Украйна - Русия какво ви е мнението

Баси сопола - що не вземеш да прочетеш какво съм писал и да отговориш на нещата от предния ми пост

Чифутите си инсценираха 7.10.23г,
-доказателства или само празните ти пиянски брътвежи?

ПАТКО - Израел 3 пъти е започвала ВОЙНИ, заради един или двама пленени войници, впоследствие утрепани от терористи. Те си ценят хората, и нямат мисленето на селски боклук от ливадите.

Те хем си го изценираха, хем дадоха 800 заложници да се гаврят с тях и да ги убиват и измъчват от хамас, и да ги разкарват като чувал с картофи из бункерите. Сигурно лично нетаняху е звъннал да говори с шефа на Хамас, да се разберат къде да им бутнат 800-те човека - и онез път нали - казаха: "добре биби - идваме и от тунелите - вие ни ги оставете".


Понеже имаш интелект на гъска, и имаш обща култура на картоф - никой няма да заръча и прати на смърт толкова хора, и да пусне тези мангали в неговата страна. Йом Кипур войната - Моссад, се доверява на зета на Насер ( президента на ЕГИПЕТ), който снася разузнавателна информация и то много ценна - но е играел двойна игра. Та и казва грешни данни, те са очаквали 2 дни по-късно да стане нападението - виж шефа на Мосад от тогава - колко срам и позор е ял, но въпреки това мобилизират цялата страна за 16 часа , нещо което египет / сирия и другите мангали са мислели, че може да стане за 40 - и разгонват фамилията на нападателите за Н-ти път. И не им е първа война, където се бият срещу всички и отвсякъде.


А впрочем тоя -с кръвта маймун - 20 години по-късно - преди няколко дни - са му светлили маслото от Mossad.
 
Последно редактирано:
Що не си спасиха заложниците, бе гноен цирей? Имаха всички възможности, ама тогава трябваше да спрат изравняването на Газа със земята. Престъпникът нетаняху е напълно способен да извърши жестоки зверства дори със собствения си народ, за да избегне влизането в затвора, ама ти си вервай, че 7-ми октомври не е инсценировка, че ковид ваксините са ефикасни и безопасни и, че призракът на Киев съществува.

Тия по-горните ти полюции с военната немощ на Иран сме ги гледали и по повод украйна. Само че Иран им унищожи половината смешни Ф-16 и удари прецизно военни цели на чифута, без да убива цивилни, както въпросния. Железния купул показа своята ефективност - същата като тая на украинското ПВО.
 
Равденското селянче явно трудно преживява падането на Угледар и за това си прехвърля истерията в близкия изток :D
 
Равденското селянче явно трудно преживява падането на Угледар и за това си прехвърля истерията в близкия изток :D

Далеч от Равда е, към врачанския балкан по-скоро.
 
Сигурно от Монтана и затова е такъв wanna be янки.

Въпреки че може да е и от Долна Бела речка с тоя каруцарски изказ и манталитет.
 
1 година от революционният бунт на мирните Хамас срещу гадните ционисти. FAFO политиката на Израел към момента абсолютно ми допада, дано не спрат. Газа трябва да се изравни със земята, Иран да се освободи.

А всеки, който е подкрепял и продължава да подкрепя терористи да се замисли - следващият път той може да е на такъв фестивал.
 
 


Хайде честито - още един отиде на концерт на Кобзон. А тея дни Израел са напукали дупарата на ирански самАЛЬОТ, доставящ ракети. И те са отишли да пеят заедно с Кобзон. Кво беше - пиле не може да прелети над Сирия от 2013, нищо че израелските пилоти с Ф-16, бомбят военни лагери и терористи ежеседмично там 🤣 🤣

Даже си спомням и сега за транспортен военен самАльот, с вата пияни руски военни - бяха обвинили Израел, че руска ракета си е самоунищожила самальота в Сирия 🤣 🤣 🤣 . Та винага на Израел е, че са били вече кацнали в Израел, като собственото им ПВО ги праща при Кобзон. 🤣🤣
_81048472_kobzonindexreut.jpg





Пияно мастио - я кажи - как се справя Израел със "специалната операция" 🤣 🤣 . Капутин от обявяването на нахлуването - кво стана с точките - демилитаризация и деВЪОРЪЖАВАНЕ на Украйна - 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 , денацифициране , и смяна на управлението 🤣🤣 . кво имаше още от комедията: спиране разширяването на НАТО 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ( Швеция / Finlandия намигват ).
 
Последно редактирано:
Божке, тва истеричното пак чете Талмуда и се превъзбужда от педофилските си щения...
 
Ама верно не може да преживее падането на Угледар :D
 
''Естествено, че като избиваш умишлено и целенасочено жени и деца, ще спреш радикалния ислямизъм''. - Чифутска логика

 
Последно редактирано:
Представям си колко още ще се изнерви мръсното педофилче - местният рабай Шмули.

Само да му кажа: така се води война, когато целта ти не е да избиеш жените и децата. Бавно, методично, успешно

1728486559678.png
 

Горе