Украйна - Русия какво ви е мнението

Лошото е, че и руския народ живее мизерно, те и на техните не дават пари.
В САЩ американската мечта е постигната вероятно от 5% от населението. Там имат също милиони бедни

Иди да поиграеш Фифа с децата и не си сваляй гащите там, където не знаеш какво може да ти влезе. Акъл няма да е
Комплексарче малко :) Истината явно боли, хах.

Последно редактирано:
Може и да боли, че си дете на някой от нас и явно може да сме се издънили със възпитанието
Тръгнал за книги да говори - та той не знае как се пише дори. Много спадна нивото на форума и темата, скучна работа и обиди след като нямат адекватни отговори.

Federer said:
работодател на 23-ма човека и мога да си играя каквото си искам

Така да изясним нещо дето го казха и на метата. Хора имащи сериозен бизнесне висят из форумите да теглят ластици. Нмяат времеда се обърнат камо ли да дрънкат глупости по разни теми. В България имах собствен бизнес без работници, семейно. Нямах време да си проверявам всички пощи, доставки, продажби, зареждане на магазини камо ли да вися из форумите.

Когато прочета подобен пост, човека пада доста ниско в клсацията ми за сериозност като събеседник, опонент или дори като бъдещ бизнес партньор...

Federer said:
работодател на 23-ма човека и мога да си играя каквото си искам

Така да изясним нещо дето го казха и на метата. Хора имащи сериозен бизнесне висят из форумите да теглят ластици. Нмяат времеда се обърнат камо ли да дрънкат глупости по разни теми. В България имах собствен бизнес без работници, семейно. Нямах време да си проверявам всички пощи, доставки, продажби, зареждане на магазини камо ли да вися из форумите.

Когато прочета подобен пост, човека пада доста ниско в клсацията ми за сериозност като събеседник, опонент или дори като бъдещ бизнес партньор...
Добре де, не са 23-ма, 22-ма са в момента. Какви събеседници, какви бизнеси момко, че вие тука сте се събрали една пасмина злобни хора. Кой пък ви търси и иска за нещо само не разбрах?

Отиваш да бачкаш в Раша, лесно е, ама никой не ще там. Тука от форума ако реално се стигне до казус къде да предпочете да живее и да работи, един няма да избере Раша, ама иначе много се биете в гърдите. Изкуствени герои до един и лицемери :)
Да ти кажа в момента изглежда, че там може и да е по-добре.
Още преди в Русия имаше рестриктивна политика към чужденците. Там не е толкова лесно за чужденци.
Анализ на доходите, и там е като в България и сигурно и почти навсякъде.
По бедни, средни и по-богати региони.
Обаче там може да се купи и плати повече отколкото тук.
В България е табу да се говори за комуналните услуги сериозно.
Дори не знаем наистина какво налага ЕС. Повечето неща са препоръки.
Тук за удобно се представят като закони.
В България като цяло се разбиха точно тези отрасли, които са били силни. Там където има ресурс.
Франция има толкова много централи, но тук на нас не ни позволиха.
Гърция налива здраво в селското стопанство. Доколкото чух са им дали по 1000 евро на декар държавни помощи.
Ние сме по-капиталисти дори от САЩ.
Пишман капиталист.
И това за ИТ сектора също са балони според мен.
Какво точно ще развиват и по-скоро колко човека ще работят там.

Тръгнал за книги да говори - та той не знае как се пише дори.
Аз не твърдя, че знам как се пише, дори обратното. Поне чета и се образовам. Само да вметна, че и Хенри Форд е прекъснал училище в 3 клас но както знаем не е бил глупав

Аз не твърдя, че знам как се пише, дори обратното. Поне чета и се образовам. Само да вметна, че и Хенри Форд е прекъснал училище в 3 клас но както знаем не е бил глупав
И пак даваш за пример американски инженер и предприемач.............. USA forever, a? Хаха е не не не не, спирам да чета.
Бъдете преди всичко българи и след това руснаци, американци или каквито си пожелаете.

Последно редактирано:
Добре де, не са 23-ма, 22-ма са в момента. Какви събеседници, какви бизнеси момко, че вие тука сте се събрали една пасмина злобни хора. Кой пък ви търси и иска за нещо само не разбрах?
Не разбра нищо от това което съм написал нали?

И пак даваш за пример американски инженер и предприемач.............. USA forever, a? Хаха е не не не не, спирам да чета.
Бъдете преди всичко българи и след това руснаци, американци или каквито си пожелаете.
На който му открадват фирмата.

Абе включете и Дефа в разговора бе, съвсем го изолирахте.

Да ти кажа в момента изглежда, че там може и да е по-добре.
Още преди в Русия имаше рестриктивна политика към чужденците. Там не е толкова лесно за чужденци.
Анализ на доходите, и там е като в България и сигурно и почти навсякъде.
По бедни, средни и по-богати региони.
Обаче там може да се купи и плати повече отколкото тук.
В България е табу да се говори за комуналните услуги сериозно.
Дори не знаем наистина какво налага ЕС. Повечето неща са препоръки.
Тук за удобно се представят като закони.
В България като цяло се разбиха точно тези отрасли, които са били силни. Там където има ресурс.
Франция има толкова много централи, но тук на нас не ни позволиха.
Гърция налива здраво в селското стопанство. Доколкото чух са им дали по 1000 евро на декар държавни помощи.
Ние сме по-капиталисти дори от САЩ.
Пишман капиталист.
И това за ИТ сектора също са балони според мен.
Какво точно ще развиват и по-скоро колко човека ще работят там.
Ох, влезе в стандартен режим на работа. Глей кво прави една мимолетна поява на Етера. Е, и хапчетата явно си пиеш отново. Браво, Дефи. Така те искам.

И аз искам да се включа, ама Блинки не дава :D:D:D
Блинки тотално е абдикирал от администраторски задължения. От няколко дни пускаме репорти срещу оная психо-патка - нема, баце! Нема никой вкъщи.

Ако ти направят нещо, аз организирам протест с хвърляне на яйца, домати... Не! Камъни, щото провизиите са скъпи.

На който му открадват фирмата.
На кратко историята за края на Хенри Форд. Той получава няколко мозъчни удари, по това време сина му управлява фирмата но умира. След смъртта му хора от компанията поемат ръководните места и искат да я фалират. Тогава внука му Хенри Форд 2-ри се заема с фирмата и я изправя на крака, като уволнява някой от хората, които искат да я фалират

Блинки тотално е абдикирал от администраторски задължения. От няколко дни пускаме репорти срещу оная психо-патка - нема, баце! Нема никой вкъщи.

Ако ти направят нещо, аз организирам протест с хвърляне на яйца, домати... Не! Камъни, щото провизиите са скъпи.
Звучи доста примамливо :p Ама свърших водката, а без нея не мога да се отпусна достатъчно и малко се притеснявам :D:D:D:love:

Горе