Украйна - Русия какво ви е мнението

Добре контрира с фейкнюз
Факт, много е добър. Представи си акаунтите му в социлаките. Сигурно се чувства там като римски император:D

Искам анкета за мача.Кой е за кой е!
За Русия съм, в правото са си, американците нямат работа на другия край на Света. Да си тероризират там латиноамериканските държави и дотам. Не ги искам тук. Даже трябва да им изчезнат всички бази, те не с анатовски, американски са.

Ето скромен принос (понеже ме обвиниха за недопринасящ:))
Силите за реагиране на НАТО са активирани за първи път

"За първи път Силите за реагиране на НАТО бяха активирани като отбранителна мярка в отговор на продължаващата инвазия на Русия в Украйна.

Върховният главнокомандващ на съюзниците на НАТО генерал Тод Уолтърс активира многонационалните сили, състоящи се от сухопътни, въздушни, морски и сили за специални операции от съюзниците, които могат да се разположат бързо в подкрепа на алианса на НАТО.

Активирането на войските за реагиране не означава, че войски на САЩ или НАТО ще влязат в Украйна, която не е член. Президентът на САЩ Джо Байдън беше ясен, че американските войски се разполагат в Източна Европа, за да подпомогнат страните от НАТО, изнервени от агресивните действия на Русия, и те няма да се бият в Украйна."

Радвайте се, защитници на западното свободолюбие, месете хляб, вадете сол, посрещайте освободителите и да видим колко хубаво ще стане.:)
Един коментар от америка - с емоциите на автора му, които ще възмутят някои тук:) - какво би могло да означава това (а всеки тук е свободен да си го тълкува посвоему, нали така):

"Тези идиоти просто потвърждават най-големите страхове на Путин и циментират защо той трябваше да атакува Украйна, за да се опита поне да поддържа мира. НАТО и САЩ засилват нещата както с реторика, така и с дела. Те мобилизират 40 000 войници за източния блок на страните от НАТО...с други думи, НИЕ (те, сащ) трупваме войски на границата на Русия точно както станахме свидетели на Русия да прави това с Украйна. Ние видяхме това като провокация, защо, по дяволите, Русия не би видяла нашите движения по същия начин?

Още по-лошо, "НАТО" току-що изпрати първия си конвой от това, което те наричат "LETHAL AID" през границата с Украйна от Полша.

Това е много лошо на всяко ниво. Вижте, Путин каза нещо, което беше много ясно. Той каза, да не се намесваме, иначе вие и ние ще съжаляваме накрая.

Това беше просто съобщение, което успяха да игнорират. Правейки това, те принуждават Путин да отстоява казаното, в противен случай той ще изглежда слаб. Това просто ни вкарва във война с Русия. Сега никой от нас не е в безопасност. Честно казано мисля, че това е искрата.

Ако погледнем историята на всичко това, истинският проблем всъщност е НАТО. Първо беше нарушеното обещание на НАТО „да не се разширява с един инч на изток“. НАТО се опитваше да привлече Украйна в себе си, да позиционира американските ракети на територията на Украйна. И сега НАТО прави точно това, което Путин предупреди ВСИЧКИ да не правят: намесва се."

t9xkcq0ox5k81.png

На пук на путинските идиоти, които си мислят, че Украинците чакат пияната сган да ги освободи, Кличко си остава в Киев, въпреки че е милионер. Проблема е, че руските мунчовци тук, не могат да разберат, че Украйна иска да се развива със запада, а не искат Путински режим и да са с Раша. Това им е проблема на русофилите, които все трябва да 'наставляват' и да казват кой как да живее и как да се развива.

САЩ нямат работа в Европа.

Кефи ме експертизата по военни въпроси на хора, които са виждали калашник само в Counter Strike (а може би и там не са) :D

И още интересни данни, ако това наистина е вярно, Путя е бесен, скоро ще почва с геноцида. Дори и да ги намалим с половина, Руснаците вече фейлнаха плана им за 2 дни да завземат Украйна с чеченци и дегестанци и танкове от 70-та.

Е то навсякъде има кретени като вас, които не са руснаци, а защитавате режима на путя, не искам да го гледам изобщо.
Да, щях да се изненадам ако го беше изгледал... Сакън, да не вземеш да чуеш и малко спокойно, обективно мнение.

С най-добри чувства ти казвам, че изглеждаш доста зле отстрани. Такава екзалтация дори бандеровците не показват. Владей се малко, защото не подхожда на мъж да е толкова лабилен психически. А, и още нещо - ако искаш да звучиш поне малко достоверно (не че някой ти гледа видеата), започни да даваш ухо и на друга информация. Не можеш да си единствения знаещ истината. Всъщност знаеш дръжки, както всички нас.

И още нещо, с най-топли чувства. Спри малко нет, телевизия и вземи да поспиш. Хапни, изкъпи се и си легни, щото май не си лягал откак започна операцията.

Утре всичко ще свърши и нещата ще се успокоят, но за нас ти ще останеш онова смешно човече, дето пищеше за бандера, все едно майка му е там.

Последно редактирано:

И още интересни данни, ако това наистина е вярно, Путя е бесен, скоро ще почва с геноцида. Дори и да ги намалим с половина, Руснаците вече фейлнаха плана им за 2 дни да завземат Украйна с чеченци и дегестанци и танкове от 70-та.
Тая картинка я има от 24.02. Последно към коя дата са актуални данните?

И още един хванат бляд, който обяснява, че са на учение.

Narrator: "Louder!"
Captured: "Kulikov Mikhail Igorevich"
Narrator: "What unit?"
Captured: "Tank"
Narrator: "City?"
Captured: "City?"
Narrator: "City!"
Captured: "Alensky" (I don't know Russian city names so sorry for mis-spelling, just writing what I hear).
Narrator: "Military unit?"
Captured: "41659"
Narrator: "Why did you come?"
Captured: "I dont know"
Narrator: "What do you mean 'I dont know'?"
Captured: "I came to russia for military excercises"
Narrator: "What fucking Russia?"
Captured: "For military excercises"
Narrator: "Do you know where you are?"
Captured: "Yes"
Narrator: "Why did you come to Ukraine?"
Captured: "I didn't want to come here"

Narrator: "How did you end up here?"
Captured: "I was sent for military excercises"
Narrator: "What targets/orders did you have?"
Captured: "targets/orders?"
Narrator: "Targets/Orders!"
Captured: "Just stroll alongside Ukraine, no other targets/orders"
Narrator: "Stroll alongside Ukrainian border?"
Captured: "Yes"
Narrator: "Why did you enter the city?"
Captured: "I don't know"

Narrator:
(Translation in progress, please allow few minutes)

Още един конвой заличен от Украинците, жалко за жертвите, като гледам превозните средства, навярно са инжинери / bridge подкрепления.

Интересно е с какво ги трепат толкова, от това, което виждам явно от въздух - земя. Със сигурност имат неофициална подкрепа от САЩ с техника, а и не се знае официално с какво въоръжение разполагат украинците, но от това, което се показва досега, съм изненадан. Друг възможен вариант е бомби по пътя, но руснаците да са толкова пияни ,да пращат неподготвени екипи напред, кой знае...

@ReminD, понеже, както знаеш, аз не знам английски, та може ли да ми обясниш в резюме какво казват щатските лидери за проблема в юкрейн.

Разбрах само, че Джон Кери се ядосва, че операцията там отклонява вниманието от климатичните промени.

И моля те, направи така, че видеата ти да могат да се паузират или поне звука да се спира. Това не е нормално, това е тормоз.

@ReminD, понеже, както знаеш, аз не знам английски, та може ли да ми обясниш в резюме какво казват щатските лидери за проблема в юкрейн.

Разбрах само, че Джон Кери се ядосва, че операцията там отклонява вниманието от климатичните промени.

И моля те, направи така, че видеата ти да могат да се паузират или поне звука да се спира. Това не е нормално, това е тормоз.

Fox е на Тръмп, нормално да хейтят, не ги гледам, виждаш че и във видеото предимно сегашния президент критикуват.

За видеата - и аз не мога да помогна, на форума линк превютата са отвратителни и тръгват без причина, би трябвало аутоплейа да е disabled преди да се пусне... За това Банко. И аз не искам да тръгват автоматично.

Всичко се повтаря едно към едно, както с ковид. Кадри с умиращи, умрели, падащи по улиците хора по всички канали на масова дезинформация, налагащи страх от случващото се. Първо Китай се опитваше да "избие" света с нов вирус, който дошъл от прилеп а то се оказа друго. Сега Русия избива Украинци а то нищо чудно да се окаже друго на края. Едно е сигурно и то се вижда, мас медиите си вършат добре работата.

Всичко се повтаря едно към едно, както с ковид. Кадри с умиращи, умрели, падащи по улиците хора по всички канали на масова дезинформация, налагащи страх от случващото се. Първо Китай се опитваше да "избие" света с нов вирус, който дошъл от прилеп а то се оказа друго. Сега Русия избива Украинци а то нищо чудно да се окаже друго на края. Едно е сигурно и то се вижда, мас медиите си вършат добре работата.
Само ще ми обяснищли каква дезиформация? Това да не мислите, че се снима от холивуд?

То бива идиотщина ама вече и аз се излагам да чета глупостите ви!

Вашата риторика е цитирам Нандито, етера и дефа как може да казвате, че няма такава държава Русия, Путин бил герой от книга, а аз съм бил техния лорд освободител!

А сега малко по сериозно!
1645891474733.png
Играчите на Динамо киев (милионери вместо да си харчат парите ) отиват на война!

Горе