Eeee, тва ли е "лансирането"? Фантазия на база мнения от форумните вечеринки? Нещо по официално нема ли? Риа поне?Е тук в няколко теми се обяснява, как Русия собственоръчно победила национал-социализма и ни освободила, мое си ги намериш.
Вчера от Украйна като видяли военния парад в Москва, им предложили военна помощ.
Каква е точно според теб заслугата на ссср орките във ВСВ?
И ако не бяха съюзниците да обезкървят Немците а САЩ да облекат, нахранят и въоръжат орките докъде щяха да стигнат и дали щеше да го има ссср?!
Ти тогава защо си против руснаците? Нали си падаш нацистче, трябва да си срещу евроатлантицитеКаква е точно според теб заслугата на ссср орките във ВСВ?
И ако не бяха съюзниците да обезкървят Немците а САЩ да облекат, нахранят и въоръжат орките докъде щяха да стигнат и дали щеше да го има ссср?!
Eeee, тва ли е "лансирането"? Фантазия на база мнения от форумните вечеринки? Нещо по официално нема ли? Риа поне?
„Изглежда забравиха до какво водят безумните претенции на нацистите за световно господство, забравиха кой победи това чудовищно тотално зло, кой се изправи като стена за родната земя и не пожали живота си за освобождението на народите на Европа“, подчерта руският президент.
Поредния фейк, вече колко станаха, че им загубих бройката. Даже самия фейсбук го е отбелязал.
Ок, изглежда добре поне. Не мога да обещая, че ще бъде последният фейк. Гарантирам, че не са пуснати умишлено, а с надеждата, че е истина. Както ти с оня телеграм канал, дето щеше да ни храниш от него на час по лъжичка.Поредния фейк, вече колко станаха, че им загубих бройката. Даже самия фейсбук го е отбелязал.
Това е пример за пропаганда, а другото е пример за фантазия.Това което си пуснал е същия пример за пропаганда.
Не е ли на Дефа ?залагам 2% от podpravka.net
Контрата списва статиите, те и затова не струват, но е решил че има дял в проекта. Смятай сега иска 2%, а ако наистина започне да пише за "проекта", колко ще поиска.Не е ли на Дефа ?
Контрата списва статиите
а ако наистина започне да пише
Ела де, @contra Ела и напиши нещо
И аз.Аз съм объркан
Е, как да не го обичаш?!И аз.
Накрая редовите европейци ще се вдигнат да доубият каквото е останало в усрайна, та да се приключва. Да, крайна съм, знам.ами сега и нови данъци искат. Но нали трябва да се издържа Урайна
Русия, която провежда "специална военна операция" в Украйна, се старае да запазва градовете и човешкия живот, каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков в интервю, излъчено по телевизионния канал АТВ на босненската Република Сръбска в сряда и цитирано от ТАСС.