крайна сметка ще има чукане хахаханМамата ебаха на руснаците/сами си със затварянето на въздушното пространство.
Някой замислял ли се е че самолетите на руските авиокомпании (а и на голяма част от другите) не са тяхна собственост.
Равносметка 650-700 боинга и еърбъса на руските превозвачи приземени:
1. Лизингодателите се чудят как да се гръмнат.
2. Производството на боинг и еърбъс за половин година се предлага на пазара за смешни цени само и само да не фалират финанситите
3. Грета Тундберг получава припадък от разходите по заобикаляне на руското въздушно пространство.
До тук с тезата, че руснаците не могат без света, Да ще го изкарат тежко, но за съжаление сметката от наша страна също ще е дебела. Останалият свят може да им го начука, но само ако паралелно си го самоначука
Аз съм наясно с твоята порода, но ти не си наясно с реалния живот на хората в България. За съжаление имам подобни на теб мислещи,че целия свят е като техния личен. Претенции, правежи, разбирачи и когато попаднат в нетепична ситуция оле майко, ко стана...Аз бачкам на трудов, граждански, имам бизнес и отделно търгувам. Работя от 8 до 23, понякога и през уикендите. Нищо че изкарвам по 5 цифри.
Стига писа глупости... При заплата 800лв. нямаш място да караш автомобил. Когато взимах 500лв заплата нямах кола да не да съм умрял? И дори тогава винаги отделях някакъв процент за спестявания. И като дете нямахме. В България имаме достатъчно добре развит градски транспорт.
Колеги взимат по 5,000лв. и карат коли на лизинг за по 70,000лв. Като ме пита как да започне да инвестира му викам "Първо разкарай БМВ-то и купи нормален автомобил...".
Разходите по колата трябва да са ти максимум 10-15% от работна заплата. В противен случай не си за кола. При скок на горивото ако не можеш да си го позволиш пак не си за кола.
М/у 4 и 5 часа на ден.Noke, ти по колко бачкаш?
Аз съм наясно с твоята порода, но ти не си наясно с реалния живот на хората в България. За съжаление имам подобни на теб мислещи,че целия свят е като техния личен. Претенции, правежи, разбирачи и когато попаднат в нетепична ситуция оле майко, ко стана...
Казах ти пробвай в момента да живееш с 800 лв. Колата е нужна не само да се ходи на работа. Хората има роднини по села и паланки и т.н. Но дори и да обяснявам нешо ти няма да го разбереш. Просто живееш в друга плоскост нямаща връзка с това как се живее в България извън зоната ти на комфорт. Тука му викат бъбъл и е пълно с този вид персонажи....
Ето, веднага се разпознаха. Не лъжа. Нищо баце, пусни някой линк и след това нандито да ти даде влюбена имотиконка. Да получим всичко дежа ву. Нищо, да не ви развалям "хубавата" тема, която сте си оформили тук, продължавайте да търсите линкчета и да поствате. Само ще кажа на другия фронт, които се възмущават на определени субекти с не много ясен изказ и пълна пумия, която изливат - хора, живейте си живота и не се занимавайте с дребни хора.Пиянката се обади...с десетхилядния вариант на един и същ пост. А наздраве, байно!
Ний сме се разбрали с нея да ме направи най-харесвания потребител от съществуването на предприемач.ком.Нищо баце, пусни някой линк и след това нандито да ти даде влюбена имотиконка.
Ти на мен ми казваш, че имам не много ясен изказ, и пълна пумия? Дообрее..Само ще кажа на другия фронт, които се възмущават на определени субекти с не много ясен изказ и пълна пумия, която изливат - хора, живейте си живота и не се занимавайте с дребни хора.
Кажи поне как виждаш нещата. "Лудия диктатор заплашва Света", нали?Нищо, да не ви развалям "хубавата" тема, която сте си оформили тук
Не се коси, все още има надежда. Не е като "О вий, кои престъпяте тоз праг, надежда всяка тука оставете". Ще си даваме сила един другиму.Аз съм наясно с твоята порода, но ти не си наясно с реалния живот на хората в България. За съжаление имам подобни на теб мислещи,че целия свят е като техния личен. Претенции, правежи, разбирачи и когато попаднат в нетепична ситуция оле майко, ко стана...
Казах ти пробвай в момента да живееш с 800 лв. Колата е нужна не само да се ходи на работа. Хората има роднини по села и паланки и т.н. Но дори и да обяснявам нешо ти няма да го разбереш. Просто живееш в друга плоскост нямаща връзка с това как се живее в България извън зоната ти на комфорт. Тука му викат бъбъл и е пълно с този вид персонажи....
Най-много друго да ти направи. Аз там бих натискал. Виждам ги така, нямаме работа при големите, можем да помагаме, все пак е война, но не може да казваме кой какъв е и да слагаме грозни и крайни мнения по въпроси, които не разбираме. Аз лично не разбирам, не харесвам, че сме във война, не ме кефи, че в 21ви век толкова лесно един си почва да настъпва, не се кефя, че ние не обръщаме внимание на това, което говорим и с думите и действията си може да навредим само и единствено на себе си, не се кефя, че седим с поизция, а не търсим неутралитет, защото точно малките го отнасят, а ние сме в най кофти позиция от абсолютно всички. И най-много не ме кефи, че в навечерието на един от най-големите пранзици за България трябва да се обеснявам на хора, които им тече пяна от устата докато говорят против някоя от страните - било Путин, било Украйна. Българин си и гледаш себе си, точка. Всичко други са глупости.Ний сме се разбрали с нея да ме направи най-харесвания потребител от съществуването на предприемач.ком.
Ти на мен ми казваш, че имам не много ясен изказ, и пълна пумия? Дообрее..
Кажи поне как виждаш нещата. "Лудия диктатор заплашва Света", нали?
Нищо не ми тече, защото ползвам салфетки "Зебра" да забърсвам пяната, когато тръгне да потича. И фирмата производител на тия салфетки е със седалище Гоце Делчев, което е показателно за отношението ми към предстоящият пранзик. Съгласен съм, че важните пранзици трябва да се уважават и да ги пранзуваме сплотени, а не разделени от разни мнения. Пранзенствата трябва да обединяват пранзуващите.И най-много не ме кефи, че в навечерието на един от най-големите пранзици за България трябва да се обеснявам на хора, които им тече пяна от устата докато говорят против някоя от страните
В някои постове не видях нормално. Може би това е причината да почна така.Иначе, ето: благодаря ти за отговора и нищо не съм тръгнал да ти опонирам - нито със, нито без пяна на устата. Какво толкова има, че чак тръгваш с "някои изтрещялки" в предния пост. Нормални, разумни хора сме и се разбираме, без да напираме с рогата напред, а с толерантност към чуждото мнение.
Да кажеш, че градския в БГ е развит градския транспорт, значи не се е качвал в такъв...Аз бачкам на трудов, граждански, имам бизнес и отделно търгувам. Работя от 8 до 23, понякога и през уикендите. Нищо че изкарвам по 5 цифри.
Стига писа глупости... При заплата 800лв. нямаш място да караш автомобил. Когато взимах 500лв заплата нямах кола да не да съм умрял? И дори тогава винаги отделях някакъв процент за спестявания. И като дете нямахме. В България имаме достатъчно добре развит градски транспорт.
Колеги взимат по 5,000лв. и карат коли на лизинг за по 70,000лв. Като ме пита как да започне да инвестира му викам "Първо разкарай БМВ-то и купи нормален автомобил...".
Разходите по колата трябва да са ти максимум 10-15% от работна заплата. В противен случай не си за кола. При скок на горивото ако не можеш да си го позволиш пак не си за кола.