Украйна - Русия какво ви е мнението

Ще издаяним. И ще го празнуваме напук на всички, които искат да ни отнемат свободата. Колкото и да е крехка. И защото е крехка призовавам всички свободни по Света хора да я подкрепят.
Ти си на обратната страна бе заблуден ти подкрепяш агресията и агресора! Всички хора по света в един глас осъждат Путин и режима му!

Нали за това се бори в момента целия свят!

Капитанът на полския национален тим Роберт Левандовски заяви своята подкрепа за отказа да се играе в плейофния сблъсък срещу Русия за класиране на Световното първенство в Катар по-късно тази година. По-рано днес от полската федерация заявиха, че няма да излязат в този мач, както и че трите тима - заедно с Швеция и Чехия, подготвят обща декларация до ФИФА.

“Това е правилното решение. Не мога да си представя да играе мач срещу националния отбор на Русия в ситуация, когато агресията на тяхната армия срещу Украйна продължава. Руските футболисти и фенове не са отговорни за това, но ние не можем да се правим, че нищо не става”, написа самият Левандовски в “Туитър”.
НАФТА ЛИН

Ти си на обратната страна бе заблуден ти подкрепяш агресията и агресора! Всички хора по света в един глас осъждат Путин и режима му!

Аз последствията ще си го понеса, ако злото победи, но вярвам в доброто и знам, че ще има подккрепа.

Нали вече установихме, че имат когнитивен дисонанс, и войната е мир, агресора е жертва, злото е добро.

Аз последствията ще си го понеса, ако злото победи, но вярвам в доброто и знам, че ще има подккрепа.
Ти последствия няма да носиш! Но поне оставете времето да доказва истината! А не пропагандата на един луд Путлер!

Нали вече установихме, че имат когнитивен дисонанс, и войната е мир, агресора е жертва, злото е добро.
Жертви са хората в Уйрайнам жертву ба собственото си правителство и това скоро ще се докаже.

Тука вече @Blinky трябва да се намеси, дефнюс просто вярвам, че къса нервите на всички с неадекватните си постове.

Какво да се доказва спри се навреме честно! Това, че умират руснаци и украйнци ли ще се доказва по твийте канали на риа новости твърдят, че там не се биел никой?

Или факта, че обикновенния украйнец взема оръжие и стреля по руския войник, който незнае какво прави там ли?

Дай още няколко дена! Да видим дали ще се препотвърди, ако продължават да се бият без да спират обикновенните украйнци.

Простата истина! Един луд с ядрено оръжие плаши света в момента. И света се чуди как да му отвърне, понеже военно не става ще цъкне копчето и 5 години ядрена зима и рестарт на всичко.

А той ще си е в бункера а и не е първа младост копел...! И ако някой, си каже ама не е толкова луд е не беше луд и да напада цяла Украйна.

Дори като питаха дъртака Бйдан дали найстина може Путин да използва ядреното оръжие отговора беше ясен! ДА / YES

А на всички ни е ясно, че ако един ги пусне пускат всички... :( :(

И това не е паника (каквото такова не може да го мислим, няма какво да направим така или имаче :) :) ) а просто част от вариянта дори да изглежда малко вероятен, стигнахме до там да е на масата...

НОВИНА: Русия отговори на нашите санкции и вече ни забраниха въздушното си пространство! Полети с български лиценс се свалят ако минат над тяхния въздух!

За SWIFT - Орбан е клекнал и е готов да наложи санкцията - остана само Германия единствета страна несъгласна (вероятно ще клекнат- плащат си ГАЗа с тая система) и по късно ще превърнат Русия в страна с копонна система на разплащане - ако имате бизнес с русия без транзакции оставате...

Последно редактирано:
Ало блеки кулис спрете ги тези доброволци.
Ще сте виновни че от напъните им са получили хемороиди.
А това е най-опасното нещо след падането на бандеровска Украйна!

Putin is furious, he thought that the whole war would be easy and everything would be done in 1-4 days.

Russians didn’t have a tactical plan. The war costs about $20 bln/day. There are rockets for 3-4 days at most, they use them sparingly. They lack weapons, the Tula and 2 Rotenberg plants can’t physically fulfil the orders for weapons. Rifles and ammo are the most they can do.

The next Russian weapons can be produced in 3-4 months – if even that. They have no raw materials. What was previously supplied mainly from Slovenia, Finland and Germany is now cut off.

If Ukraine manages to hold the Russians off for 10 days, then the Russians will have to enter negotiations. Because they have no money, weapons, or resources. Nevertheless, they are indifferent about the sanctions.​

Alpha Spec Ops have been near Kyiv since the 18th February. The goal was to take Kyiv and instal a puppet regime. They are preparing provocations against innocent civilians – women and children – to sow panic. This is their trump card.

Russia’s whole plan relies on panic – that the civilians and armed forces surrender and Zelensky flees. They expect Kharkiv to surrender first so the other cities would follow suit to avoid bloodshed. The Russians are in shock of the fierce resistance they have encountered.

The Ukrainians must avoid panic! The missile strikes are for intimidation, the Russians fire them at random to “accidentally” hit residential buildings to make the attack look larger than it really is. Ukraine must stay strong and we must provide assistanc

Малко преувеличено, но има смисъл, от това което се вижда по видеата, какви младоци пращат и каква техника използват. А Путя със сигурност е бесен, очакваше да го посрещнат с цветя, а те посрещат руските окупатори подобаващо с молотов.

:):):) Блинки, моля та бе, банни всички, освен блюстителите на истината, демек - на прозападната позиция. Много са притеснени, жал ми става, чуй молбите и жалбите им.. И после Тука ще стане рай:)

Придвижват и ТОС / Буратино, явно Путя е бесен, ще почва геноцид. Мужиците във форума, понеже знаят в каква грешка са, почват да обвиняват за всичко САЩ / НАТО , че те са виновни, щото руските им кратуни отказват да приемат факта, че Путин обяви война и нахлу в Украйна, та трябва някой друг да им е виновен винаги, ъбсурд да обвинят джуджето в каквото и да било.

:):):) Блинки, моля та бе, банни всички, освен блюстителите на истината, демек - на прозападната позиция. Много са притеснени, жал ми става, чуй молбите и жалбите им.. И после Тука ще стане рай:)
Ядосан съм, човек. Блинки квото иска да прави, Форума си е негов.
Направо съм вбесен от опитите на римино да си прави реклама на базата на човешки жертви, този път не влагам и капка ирония.

Каква прозападна позиция бе манияк! Единствената позиция е да се спре войната! После да се разбират както си искат и както могат!

Можеби е по-редно да се игнорнат хора като вас! Нито пускате полезна информация нито изказвате някакво ново мнение а само америка е лошата! Путин е добър! Ама Косово, ама лъжат лъжат лъжат...

Ако няма да допренесете с няква полезност за тая тема може би нямате място тука! Рабрахме, че не ви пука особенно за това, че има война и колко е велик Путин стига ви толкова!

Има граници, които не трябва да се прекрачват.

Александър Усик: Върнах се, вкъщи съм! Трябва да спрем тази война​

"Приятели, трябва да се обединим, защото преминаваме през труден момент и съм наистина разтревожен за моята страна и нашия народ. Приятели, трябва да спрем тази война - всички заедно трябва да спрем тази лудост", добави украинецът.

Въшките си мислят, че играят някаква роля в играта на големите кучета.

Такъв патос, такъв плам. Тъжно и жалко...

Ще получа енергиен удар от флуда на @ReminD
Но ще ти се върне, защото защитаваш гнилото, лошото, гадното, лайната, и си в лайната до уши.

Горе