Каква прозападна позиция бе манияк! Единствената позиция е да се спре войната! После да се разбират както си искат и както могат!
..Да се спре "войната", до която как се е стигнало? Какви предпоставки имаше? Какво се случваше в Украйна много преди "войната" и какво се случи малко преди действията на Русия? Какъв пръст имат освободителите, милеещи за демокрацията западняци? Според теб: нищо, и всичко Демона Путин направи сам, от зли имперски амбиции
Нали ти чета наядената с масмедиен бълвоч позиция. Май са били прави в политическата тема, че си по служба (Въпреки, че не съм съгласен с тяхната позиция там.)
Можеби е по-редно да се игнорнат хора като вас! Нито пускате полезна информация нито изказвате някакво ново мнение а само америка е лошата! Путин е добър! Ама Косово, ама лъжат лъжат лъжат...
Нищо хубаво за Путин не съм казал. (Напротив казал съм, а много не съм - но ще пиша в друга тема - лошо за него, което тук не се споделя от хората, с които имаме някакви общи позиции.) Казах, че се играе за по-високи общи цели, след постигането на които които всички ще ядем яко бахур. (Но, ако речем, че не играят чак толкова заедно, тогава чия ли би била по-голямата вина? Ами трябва прецизно да видим действията на всички замесени преди това и да сметнем "кой колко". И тогава дали ще имаме единствено дявола путин и русия?)
Но ти си говориш с обобщения "хора като вас", щото ти е по-удобно и бълваш непрестанно "страшната русия, диктатора путин" - всичко директно преразказано от "преразказа на ситуацията" на западните и притворните им световни медийчета. А те това повтарят "руски ад, дявол путин" и никога нищо за Западните прегрешения, които са в основата на големите лайна. Нищо лошо не е тръгнало от Америка? Никакво участие в световните лайна нямат? Така ли? Ти нищо не знаеш?
Но да гълтаме сдъвкан и изплют в гърлата ни официоз-фейк на килограм, който не изисква никакво обмисляне и никакво допълнително информиране, а само съгласие - всички знаем
Но ти си повтаряй, че е по-удобно.. Пускал ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ и ИЗКАЗВАЛ МНЕНИЕ ахахахахахаххха
Някои изакват безполезни мнения, но по-много, идеологически строго ориентирани, следващи твърдо партийната линия, и с яко патос. И...нищо друго няма (за тях), сичко друго йе фейк
Ако няма да допренесете с няква полезност за тая тема може би нямате място тука! Рабрахме, че не ви пука особенно за това, че има война и колко е велик Путин стига ви толкова!
Ти с кво ДОПРИНАСЯШ? С нищо полезно, затова точно тук ти е мястото - на друго място биха те изритали "с 200" намига. Принос!?!? Хмм.. Но допринасяш ЗА нещо, което по-късно вкл. и на теб ще ти изяде главата (на мен също, не се безпокой).
При теб играта е приключила мнооого преди днес, когато си се ориентирал на коя свирка да играеш (тая, която според теб, е СИЛНАТА). И затова днес продължаваш играта още повече, по-стръвно. (Тва днес е като по учебник "активиране на посоката на мислене на дълго подготвяни лековерни хора, в условията на военна истерия")
Ми хубаво е, а и определено не си сам на хорото - мнозина сте.
А наздраве