Украйна - Русия какво ви е мнението

КГБ отново докара дъжд. Американците ще атакуват утре. :)

То нема, как ше попаднеш.

В Русия подобни *педалски* методи за водене на война не са на почит.

Спикъра на Дума-та е сложил пост за ново Г-8 по БВП по Паритет на Покупателната Способност. Страните в новото Г8 по изравнен БВП имат приблизително 25 процента повече БВП сметнато така oт Г7.

photo_2022-06-15_17-52-25.jpg

Последно редактирано:
Опа, опа
Олее, тоест сега отпада ли тва:
Цън Цон е български предприемач от китайски генезис, ръководител на Съвета за стопански и дипломатически връзки и консултант в Дипломатическия институт към Министерство на външните работи по въпроси, свързани с Китай.

За Дън Сяо Пин , Китай.и войната....

Цън Цон: #Китай наблюдава внимателно войната на #Путин в #Украйна и санкциите, които бяха наложени на Кремъл, но няма да вземе страната на Русия защото не може да се лиши от #инвестициите и #пазара на останалия свят. Това би имало катастрофални последици за икономиката и хората биха излезли на #протести ако останат без #работа и храна. #Червената линия в момента не е премината от Русия, но ако се отиде към #окупация на Украйна или разширяването на войната към #Молдова, #Прибалтика, това няма да бъде допуснато от Пекин и #Си ще вдигне телефона на Путин. ...

--- след 6 м

Радост от растежа на БВП-то, възхода на икономическите взаимоотношения, ала-бала.. а дали ше ги набълбукат самите ползватели на тия прогреси - гражданите демек - с гентерапи, ше ги депополнат, биометрират и чипират, сегааа: тва вече е друг въпрос и не е за тука. Важното е, че щели ляб и ръст да имат биометрираните и чипирани.

Олигофрения на кило.

Леле, леле, леле....

Аз вчера се бъзиках като го казах, ма то се оказа точно така:

Договореният газ от САЩ булгаргаз продава на турската компания ''Боташ''. След това синьото гориво се разтоварва на терминал за втечнен газ в Турция, след което Боташ отново продава газа на Булгаргаз. Причината била, че нямаме споразумение с Турция за транзит през Турция.

Иначе откриването на втора сметка за превалутиране било много сложно - извиване на ръце, изнудване...

Последно редактирано:
Ми така де, Контрич, нали ще имат ляб, сигурност и икономически растеж, работа? Кво толкова, че заедно с туй щели да ги малко генномодифицират и чипират, къв е проблема кат имаш тия благинки?!

26-и Февруари 2022:
Тази война ще завърши първите дни на март с победа на Русия. Русия печели тази война и това не е известно само на българските озверели медии, които от 48 часа не могат да се измъкнат от истериката, която им индуцираха от някакви страни.“ Това каза пред БНР геополитическият анализатор и университетски преподавател Валентин Вацев.
Войната ще завърши в първите дни на месец март, а след това ще станем свидетели на избори. Такава прогноза направи политологът Валентин Вацев пред БЛИЦ, който следи военните действия. (И в цяла статия надълго и широко обяснява защо и как:
10.03.2022:
"„
Всяка война има своя логика....войната няма да свърши бързо...
коментира анализаторът." (Към 10-и Март "Войната ще завърши в първите дни на месец март" отпада демек.)
03.04.2022: "Вацев: Да, аз съм абсолютно сигурен, че първия етап на тази война - странен етап разбира се - завърши. Той завърши в навечерието на втория етап, за който аз мисла, че знам какво ше включва. Но края на войната не е близко, а е далече..."
И ОЩЕ във ВИДЕОТО с геополитическият анализатор и университетски преподавател, стратегическият политически анализатор, политолог...
https://pogled.info/tv/alternativen...Zf6nyBdBtdLIGl_SvqxhwPvac6IcOsxK3JSV5jmSJh0bc
31.05.2022
"- Г-н Вацев, има ли нова фаза, етап на войната в Украйна?

- Добре се сещате. Това е важният въпрос. Не бих казал, че има нова фаза. Руската страна официално обяви, че втората фаза е започнала, но в момента тя не е завършила. ..."
Коментира пред ПИК стратегическият политически анализатор.
https://pik.bg/валентин-вацев-пред-пик-всяка-следваща-крачка-на-режима-на-кирил-петков-води-до-по-голям-а-news1107064.html

Сега вече отидохме на студена и гореща война. И Вацката пак е точен и коректен анализатор, колко полезно, че го имаме на разположение да ни разясни.
Леле, леле, леле....

Аз вчера се бъзиках като го казах, ма то се оказа точно така:

Е кво си се бъзикала, то има ли друг вариант освен по-скъпо и по-кофти да го направят.:)

Ми така де, Контрич, нали ще имат ляб, сигурност и икономически растеж, работа? Кво толкова, че заедно с туй щели да ги малко генномодифицират и чипират, къв е проблема кат имаш тия благинки?!
Е то не е хубаво и да няма никаква храна, да е мизерия и т.н

Леле, леле, леле....
Кисинегър "със своето изказване спрял истериката в световен мащаб", АААААхахахахахахаахААААА. Тъпата контричка. Слушай Вацко кво разправя, там слушай!:)

Е то не е хубаво и да няма никаква храна, да е мизерия и т.н
Абсолютно си е по-хубаво генномодифициран, чипиран и с пълно коремче. Даже последното е най-важно, първите две са си поносими реалности.:)

• Haha
Реакции: OSH

Горе