Ами, ето, Блинки, това изказване например. Какво казва той? Чиста провокация, веднага след твоя призив за уравновесеност. След което уточнение, мога да добавя, тъй като имам право да отвърна равностойно: провокация от едно неуко момченце. Така че, въ форума освен ненормални, има и просто глуповати.
И тръгва огън. Кой, уважаеми Блинки, подпали огъня? Нали:
Отлично казано! Къде е това в изказването на десо? Може би обаче, въпреки, че си неутрален и толерантен към възможността всеки да има право да изрази мнението си, не считаш десовото изказване за провокация?
етерИум как е възможно да се приеме това за провокация? Освен да съжалявам момчето/момичето незнам какво друго остава?Интересно, защо e изпратен американски акрьор да снима документален филм в Украйна ?
Само повдигам въпроси
Ами фактически това си беше, като казано точно след призива за уравновесеност - провокация. Не, че мен това много ме провокира.етерИум как е възможно да се приеме това за провокация? Освен да съжалявам момчето/момичето незнам какво друго остава?
Не само - в Шотландия вадят от статистикита за заразени, данни кой е бил и кой не боц. За да не се изтълкували погрешно и да не послужили за грешна интерпретация в полза на коварните антита Но тва е за друга тема... (В която друга тема имаше един $$овец, чието почти автентично копие циркулира и тук. Но не знам дали има tif, надявам се че не, все пакй сме в bg
Само едно съобщение: някой има ли адреса на пощата на Noke? Да го питам/е как е, що е, що е временно отстранен(?) или пък нещо друго се е случило...
Говорех за поста на partytime, не на десо...Ами фактически това си беше, като казано точно след призива за уравновесеност - провокация. Не, че мен това много ме провокира.
Иначе, да заслужи си съжаление момчето. Или наистина е момичето десо?
Но ние не трябва така приятелски да си говорим с теб, че нали не сме на една позиция и утре няма да можем да се скараме като хората. Война е, не бива хубавата битка да се разваля с някакво си примирие! (Той Блинки нали минава понякога в спорните теми, каже нещо за равновесие, хубаво е, съгласни сме, но всички чакат да мине малко време и пак да почнат дърленето. Форумна идилия)
ps: Той @desoe, хитреца, само мина да се запише тарикатски за темата, уж че нещо искал да каже. Не знае и той кво става - ше има ли война, няма ли, и дебне да изкопчи малко инфо от нас, по-запознатите. Аз го знам него
Тия неща ги има само във филмите и медиите (пропаганда) в реалния живот е доста различно. Да пътуваш до Гърция и да пазаруваш бонбони тик-так не е свободадемокрация и свобода
Страницата с 1.3 хил. последователи очевидно е регистрирана в началото на декември м.г., след влизането на "Възраждане" в парламента. А последната публикация е от сайта "Паралел 42" и носи заглавие "Путин разказа играта на САЩ: Американците са убийци, крадци и изнасилвачи". Друго заглавие от сходен източник носи "братско" послание директно от Путин: "България е велика страна. Русия ще я освободи от НАТО".
Днес загубих 20 Мин да преглед субредите ти. И о чудо същата торба с лайна като в тикитока около 90% от клиповете се повтарят и на двете места. Да поспорим коя от двете социални е по достовернааналите на руската пропаганда в България
Това видео съм го прегледал цялото с контекста още вчера.Прословутото видео в което руски бронетранспортьор смачква кола.... Обачеее дори и за миг никой не се осъзнава, обачеее докато си ровиш из коментарите излиза, че точно такива машинки са на въоръжение познайте къде ... В Украйна. Руските имат малко по-различни означения с големи бели букви. Доста хора изразяват това мнение и естествено са заплашени с банове и камари от минуси...https://www.reddit.com/r/ukraine/comments/t15kxt/better_video_of_russian_war_crimes/?utm_medium=android_app&utm_source=share
Ремайнде да не ме обвиниш само че съм попаднал на фалшив руски субредите?