Украйна - Русия какво ви е мнението

Някой може ли да ми обясни на максимално прост език какво значат тия курвенски номера от страна на империята на злото и какъв ефект целят да постигнат?

Международното право и правните норми вече не струват и 5 стотинки.

Да живей научния прогрес. Добре че загърбваме това ретроградно християнство и следваме науката.
:):)Нали - всичко по "свободните от митове атеистични учени".

(Иначе аз не съм много християнин, освен, че съм кръстен; по-сложно е. Но не мога да си обясня как нямало Източник. Мечтая си само някой някога да ми обясни откъде е дошла тая точка, която си кибичела в нищото. (А какво е това нищото?) Тя не е дошла отникъде, но си кибичела свръхконцентрирала първичен матрял. Напънало я и избухнала. След милиарди години се образували сложните системи, и - ей ни на (и всички елементи и възможности за еволюцията им са били в точката).
И за: какво има след края на времето и пространството, си мечтая някой да ми обясни. Или пък: как така нямат край, да обясни. Май няма да доживея, освен "вярвай в научния консенсус" - дошли сме от точката отникъде, която никога не е започвала да съществува. Просто си била в нищото.:)

Да кажем, че това, което е присвоило и сглобило като идеология християнството, считам за най-добро. Щото другото явно е това: щом душата е мит, то човек е просто случайно еволюирала биомаса и тогава силните всичко могат да направят. Те , не че т.нар "християнски" аристокрации, които несъмнено също са си били гуляйджии, инквизитори и диктатори, биха направили друго с тия технологични възможности в ръцете; обаче аристокрациите в момента (и от доста време) не са християнски, дори и лицемерно, може да се провери. Но кое е по-добре да следват т.нар. "широки маси" - разбира се, че е лицемерно следване и естествено, че не го спазват много - и все пак наръч от внушения като 10-те божи заповеди като средство за контрол над неблагоразумни хора, не е ли малко по-добре от "всичко може". Какво ще стане с поколение израсло от люлката с такова възпитание? (Сега ще видим впрочем, че май и вече виждаме.) Сложна работа и дълъг разговор, да не вдигам темата.
Най-добре мнозинството да са умни и съвестни, ама май няма да стане. (И) при тия обстоятелства идват/налагат ги соц кредитните системи.)
Иначе, аз не съм такъв песимист и не мисля че до толкова са промили обществата, че това да мине. На 100% съм сигурен, че на изток от Германия, това няма да мине. Най-много скоро да видим нов съюз/пакт на Източна Европа (за което вече се говори).
Ехее, а дано. Ще те черпя бири на мач на Локото, ако излезеш прав.:)
(Иначе, обществата имат законно избрани да ги представляват управници, които строго следват планове от международни спогодби (Програма 2030; Цифрови пактове, GPPP, ала-бала). Управниците гласуват и приемат изпълнението и съответните му изменения и допълнения, и го узаконяват. Нарушителите фирми и граждани, които не спазват/не отговарят на изискванията, се наказват.

Та, не съм убеден, меко казано, че избранниците следват интереса на народите си. По-скоро следват такива неща:

"Непрекъснато разширяващата се дефиниция на глобалните общи блага и твърдението, направено от капиталисти на заинтересованите страни , че те трябва да бъдат попечители както на глобалните общи блага, така и на обществото:
Какво е капитализъм на заинтересованите страни?
Клаус Шваб , основател и изпълнителен председател на Световния икономически форум
Питър Ванхам , ръководител на комуникациите, кабинет на председателя на Световния икономически форум
6ea1eb2141b098432bc2c1388aed135bd47d9548.webp
G3P-Chart-Final.png

"Какво означава „глобални общини“ в очите на капиталистите от Глобалното публично-частно партньорство (GPPP)? За тях това показва притежаването на всичко: всеки ресурс на планетата, цялата земя, цялата вода, въздуха, който дишаме, природния свят в неговата цялост и цялото човечество."

И т.н., тва си е за мойта си умряла тема.:) Ше видим, ако си прав, че няма да стане - бири на Локо - Ботев:):)

Някой може ли да ми обясни на максимално прост език какво значат тия курвенски номера от страна на империята на злото и какъв ефект целят да постигнат?

Означава, че ще ядете хурката.

Жалко че това ни е капацитета на управляващите ЕС и се усетиха чак след петия пакет санкции.
Ама как това ще е "капацитета на управляващите ЕС"?:) Стига бе, пичове, по-интелигентни сте от мен, недейте така - в ЕС са УМНИ хора. Но са служащи, безсъвестни гадини. Въпросът е какво искат. Но това е оптимистично казано, правилното е: какво искат тези, чиито интереси обслужват.
Така че ще купят/уредят толкова ресурси, за колкото население преценят (независимо какво приказват). Така да се каже, да не влизаме в..."конспирацията":) Тя вече се случва де, нищо сложно няма.
Не мисля, че са се усетили. Нещата, които вече ежедневно "изникват", като това в горния туит, няма да минат, ако "оправят нещата" с енергията, храната, ако не се налагат мерки за "биосигурност", и т.н. Искат ли (тоест: искат ли тези, които обслужват) да не минат? Не ми се струва реалистично.

(Бе дано вие да сте по-умни и да съм се объркал, надявам се.)

Последно редактирано:
Но не мога да си обясня как нямало Източник. Мечтая си само някой някога да ми обясни откъде е дошла тая точка, която си кибичела в нищото.
Доста е цинично да обясняват такива неща, когато има процеси в собствената ни планета с които все още не сме наясно. Да не говорим в космоса и извън слънчевата система. Там сигурно сме наясно с 0,000001% от нещата. Ама иначе гордо блещим някакви теории и маса народ им се радва.

Друго, ако вярваш не търсиш доказателства... именно за това е вяра, а не наука. Изобщо защо си мислим, че имаме капацитета да разберем тайните на света. Според мен нямаме. С вярата единствено може да бъдеш по-добър човек, не е нещо страшно.

Означава, че ще ядете хурката, и ще свирите на кожени инструменти поне 50 години, докато не ви дойде акъла в тиквите, не вярвам, така че - ще се надяваме на следващо поколение, иначе в педеруZия - ще си правят супа от камъни така или иначе и ще сърбат борш и картоШки.

Може пък и Путин да се ядоса ей ся и магучая като тръгне в контра - да стигне чак до САЩ - и да изкарате безаналоговите оръжия, дето джендърите треперят от страх, само като си помислят за тях :hankey:

Гаврата е пълна, сега се прави и за ПедеруZия, че да е по-релевантно, как ядат хурката.

За малоумните фенове, дето си мислят, че САЩ е много преебана, че има голям дълг, ама не се сещат, че дълга им е в собствената валута, над която имат пълен контрол - ако решат да плащат - онези ще страдат, и като цяло всяко плащане и смяна на облигации, преебава другите.

@EGraphix в грешка си тука - фундаменталните закони няма значение дали са в слънчевата система или извън нея - фундаменталните сили са еднакви навсякъде, както тук, така и 'там'. Не сме толкова невежи по астрофизика. Не виждам някакви разминавания от това, което сме казвали в близките години, и сега, даже обратното, само се доказват неща, които са били на 'хартия' и с формули, без преки доказателства.

Последно редактирано:
Предполагам, че искаш да ми се извиниш със сведен поглед за поведението си по-рано днес, за дето ме нагруби. Тогава, след като те игнорирам наказателно ден-два, може да ти простя.

Е? Чакам.

Аз имах предвид да обясни някой, който разбира от икономика и финанси повече от нас с тебе. :)

То и със санкциите мада Раша трябваше да я аде, ама други се оказаха ядящите.

Тук има интересна информация, но в детайли аз лично не разбирам какви ще са последствията за Русия при невъзможност да плаща външния си дълг.

Аз имах предвид да обясни някой, който разбира от икономика и финанси повече от нас с тебе. :)

То и със санкциите мада Раша трябваше да я аде, ама други се оказаха ядящите.

Тук има интересна информация, но в детайли аз лично не разбирам какви ще са последствията за Русия при невъзможност да плаща външния си дълг.

Нигерия - скоро това ще ви се вижда като Рай, не че русоробите сте тръгнали да ходите към Русия някога де. Ако кратуната ти не може да разбере какво значи да не може да си платиш дълга, който има да плащаш - защо изобщо питаш? Чакаш някой да те успокои, че ПедеруZите не са в тинята ли? Лошия ще скочи веднага, тагни го, ще ти намери някоя статия, как САЩ ей сега още малко и приключват, долара заминава, ЕС се разпада, НАТО блокира - само красная и магучая остава и ще властва вовеки веков, а такива джендъри и слабаци като в ЕС - плюмка да метнат русияните - и сме се посрали и разбягали - за теб и етериума знаем - вие ще сваляте гащи и ще свирите на духови инструменти, лошия ще аранжира и ръководи.

за теб и етериума знаем - вие ще сваляте гащи и ще свирите на духови инструменти, лошия ще аранжира и ръководи.
Ти ще свириш на моя обой със свалени гащи. Като част от извинението за днес по-рано.

Започнаха се бунтовете в ДНР , мобилизираните ги пишели доброволци / без те да искат / и ги пращали на фронта а те заявяват - "На нас не ни се умира !! "

Ко някой е пропуснал, от педеруZите

Ако чичо Вова поиска, ще измрем, но ще си върнем...​

Ако чичо Вова поиска, ще измрем, но ще си върнем Аляска...

Пускайте си ДяДя Вова, и не се мъчете с информация - педерузите се копат ден по ден, бавно но славно

@EGraphix в грешка си тука - фундаменталните закони няма значение дали са в слънчевата система или извън нея - фундаменталните сили са еднакви навсякъде, както тук, така и 'там'. Не сме толкова невежи по астрофизика. Не виждам някакви разминавания от това, което сме казвали в близките години, и сега, даже обратното, само се доказват неща, които са били на 'хартия' и с формули, без преки доказателства.

Ми не знам, Пентагона започна на разсекретява едни видеа с едни летящи обекти, които правят на пух и прах всичките ни разбирания за физика. Тея закони са фундаментални за нас, за моментното ни развитие, има неща за които си нямаме и понятие.

Ми не знам, Пентагона започна на разсекретява едни видеа с едни летящи обекти, които правят на пух и прах всичките ни разбирания за физика. Тея закони са фундаментални за нас, за моментното ни развитие, има неща за които си нямаме и понятие.

Да, и на другия ден бяха дебънкнати от експерти. И това беше преди 3 години, става дума за 3 видеа, НЛО, не извънземни - по спомен едното беше балон, другото радар, третото не си спомням, обяснено е във видеата отдолу на тоя пич.

пълното видео, ако ти е интересно... и съкратено - обяснения

О-Оу! Графикса май е следващият разобличен като дезинформиран от руска пропагадна...
(Графикс, аз никога няма да се обърна срещу теб, ако не се съгласиш с мен. (Е, само понякога) Щото си от Локото!
По-добре постъпи благоразумно и се съгласи с Ремайнда, че Пентагона сее руска дезинформация за (руски?) НЛО-та.):D:D:D

Да, и на другия ден бяха дебънкнати от експерти. И това беше преди 3 години, става дума за 3 видеа, НЛО, не извънземни - по спомен едното беше балон, другото радар, третото не си спомням, обяснено е във видеата отдолу на тоя пич.

пълното видео, ако ти е интересно...
Учените знаят всичко и извънземните не съществуват извън руската пропаганда. (Може да има, но само американски извънземни.)

Стига с тези "есперти" от ютуб, борещи се за повече гледания. Има официални доклади.

Мик Уест е британски научен писател, скептичен изследовател и пенсиониран програмист на видеоигри

Пускайте си ДяДя Вова,
Това ми е любимата песен за момента.

Ако кратуната ти не може да разбере какво значи да не може да си платиш дълга, който има да плащаш - защо изобщо питаш? Чакаш някой да те успокои,
Тук въпросът не е в неможенето, а в непозволението това да се случи. Ако кратуната ти не може да разбере, че това действие е незаконно, не знам защо претендираш да бъдеш морален стожер.

И да, не разбирам от финанси, особено от международни. Затова искам някой грамотен да ми го обясни на максимално прост език, като за прост човек.

за теб и етериума знаем
Не си прав за Етериума. Той се справя доста по-добре от теб с дебънкването на Русия като опонент на NWO. Докато ти просто лееш безсмислен хейт, той прилага изчерпателна информация.
@nandibandi , къде се губиш? Идвай гледаш кеча, сега почва!:D
Ама, ше ви се незнае... Някои работм за насъщния. Още не са въвели CBDC, ако не знаеш. Котките ми още чакат аз да ги храня, щото правителството се ослушва. :)

Тук въпросът не е в неможенето, а в непозволението това да се случи. Ако кратуната ти не може да разбере, че това действие е незаконно

Нека е хейт, ама още от преди войната, ви набивам в кратуните писаници, какво ще става, и това се случва, пък вие се мокрите на разни анализатори- всеки ден различни, всеки ден различно мнение за войната, за причината, за целта и задължително минали ли са 24 часа, опровергано като фейк пропаганда - вече даже не помня кви глупости бяха - ама си спомням за последния опит на някакви дебилски обяснения, как Полша завземала Украйна - и някакви договори тайни в радата - ау , мау - чакайте си по-добре сводката утре за да знаеш антибанди за фалита кво ще правиш, кой да обвиняваш, как да мрънкаш, и т.н.., и за Полша - дали ще превзема Украйна и как лошия запад иска да изяде Украйна, докато педеруZите ги хранят с хляб и сол на изтока.
пък и утре ако преведът някой русийски 'експерт' , че да има кво да мрънкаш и плямпаш като нови опорни точки, що русияните не могат да си платят дълга - че сега удряш на сляпо, пробвай утре, като пропагандата се разпростре и имаш сводките кво да мрънкаш и как точно да обвиняваш другите за педеруZкото нещастие.

Последно редактирано:

Горе