Krumov
Well-Known Member
Аз съм наясно, чакам "експертите" да си го признаят. Не, че ще стане де. Ако изобщо отговорят ще е с поредните ала-бала.На Запад замениха Демокрацията с нещо, което някои наричат Либерална Диктатура, или Диктатура на либералите. Аз бих я нарекъл и Диктатура на Конформизма, ако си малко анти наклонносите които се опитват да ти наложат неолибералите, се почва як тормоз!
Един пример да дам колко са зле нещата и колко хората са лишени тук от тая свободна воля дето уж е изконната доктрина на демокрацията.
Миналата година когато свърши пландемията се почнаха едни лозунги, плакати, реклами тип комсомолски конгрес през 80те: Върнете се към нормалното празнувайте Коледа, Най-добрата коледна украса за победата над ковид, Подарете на близките си всичкои т.н
Съответно всеки се юрва да харчи бясно, къщите греят, хорат празнуват абе идилия.
Тая година стагнация баце . Лозунгите са пак тип комунистически: Пестете, гасете лампите, Коледните лампи враг номер едно, Гответе два пъти седмично, Изключете излишните радиатори и идиотите седят на тъмно и студено....
Последно редактирано: