nandibandi
Well-Known Member
Изобщо не са ми идвали нотификации. Бах маа му. My badЕ, прочети постовете назад
Изобщо не са ми идвали нотификации. Бах маа му. My badЕ, прочети постовете назад
От доста теми не се получават нотификации...Изобщо не са ми идвали нотификации. Бах маа му. My bad
В от доста теми не се получават нотификации...
Ако намериш някое от тези видеа, ще се радвам да ги видя. Аз съм склонен да мисля, че с под 25 не трябва да се занимаватсъветва мъжете да НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ЖЕНИ НАД 25 ГОДИНИ.
Първото в списъка.Ако намериш някое от тези видеа, ще се радвам да ги видя. Аз съм склонен да мисля, че с под 25 не трябва да се занимават
Тоя е имал 1000 канала. Аз в друг го търсихПървото в списъка.
Надолу има още интересни неща на женски теми.
Не мисля че този е негов - просто някой фен му е ъплоуднал класиките.Тоя е имал 1000 канала. Аз в друг го търсих
Уникален и изключително красив град, дело да гадната монархия и европейски архитекти.Оркландия...
Оркландия...
Уникален и изключително красив град, дело да гадната монархия и европейски архитекти.
Тече някаква задкулисна игричка. На мен ми е интересно, че BRICS е междуправителствена организация. Не знам G7 на какъв принцип е.„Ако не спрете да убивате славяни, тогава ние, славяните, ще се обединим и ще сравним Западна Европа със земята ...“ – строги думи отправи евродепутатът Радаковски от Словакия към ЕС.
Това вече не е дебат, а чиста руска пропаганда и омраза в Европейския парламент.
Словашкият депутат и евродепутат Мирослав Радачовски заплаши да изравни Западна Европа със земята.
„Трябва да спрем да доставяме оръжие на Украйна, да спрем да подкрепяме убийството на славяни. Защото ако не спрем, ние, славяните,
ще се обединим като братя — и вярвам, че ще се обединим — и ще изравним Западна Европа със земята. Сигурен съм, че никой тук не иска това“, каза словашкият ястреб.
„Украинският конфликт е проблем на САЩ, това са техни интереси. Европейският съюз ще стане васал на САЩ. Трябва да започнем мирни преговори без американско участие.
Трябва да спрем това убийство. той добави.
по дяволите! Единствените славяни, които буквално изтребват другите славяни са руснаците.
„Ако не спрете да убивате славяни, тогава ние, славяните, ще се обединим и ще сравним Западна Европа със земята ...“ – строги думи отправи евродепутатът Радаковски от Словакия към ЕС.
Това вече не е дебат, а чиста руска пропаганда и омраза в Европейския парламент.
Словашкият депутат и евродепутат Мирослав Радачовски заплаши да изравни Западна Европа със земята.
„Трябва да спрем да доставяме оръжие на Украйна, да спрем да подкрепяме убийството на славяни. Защото ако не спрем, ние, славяните,
ще се обединим като братя — и вярвам, че ще се обединим — и ще изравним Западна Европа със земята. Сигурен съм, че никой тук не иска това“, каза словашкият ястреб.
„Украинският конфликт е проблем на САЩ, това са техни интереси. Европейският съюз ще стане васал на САЩ. Трябва да започнем мирни преговори без американско участие.
Трябва да спрем това убийство. той добави.
по дяволите! Единствените славяни, които буквално изтребват другите славяни са руснаците.