Украйна - Русия какво ви е мнението

Ще получа енергиен удар от флуда на @ReminD
Но ще ти се върне, защото защитаваш гнилото, лошото, гадното, лайната, и си в лайната до уши.

Руски ДЕБИЛ, защитавам правото на Украйна да бъде СВОБОДНА и НЕЗАВИСИМА страна, ама вие руските идиоти, в главите са ви сърпове и чукове, не можете да го разберете това, трябва все да мачкате някой. Трябва да си зомбиран русофил, за да подкрепяш действията на Русия в Украйна.

Всички украински телевизии предават едно и също.Но нали имам безплатни украински иптв.Та в едно от тях попаднах на Украйнска тв Свобода.Единствената, която дава истински репортажи от Киев.Толкова спокойна война.Сравняваха я с олимпиадата в Сочи и отборния победител Русия.
Народът се е прибрал по къщите и си пие самагона, никой не му се бие за бандеровците.
Това ще е новата Ал джазира!

Народът се е прибрал по къщите и си пие самагона, никой не му се бие за бандеровците.
Ето го поредния руски дебил с дезинформация и пропаганда.

То затова през една минута излизат видеа как заловени русначета на по 19-20 години си казват и майчиното мляко https://www.reddit.com/r/UkraineWarVideoReport/new/

Всички украински телевизии предават едно и също.Но нали имам безплатни украински иптв.Та в едно от тях попаднах на Украйнска тв Свобода.Единствената, която дава истински репортажи от Киев.Толкова спокойна война.Сравняваха я с олимпиадата в Сочи и отборния победител Русия.
Това ще е новата Ал джазира!
Човек, върна ми настроението.

Защо този Зеленски не каже че подава оставка и да ходи държавата на нови избори.. Толкова ли е сладък властта

И защо да подава оставка? Че външна страна, решава да атакува страната му? После ще кажете, че е путьо, че си е подал оставката. Вие руските подлоги, угода нямате. Плюс това цяла Украйна подкрепя Зеленски, който както писахте дебилите тук, че е избягал, е в Киев.

Ето го поредния руски дебил с дезинформация и пропаганда.

То затова през една минута излизат видеа как заловени русначета на по 19-20 години си казват и майчиното мляко https://www.reddit.com/r/UkraineWarVideoReport/new/

Ето и доказателство , че лъже, щото руските дебили никога не защитават глупостите дето пишат с факти.

Всички телевизии са се обединили и предават едно да, но вмомента вървят кадри на руски дебили окупатори, заловени от Украинската Армия.

Ето и доказателство , че лъже, щото руските дебили никога не защитават глупостите дето пишат с факти.

Всички телевизии са се обединили и предават едно да, но вмомента вървят кадри на руски дебили окупатори, заловени от Украинската Армия.
Вече си противен на обществото. На всички.

Вече си противен на обществото. На всички.
Нека има различни гледни точки в темата.

Аз не казах нищо, когато ти постваше статии от медии, финансирани от руското правителство (RT и РИА), нито когато други постват очевидно крайно проруски медии и ги представят едва ли не като чиста монета и цялата истина. Но сега, когато някой поства нещо различно от руската гледна точка - голям проблем. Нали говорихме за неутрална журналистика с теб, забрави ли?

Нека има различни гледни точки в темата.

Аз не казах нищо, когато ти постваше статии от медии, финансирани от руското правителство (RT и РИА), нито когато други постват очевидно крайно проруски медии и ги представят едва ли не като чиста монета и цялата истина. Но сега, когато някой поства нещо различно от руската гледна точка - голям проблем. Нали говорихме за неутрална журналистика с теб, забрави ли?
Разбира се. Гледната точка на @ReminD я разбрах каква е, но не може ли да не ни флуди със смърт?

Владея перфектен руски благодарение на Другаря Живков, когато образованието ни беше първо в Европа и трето в Света.Та си пуснах Первий канал да чуя новините.
Накратко за незнаещите.
- Зеленски отказал преговорите при дадените от Русия условия.
- 82 украински граничари, които са се предали, а украинската тв ги награди посмъртно всички 13/ забележете предали се 82/защитавайки острова.
- Клип от Киев славната украинска армия се е разположила между училища и на детски площадки.
- Убиване на украинец не желаещ да се бие срещу Русия.
- Раздаване на автомати, а на опашката 8-9 човека
- Украински снаряд улучил жилищен блок препсан на руснаците.
-И накрая Петко барабар с мъжете на България е забранено да лети към Русия.

ех да знаех Украински миксажът щеше да е отличен.

Първото нещо паднало в една война е ИСТИНАТА.

Извод Гърците мълчат супер са си византийците!
При тях нито взимат, нито дават санкции.
Само сиртаки.

Последно редактирано:
Украинците, които са се 'предали' , на змийския остров, защо руснаците пускат видео, където казват, че това са те качващи се/ слизащи от кораб, но това видео е от 2014? И защо има 2 стрийма на момчетата от змийския остров, как почват да ги обстрелват с ракети? Да, това са същите, дето казаха великата фраза " Руский военный корабль, иди нахуй"

Хайде отговори на тези въпроси и понеже не съм руски дебил, прилагам видео материал към това, което казвам.

Според същите идиоти дето гледаш, допреди 4 дни обясняваха, как ЦРУ и САЩ лъжат и русите само правят учение. Ти си прави изводите какви идиоти подкрепяш и какви медии гледаш.

Последно редактирано:
80 гранични войници погребани от украинския назначен от сащ прецедент, се предават на руската армия и слизат по живо по здраво на руска земя. Лошият Путин ще си ги върне по домовете, щом приключат събитията.

Кадри от обедните новини на руския канал 1

80 гранични войници погребани от украинския назначен от сащ прецедент, се предават на руската армия и слизат по живо по здраво на руска земя. Лошият Путин ще си ги върне по домовете, щом приключат събитията.

Кадри от обедните новини на руския канал 1

И Видето дето русите показват '80' те души е от Крим 2014... Ей тъпи сте, ама толкова сте тъпи, че чак не се усещате. Защо не покажат едно видео на 'предалите се' и ако наистина беше така, щяха ли да показват видео от 2014 от Крим? Мислете малко, защо споделяте руска пропаганда.

Последно редактирано:
Украинците, които са се 'предали' , на змийския остров, защо руснаците пускат видео, където казват, че това са те качващи се/ слизащи от кораб, но това видео е от 2014? И защо има 2 стрийма на момчетата от змийския остров, как почват да ги обстрелват с ракети? Да, това са същите, дето казаха великата фраза " Руский военный корабль, иди нахуй"

Хайде отговори на тези въпроси и понеже не съм руски дебил, прилагам видео материал към това, което казвам.

Според същите идиоти дето гледаш, допреди 4 дни обясняваха, как ЦРУ и САЩ лъжат и русите само правят учение. Ти си прави изводите какви идиоти подкрепяш и какви медии гледаш.
Прав си за видеото извинявам се, но я ми кажи как тези украинци са се телепортирали в сегашно време и гледат по тв-то вчерашното изявление на Зеленски за раздаване на оръжие срещу агресора Русия.

Човече, Официалните РУСКИ Медии, показват ВИДЕО от 2014 и казвеат, че това са 82-та души от Змийкия Остров, като се вижда от инстаграм стрийм как почват да ги стрелят - Не разбираш ли че те ЛЪЖАТ БРУТАЛНО???

Не знам за какво телепортиране говориш.

Каква прозападна позиция бе манияк! Единствената позиция е да се спре войната! После да се разбират както си искат и както могат!
..Да се спре "войната", до която как се е стигнало? Какви предпоставки имаше? Какво се случваше в Украйна много преди "войната" и какво се случи малко преди действията на Русия? Какъв пръст имат освободителите, милеещи за демокрацията западняци? Според теб: нищо, и всичко Демона Путин направи сам, от зли имперски амбиции:):) Нали ти чета наядената с масмедиен бълвоч позиция. Май са били прави в политическата тема, че си по служба (Въпреки, че не съм съгласен с тяхната позиция там.)
Можеби е по-редно да се игнорнат хора като вас! Нито пускате полезна информация нито изказвате някакво ново мнение а само америка е лошата! Путин е добър! Ама Косово, ама лъжат лъжат лъжат...
Нищо хубаво за Путин не съм казал. (Напротив казал съм, а много не съм - но ще пиша в друга тема - лошо за него, което тук не се споделя от хората, с които имаме някакви общи позиции.) Казах, че се играе за по-високи общи цели, след постигането на които които всички ще ядем яко бахур. (Но, ако речем, че не играят чак толкова заедно, тогава чия ли би била по-голямата вина? Ами трябва прецизно да видим действията на всички замесени преди това и да сметнем "кой колко". И тогава дали ще имаме единствено дявола путин и русия?)

Но ти си говориш с обобщения "хора като вас", щото ти е по-удобно и бълваш непрестанно "страшната русия, диктатора путин" - всичко директно преразказано от "преразказа на ситуацията" на западните и притворните им световни медийчета. А те това повтарят "руски ад, дявол путин" и никога нищо за Западните прегрешения, които са в основата на големите лайна. Нищо лошо не е тръгнало от Америка? Никакво участие в световните лайна нямат? Така ли? Ти нищо не знаеш?

Но да гълтаме сдъвкан и изплют в гърлата ни официоз-фейк на килограм, който не изисква никакво обмисляне и никакво допълнително информиране, а само съгласие - всички знаем:)

Но ти си повтаряй, че е по-удобно.. Пускал ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ и ИЗКАЗВАЛ МНЕНИЕ ахахахахахаххха

Някои изакват безполезни мнения, но по-много, идеологически строго ориентирани, следващи твърдо партийната линия, и с яко патос. И...нищо друго няма (за тях), сичко друго йе фейк:)
Ако няма да допренесете с няква полезност за тая тема може би нямате място тука! Рабрахме, че не ви пука особенно за това, че има война и колко е велик Путин стига ви толкова!
Ти с кво ДОПРИНАСЯШ? С нищо полезно, затова точно тук ти е мястото - на друго място биха те изритали "с 200" намига. Принос!?!? Хмм.. Но допринасяш ЗА нещо, което по-късно вкл. и на теб ще ти изяде главата (на мен също, не се безпокой).

При теб играта е приключила мнооого преди днес, когато си се ориентирал на коя свирка да играеш (тая, която според теб, е СИЛНАТА). И затова днес продължаваш играта още повече, по-стръвно. (Тва днес е като по учебник "активиране на посоката на мислене на дълго подготвяни лековерни хора, в условията на военна истерия")
Ми хубаво е, а и определено не си сам на хорото - мнозина сте.:) А наздраве

Горе