А какво е конспиративното обяснение на факта, че (поне засега) Русия изглежда ще остане единствената не-ресетната страна?
Може Путин да е бил наясно с плановете на "рептилите" и да е решил да използва момента...
Аз не се сещам за много политици, настроени по този начин и способни да говорят конспираторски. Кенеди и Магуфули си отвориха устата и се превърнаха в трупове не много дълго след това. За други в момента не се сещам, а политиците по света са стотици и хиляди (настоящите и бившите). То все едно едни наркобос да обвинява друг наркобос, че се занимава с наркотици. Просто не се случва така, не е по протокол. Макар че от известно време насам политиците по света се заеха да демонстрират поведение, от което произхождат всякакви конспиративни теории. Въпреки това пак няма директни и конкретни обвинения, нито някой е поел някаква отговорност. Примерно, говори се за разни био-лаборатории. Ама на кой са и що са, доколкото знам официално никой нищо не признава, изкарват го все едно сами са се създали там от нищото, избуяли са случайно като тръни. Или другото, Путин бил казал, че Америка била империя на лъжите. Добре, съгласен съм, но това е толкова общо казано, и то след санкции и обвинения. Та правят gaslighting, правят се на шутове.
Другото е, че не мога да свържа нахлуването в Украйна с това, че Путин бил наясно с плановете на "рептилите" и решил да се разправя с тях. Когато Кенеди или Магуфули са разбрали някакви неща, те са застанали пред микрофона и са ги казали на хората. Не са нахлували като в случайна съседна държава. Просто няма връзка между двете неща. Аз знам, че Гонзало малко така ги изкарва нещата, но просто няма връзка. Това да си пратиш войските в съседна държава за да водиш медийна война с трета държава... wtf?
Ще кажеш "Да, ама НАТО...Путин влезе в Украйна да се разправя с НАТО". Добре, и това НАТО сега какво прави? Чеша си ташаците. Голямата заплаха, дето щели да пуснат атомна бомба върху Русия, разбираш ли, сега само наблюдават, правят се правят на ощипани и хвърлят някакви санкции. Аз не казвам, че трябва да правят нещо, но задавам въпроса - какво още търсят руски войски в тая Украйна? Ако хамериканците искаха да правят война с Русия, не беше ли удобен момент да се хвърлят и те в боя? И ако не щат да се хвърлят, тогава с какво НАТО воюва тоя Путин?
Друг проблем... абе 21 век сме, бахти технологиите и всичко, а се прави война с некви допотопни танкове. Верно, не съм военен спец, ама знам че има сателити, GPS, ракети, изтребители дето не можеш да ги видиш. Вместо това танкове. Красиво нарисувани с буквичката Z. И километрична опашка от военни машини, наблюдавани отгоре вероятно в реално време. Не знам, тия неща ми се струват като част от миналото, която не би трябвало да има практическо приложение в настоящето. Все едно при наличието на електромобили да се юрнем всичките с каруци из улиците.