Еми, намери го. Дано е за добро.
Тва ли е? Що:ЗАД ЕТЕРА седи..... един откровен капут, там на трамвайна
Влез.без да влизам в подробности
Влез.
Вижте кой прави спама - кой сам го храчи и кой създава обстоятелствата за създаване на още спам. С безмислените си...не знам как е думата. Не го кефи някой и почва, как се вика това?
(Нандибанди - сложи му сърчица на всички постове - виж колко е як и умен)
Тупанче, обичам та приятелю! Не можеш да ме спреш да те харесвам (но само като потребител!)Не, наследствен гламар на откраднати милиони, прави разликата
Потребител си ти, аз съм потребяЮщТупанче, обичам та приятелю! Не можеш да ме спреш да те харесвам (но само като потребител!)
Добре. Значи, аз наистина не знам кое се категоризира за "спам" и дали има общоважима категория. Но пиша много - тва е верно. И съм съгласен всеки, който реши, да каже: спамаджиьо - къш оттук, пречиш, вредиш. Ето, бай Далас си каза ясно какво мисли по въпроса, аз го приех културно и толкова. Ако има голям брой на които преча, или примерно повечето от списващите тук споделят разбирането, че преча - просто да кажат. Напълно спокойно ще се разберем и тогава ще изчезна. Никакъв проблем. (А може и сам да си тръгна, но тогава трябва да се изчака докато ми писне съвсем.)Потребител си ти, аз съм потребяЮщ
Добре. Значи, аз наистина не знам кое се категоризира за "спам" и дали има общоважима категория. Но пиша много - тва е верно. И съм съгласен всеки, който реши, да каже: спамаджиьо - къш оттук, пречиш, вредиш. Ето, бай Далас си каза ясно какво мисли по въпроса, аз го приех културно и толкова. Ако има голям брой на които преча, или примерно повечето от списващите тук споделят разбирането, че преча - просто да кажат. Напълно спокойно ще се разберем и тогава ще изчезна. Никакъв проблем. (А може и сам да си тръгна, но тогава трябва да се изчака докато ми писне съвсем.)
Не знам дали е ясно, че това съвсем не е единствения форум, в който пиша. Напротив - един от многото (досаждам на много места, мани, мани..). Та така - аз съм готов да съдействам за добруването на част от форума. Казвайте на воля (ако искате - на лични, за да не занимаваме аудиторията с казуса за невзрачното ми присъствие).
Тоест форумен герой, сори, че те пропуснах с този ти важен и изграждащ виртуалната ти личност - аргументНе знам дали е ясно, че това съвсем не е единствения форум, в който пиша. Напротив - един от многото (досаждам на много места, мани, мани..).
Пумияр мръсен, на къв се направи, че спря да пишеш? За голяма работа ли се имаш да ти *ба *утката *айчина! Обитак! Псевдоконспиратор! Глупак! Ти си в детската градина на конспираторството и те търпим само защото те съжаляваме! Нещастник!
Зеленски нищо не може да иска вече щото нищо не може да даде.Гледах БНТ.Зеленски иска неутралитет след 33 дена денацификазия.Чакаше някой да му помогне, ама не!
До сега повредени или разрушени - 8хиляди километра пътища. 10милионакв.метра жилищтна площ.
унищожени 200 хиляди автомобила.
Около 160 хиляди остават в обкръжения Мариупол, но Украйна обяви ,че няма да отваря хуманитарни коридори за евакуация заради предупреждение от руски провокации по пътищата.
Затова бой по чутурата чак до КИЕВ!
Това ми бе мисълта той ужасно закъсня!Зеленски нищо не може да иска вече щото нищо не може да даде.
Денацификацията не е завършила тъй че тия преговори са само фиктивни и кат за пред хората.
Кадировците ще има да обикалят по етажите на панелките като инкасаторки още известно време.
Ами - изобщо. Но не е нещо забавно, малко ми е безинтересно и леко тъпо да ги чета тия твойте.Нали не те дразня?
Не, но аз теб явно те дразня - каква пуделска слабост от твоя страна, да си толкова мекушав и раним. И това е постоянно, но го наричаш с евфемизма "поставяне на мястото на пищенгясти" (нещо такова). Скучно ми е на мен, евтина тъпотийка от раздразнен пинчер (както бях казал вече другаде).Нали не те дразня?
Аа, не, изобщо. (Ти виж другите дали не ги дразниш с глупавите си спамове... А-а, и чакаме другите да кажат дали споделят казаното от теб, или пак си фантазираш комплексарската)Нали не те дразня?
Не, изобщо.Нали не те дразня?