Украйна - Русия какво ви е мнението

275228784_10227703797321899_6907512269656821204_n.jpg

Най-споменаваните думички в последния час "пиене", "пий", "пия" (уж за йод, ама..)
Петъчният дух тихомълком напредва към кулминацията на вечерта, а някой каза ли наздраве?
За тва те харесвам , дърпах се, не исках ама .. ай от мен да мине :D

Между другото на бате @Noke съм му АресАл Подарък ама няма кой да го направи :)
Нищо няма да му подаряваш на тоя бурсук! Виж как все гълчи - оня ден по нандибанди, неска по мен. Подари на мен - душа човека.

пс: По къв повод, рожден ден ли има?:)
Аа, за тва тука "българския къстъмер сървис е ..... другата седмица ще дойде", ясно. Не го знам кво е, нещо по компютрите

Кажи къде съм гълчал - то винаги ми идва едно такова спонтанно и затова даже не забелязвам кога и какво е станало..

Noko неска е в шок от незадоволителното ниво на аутпута:)
Представям си като мине към 11ч. пияната класна форумна ръководителка и каже "вие тука...", тва ше ни довърши съвсем:)
Кажи къде съм гълчал - то винаги ми идва едно такова спонтанно и затова даже не забелязвам кога и какво е станало..
Е, тоя па, ти пък точно да се връзваш на дребните ми интригантски ми сплетни:) Приказвам си да правя кеш от контент на форума, нали печелили:)

Забравихме за какво сме се събралЕ.

Полша планира да внася оръжие в Украйна. Булгаристан има за премиер един дебил, който също иска да ни прави плацдарм на военни действия. В резултат чичко Вова се обръща към съседите (ние сме съседи по море):

Забравихме за какво сме се събралЕ.

Полша планира да внася оръжие в Украйна. Булгаристан има за премиер един дебил, който също иска да ни прави плацдарм на военни действия. В резултат чичко Вова се обръща към съседите (ние сме съседи по море):

Беларус се намесиха, сега Полша внася оръжия. Още 2-3 държави да се намесят и ще стане ..

Хората усещат със сърцето си какво става, колкото и да сме объркани.

И? Шортвай пазара и готово. Аз това правя в последните няколко дни и ми се получава доста добре. :)
Браво. Значи когато пазара е неподвижен или върви нагоре, ти викаш "Купувай народе, през последните 5, 10, 20, 100 години който е купувал все е на печалба". А когато се срине "Ооо ма аз само шортвам, шортвайте и вие".

Тупак и Биги ги утрепаха като кучета защото не пожелаха да сменят плочата.

Браво. Значи когато пазара е неподвижен или върви нагоре, ти викаш "Купувай народе, през последните 5, 10, 20, 100 години който е купувал все е на печалба". А когато се срине "Ооо ма аз само шортвам, шортвайте и вие".

Пич, аз с това си изкарвам хляба. Естествено, че ще се движа със сентимента на пазара. Не ми пречи да купувам компании, в които вярвам и да шортя други.

Screen-Shot-2022-03-04-at-21-00-26.png

А ти явно просто нямаш капацитета да разбереш, че има различни стратегии за различни хора. Който не търгува активно най-добре да купува на заплата с DCA модел и в дългосрочен план това, че 2022 е била кофти година даже е плюс.

Казах ти вече 4-5 пъти - коментирай си по конспирациите. В пазарите не се мешай.

Пич, аз с това си изкарвам хляба. Естествено, че ще се движа със сентимента на пазара. Не ми пречи да купувам компании, в които вярвам и да шортя други.

Screen-Shot-2022-03-04-at-21-00-26.png

А ти явно просто нямаш капацитета да разбереш, че има различни стратегии за различни хора. Който не търгува активно най-добре да купува на заплата с DCA модел и в дългосрочен план това, че 2022 е била кофти година даже е плюс.

Казах ти вече 4-5 пъти - коментирай си по конспирациите. В пазарите не се мешай.
Вярно ли е, че технологичните са вече в балон ? Според теб дали ще има краш на пазара ?
И така и така со тръгнал да даваш съвети :D
А за крипто пазара какво мислиш дали сме в беар или очакваш ли да влезем в беар маеркет ?

Вярно ли е, че технологичните са вече в балон ?

Какво значи балон?

Няма как всеки бизнес да успее. Факт, до миналата година ако ще в лайно да вкараш пари пак се печелеше. Сега просто трябва да избираш по-внимателно на база фундамент, защото ще вдигат лихви и парите ще станат по-скъпи. Не е за първи път.

Според теб дали ще има краш на пазара ?

Питай FED и Путин, що мен? :) Корекциите са нещо нормално и аз ги приемам за възможности, не краш.

• Like
Реакции: OSH

Горе