Разбира се, благодаря! Това също е и моята истина за вас, връщам ти поздрава със същата песен.Една хубава песничка макар и тъжна, но това е истината за мен.
Е?! Тва направо за
В най-най-добрия вариант са цру/нса под бранда на отдавна хванатите оригинали. Но тва е розова идея, всъщност отначало са били такива. Всичките им "захапки" на сериозни организации, са едни хипер преувеличени медийно одрасквания. Това ми е мнението. На щатите (и мн. други) никога не скочиха, при никоя от ужасиите им, но сега - дай, в пълно единодушие с точно тия отровни медийки, на които две години им гледахме ла*ната.
Е не се прави така, ако си честен. Това са ченгенца отвсекъде, пълен псиоп, при това лесно разпознаваем.
(Иначе мерси за адреса на "Шибанистан беше на живо" де. И аз не съм прорус, да знаеш.)
Една хубава песничка макар и тъжна, но това е истината за мен.
Моля.@етерИум знае великите тайна на света. Добре, че ни просветли и нас.
Източник на сегрегация. Фейк енергиен вампир. Някак си така те усещам.Мачкаййй гришооо ахахаха
Дефа е нестабилен, но пък за сметка на това - предвидим Той е като кривата на Кондратиев - якоо се лУшка, ТУ нагоре - ТУТуТУуУ надолееее Има сидром на хроничния депресивен климактериум. Ни дай на божето, да го фанеш в най-долна точка и ела да видиш бури и порои точно като този днес.. ТИ ДА НЕ МИСЛИШ, че неска случайно ни тресе у софето БРЕ, че ше бишнаха тополи и керемиди?? ХАРП?? Охоо в грешка си братиньо - ДЕФ най ми било..
Ако имах специализирано заведение, бих му дал найсе К, само да му отлея восъчна фогура и да я турна важно във Флоаето
Всеки го пречупва през собствената си призма, колкото и крива да е тя.Разбира се, благодаря! Това също е и моята истина за вас, връщам ти поздрава със същата песен.
Искам доказателства.Всеки го пречупва през собствената си призма, колкото и крива да е тя.
По-лесно да се живее в заблуда, нормално понеже се губи по-малко енергия в мисловна дейност, еволюция ко да праиш.
Източник на сегрегация. Фейк енергиен вампир. Някак си така те усещам.
Що па фейкФейк енергиен вампир.
Не?Верно ли мислиш, че си интересен на някой?
Няма как да ме предразположиш с това.Ади тогава регадс Ту ЮууууУУУ УУУ УУУУ БЕЕЕЕЕЕ
Няя плачиш мама, и по долни твари и трайтори сме видели, споко
ахахахахахаха ти болен мозък ахахахахаНяма как да ме предразположиш с това.
Ти си мишената. Аз съм снайпера.
Ахаха-ахаха-ахаха...ахахахахахаха ти болен мозък ахахахаха
Ти си бойна карабина, ама от зима-мина-замина дедий изкуфелий
Я кажи, в общината има ли сосни каки??
А ТАКА ВИЖ КОФ СИ ГОТИН ТАКА ЕВАЛАРКАТА ПИЧ СИАхаха-ахаха-ахаха...