Ловя радиационните излъчвания от дълбокия космос.Дефе, това ти поведение е много досадно. Спамаджийските ти кризи са причина за доста хейт по твой адрес. Имаш периоди, в които си доста по-адекватен. Изпитвам носталгия по тях.
Кози смеЕто как ви зомбират медиите.
После кажете, че не сме овце
Explore - Find your favourite videos on TikTok
Discover the latest TikTok videos on our Explore page. Stay up-to-date on the latest trends and explore your interests here!vm.tiktok.com
Мали, какъв глобален проблем. Трябваше да излезе гол, за да не предизвика световна конспирация..Интересно
File upload & sharing. Send large photos and videos. Online cloud storage.
Visit this link to download: 276983970_382958316683838_1590301774169565167_n.jpgfiles.fm
Твоето ниво е максимум алабаш. Баси емото страдащо от липса на внимание.Кози сме
Абе не го виждам баннат. По-скоро нещо да не се е обидил. Включвам се, защото нещо темата не върви добре, защото го няма, но пък ти си тук. Освен, ако не сте роднини, не знам, нещо много ви са еднакви стиловете на писане. Сигурно имате нещо общо, ако сте нещо по-така, да знаеш, че тук сме широко скроени.Баннаха го, за твоя радост (както и яко реване и трошене на пръстетата на докладвай като путак - бутоня), иначе щеше да те завре на кучето у д-то за броени секунди Ти май за това си толкова смел да се включваш толкова рано и само на 100-200мл
Иначе тенденцията да се опедерастяваш, ще ти обясня с думи прости, а ти чети бавно. Нормално е да минаваш вече отсреща, щото когато се злоупотребява с тази природна красота - алкохола (да жасаш без повод всяка вечер като хроничен битов алкохолик), минаваш на секънд левъл, от където принципно има два пътя, единят е да минеш на серизна дрога (ма ти някаш стинки за нея), другия е този който вече си поел - опедерастяването
Благодаря за препоръката, но на Insert image ми иска URL.Мали, какъв глобален проблем. Трябваше да излезе гол, за да не предизвика световна конспирация..
На мен обаче друго ми прави впечатление - стари потребители на форума с огромен опит и познания не са научили до момента, че форумът чрез полето за коментар, е осигурил приложение, което ти позволява да публикуваш снимки директно в поста си. По този начин снимките могат да бъдат видими, без да не се налага да кликаш на линкове.
Иконката за тази опция се намира точно между иконите за емотикони и вграждане на линкове. Озаглавена е ''insert image''. Ти да видиш..
п.с. Това яке трябва да пере, глади, готви и чисти, за да струва толкова? А може би дава добри стратегически съвети? Вероятно, щото до тук Вова се справя блестящо.
А на теб па ич не ти се дава? Ми дай му го, бе. Така никой няма да избегне (умишлено или неволно) това, което искаш да му покажеш.но на Insert image ми иска URL.
Нанди, направи wow емотикона, ма...