиви фотографии. Можеш да свалиш само тези, които имат лиценз 'Some rights reserved'. Като обърнеш внимание на автора им - копираш линка към профила му и го пействаш на клиента ти. Той си поставя под публикацията нещо подобно - Източник: Борил Майстора, като го линква към профила му. Не е задължително да си играе да линква всички снимки
Признавам си без бой!Е, не му спамим темата, напротив - учим го как е правилно да се постъпва. Но значи в случая ти си била тази, която е постъпвала грешно със снимките, а не Иво.
Какво щяхме да правим мъжете без жените? Едно на ръка е, че всички щяхме да сме педали......
garnet, сори брат не предлагам услугата "наливане на мозък"...:lol: Потърси в друга тема, някъде може и да има.....все пак ти съчувствамВиж ся - тебе това не може да те спре.... както и да е... за друго ми е мисълта. Статията за Хисаря. Лично на мен (след първите 5-10 изречения не ми харесва) Ся, ясно е, че е само заради линковете. Пишеш като 2 класник (не е обида, на някой тук им харесва) пък илинковете ще минат през гугл като топли лай/на през пате.
За собственика на сайта е важно като напишеш 'почивка' в търсачката да му излезе сайта, а това се постига и с тотална безмислица от текст, гарнирана с кл. думи и линкове (това последното е тествано)