Украйна - Русия какво ви е мнението

Значи играли са си да слагат живи хора (които да играят умрели), наместили са ги на пътя, организирали са цялата постановка и накрая "актьора" точно когато минават да снимат, ще си вдигне ръката и те ще го публикуват след това. Да, добре.
Значи убитите лежат по улиците от 30-ти март, ама никой нищо не казва (дори кмета в телевизионния репортаж) до 4-ти април. Да, добре.

Е как ще те интересува, като ти проваля скалъпената теза. Когато не признаваш фактите дори на противниковите медии, няма особена полза от спор с теб, по добре да си говоря със стената.
От теб като цяло няма полза освен да вмирисваш темата с партийното си присъствие, копиращо едно към едно комсомолско поведение. Щял да спори, с кой ще спориш графичко?! "Фактите на медиите", казваш:) Е, това обяснява всичко - ти гълташ факти от медии. Не казваш "показаното", което може да бъде осмислено, обсъдено, а директно "факти". Гълташ ги и плюеш тук, като "подкрепа на доказателствата" по тезата ти. Какво по-смешно?
И не, не си движи ръката и не става трупа в огледалото просто така ти се иска. Всеки шофьор знае, че в страничните огледала образа се изкривява, а в случая виждаш това което искаш, точно като с капката.
Ти виждаш каквото искаш, понеже си доказано ... момче. Доказвай сега, че е капка и че не се изправят. "Всеки шофьор знае" ше разпразяш на баба ти, на армайнда и други герои. Доказвай! (И че са трупове, а не актьори също). Айде, давай.
Последно труповете умрели ли са, живи ли са? Ставате смешни.
Доказвай, смешен човеко, че са мъртви.
Значи играли са си да слагат живи хора (които да играят умрели), наместили са ги на пътя, организирали са цялата постановка и накрая "актьора" точно когато минават да снимат, ще си вдигне ръката и те ще го публикуват след това.
Ей, ти помниш ли, че по време на страшния и смъртоносен вир0с, заради който се набоде с екпериментална сусбстанция като пръв наивник , имаше "труп" в чувал за заснемане на материал за тв, който пушеше? (Идва време за ново бустенье. Ма нали знаеш - ваидс иде за стадото глупци като Кумчо Вълчо за козленцата.) ;)

Е как ще те интересува, като ти проваля скалъпената теза. Когато не признаваш фактите дори на противниковите медии, няма особена полза от спор с теб, по добре да си говоря със стената. И не, не си движи ръката и не става трупа в огледалото просто така ти се иска. Всеки шофьор знае, че в страничните огледала образа се изкривява, а в случая виждаш това което искаш, точно като с капката.

Последно труповете умрели ли са, живи ли са? Ставате смешни.

Значи играли са си да слагат живи хора (които да играят умрели), наместили са ги на пътя, организирали са цялата постановка и накрая "актьора" точно когато минават да снимат, ще си вдигне ръката и те ще го публикуват след това. Да, добре.
Кажци сега за датите - кога са си тръгнали русите, кога са разчистили полицията, кога са влезли азовци, ОТ КОЛКО време са там труповете, как трябва да изглеждат, защо кмета е щастлив от напускането на руснаците и спокоен, някак не приличащ на преживял клане, АА МИ ТОЙ МАЙ ДУМА ЗА ТАКОВА НЕ СПОМЕНАВА... Коментирай това?

(Но изчезвам, да знаеш. Знам, че ти си форумен кисльок, но аз имам работи и се махам. Да не кажеш после, че "се изниза" и "нищо не отговаря/коментира", както го беше казал. Бездруго кво ще кажеш ми е през уя на квадрат, особено ти. Но разбира сенай-много искам да кисна и да те чета, жалко че нямам време..:( )

Ноке, в темата, в която ремайнда си предлага услугите, една жена го хвали и ти сложи лайк на хвалбата й. Значи подкрепяш бизнес развитието на ремайнд. Така ли?
Искам да го махнеш лайка и да го съсипем. Разбираме ли се така?

Ноке, в темата, в която ремайнда си предлага услугите, една жена го хвали и ти сложи лайк на хвалбата й. Значи подкрепяш бизнес развитието на ремайнд. Така ли?
Санкции за невър майнда!

Никой да не купува от него. Ние с Ети ще ви продаваме същата услуга, ма с по-ниско качество на ПО-ВИСОКА цена.

Честит рожден ден на нашата АЕЦ, другари. Благодарим на братска Русия за възможността страната ни да произвежда собствена електроенергия!

копиращо едно към едно комсомолско поведение. Щял да спори, с кой ще спориш графичко?! "Фактите на медиите", казваш:) Е, това обяснява всичко - ти гълташ факти от медии.
И това го твърди човека с копираните фермани от къде ли не, директно цитиращ медии в 1км. постове. Не ти е лесно.

Доказвай сега, че е капка и че не се изправят.
Доказах го със зуумнато и забавено видео на което се вижда ясно какво е, обаче ти като последна инстанция каза и отсъди, че е друг клип. Докажи, че е друг клип. Докажи, че се изправя човека, защото аз мятам че не се изправя. Айде докажи.

защо кмета е щастлив от напускането на руснаците и спокоен, някак не приличащ на преживял клане, АА МИ ТОЙ МАЙ ДУМА ЗА ТАКОВА НЕ СПОМЕНАВА... Коментирай това?

Първо, тоя град не е две улици. Второ едва ли когато някой извършва подобно нещо, ще води кмета като панаирджийска мечка да го прави свидетел. Естествено че първо ще влезнат военните за обходят града по ред причини - заложени мини, бомби, неизбухнали снаряди и тн. Само във вашите глави кмета тръгва самосиндикално из града за да огледа, веднага след като са напуснали руските части.

Аз подкрепям бизнеса като цяло, како Сийке.

Ако реша да съсипвам някой тука, то ше е само на личностна основа.

А парите трябва да се въртят, няма как.

Последно редактирано:
Само във вашите глави кмета тръгва самосиндикално из града за да огледа, веднага след като са напуснали руските части.
Това трябва да се изучава в учебниците по тежки мозъчни увреждания, честно.

4 дни по улиците се търкалят трупове и животът си тече нормално. Никой не сигнализира никъде. Кметът не е обходил града и не знае нищо. Няма кой да му каже. Той е единственият оцелял. Божке...

В момента наште сигурно си припяват това докато плющят укри в Донбаско...

Аз подкрепям бизнеса като цяло, како Сийке.

Ако реша да съсипвам някой тука, то ше е само на личностна основа.

А парите трябва да се въртят, няма как.
С две думи - предател отсекъде! (Аз щи каа кака Сийка...)

хах още ли чекнете правдата :)

Няма сми, сичко се вижда с просто око. Театралната улична пиеса е предостатъчна ;)
Нафърляни тела, не може да се мине по иначе почти главен и свързващ път. Велосипедист и пешеходец на едно място, сигурно двамата са се возили. Велото в обратно движение движи.. Един баш посредата на пътя, не е ясно дали е пребоядисвал маркировката в този момент. Двама баш пред кръчмата и така все едно са зяпали парад... айде айде, страшен театър :D
А и кат замислиш една идея само, ЩО СА ПРАИЛИ ИЗОБЩО НА УЛИЦАТА? :oops: Ако дофтасат от някъде бабаити да стрелят, нали сичко ше се разбяга по кътчета секви, кой ще се пъчи баш на улицата ;):p А те всички се едно парад са гледали и само са чакали да бъдат отстреляни ахаха
еххх римайде римайнде, а беше умно момче едно време :)

И това го твърди човека с копираните фермани от къде ли не, директно цитиращ медии в 1км. постове. Не ти е лесно.

Доказах го със зуумнато и забавено видео на което се вижда ясно какво е, обаче ти като последна инстанция каза и отсъди, че е друг клип. Докажи, че е друг клип. Докажи, че се изправя човека, защото аз мятам че не се изправя. Айде докажи.

Първо, тоя град не е две улици. Второ едва ли когато някой извършва подобно нещо, ще води кмета като панаирджийска мечка да го прави свидетел. Естествено че първо ще влезнат военните за обходят града по ред причини - заложени мини, бомби, неизбухнали снаряди и тн. Само във вашите глави кмета тръгва самосиндикално из града за да огледа, веднага след като са напуснали руските части.
Дебънкна ме нацяло, е такива са ви всичките. (Разбира се ще отделя по-сериозно време за отговор на уникално генерираният ти алабал...тоест - коментар.)
хах още ли чекнете правдата :)

Няма сми, сичко се вижда с просто око. Театралната улична пиеса е предостатъчна ;)
Нафърляни тела, не може да се мине по иначе почти главен и свързващ път. Велосипедист и пешеходец на едно място, сигурно двамата са се возили. Велото в обратно движение движи.. Един баш посредата на пътя, не е ясно дали е пребоядисвал маркировката в този момент. Двама баш пред кръчмата и така все едно са зяпали парад... айде айде, страшен театър :D
А и кат замислиш една идея само, ЩО СА ПРАИЛИ ИЗОБЩО НА УЛИЦАТА? :oops: Ако дофтасат от някъде бабаити да стрелят, нали сичко ше се разбяга по кътчета секви, кой ще се пъчи баш на улицата ;):p А те всички се едно парад са гледали и само са чакали да бъдат отстреляни ахаха
еххх римайде римайнде, а беше умно момче едно време :)
Мани бе - сичко тва дето го казваш, тука изцяло го опровергаха. Берем душа...:(

еххх римайде римайнде, а беше умно момче едно време
А липсата му днес почва да става доста подозрителна.

Имам две хипотези:

1. Гътнал се е от предозиране с енергийни напитки - то се не живее без сън, на компа 24/7;
2. Нарамил е пушката на дедо си и е отпътувал към Украйна да се бори с ватниците-клошари.

Това трябва да се изучава в учебниците по тежки мозъчни увреждания, честно.
Наистина трябва да се изучава, да.

FPnxYSZakAQN8DP

FPnxYSZakAQN8DP
И от средата на март до 4-ти април кмета мълчи и не казва нищо? А, верно, той не е обходил града и не знае нищо. Но за това време от 19-ти март до 2-ри април труповете не трябваше ли да започнат някакъв процес на разлагане?

Няма значение - западните ''експерти'' са свършили работата.

Като цяло нямам интерес от подобните разисквания за Буча, ама тия тела верно ли са на 2 седмици?
Смисъл все си мисля, че процеса по разлагане ще е доста напреднал. Отделно, че там животни няма ли, в повечето случаи птици, кучета, плъхове не пропускат подобно нещо.

На мен ми е по-интересно друго - от 19-ти има сателитни снимки, а до вчера пентагона не знаеше нищо. Баси клошарите. ;)

......
Да точно.. И 12 дни така са стояли телата непомръднати, при това, че в далечината по същата улица се вижда един как бръмчи на колело..и още един след него нещо се мота.. Добреее И ТИ ВЯРВАШ че фототата са истински?? Верно ли? На сателита ли верваш и тия дет са го пипнали или на собственият си разум и логика???!!! Тва верно как викаше един, тия с "патерица" да ги ловиш :D

Детската градина яко бейби :love:

Горе