Много сте се изнежили напоследък. Като ти се роди едно дете дето не спи по цяла нощ и трябва да го носиш на ръце за да може жена ти да се наспи на нея какво ще икажеш - утре съм на работа опрай са. Ще забравиш и за кръвно и за диабет за по-малко от седмица. И преди да си ме апострофирал - да знам какво е, защото имам същите заболявания. Година и половина съм спал по 4 часа на денонощие, заспивал съм прав подпрян на стената с детето на ръце. Работата ми по някога изисква да не се спи по 72 часа.... Като ти ревне детето и някой такъв захарен памук ти звънне на вратата какво ще направиш, ще му запушиш устата с възглавница?!? Или като стане на три и почне да тича по коридорите ще му бутнеш таблет в ръцете само и само да стои мирно.
Колега, тука не става въпрос за дете. Става въпрос за келеши дето никога няма да им писне да вдигат шум и да тровят живота на околните. Нямам деца, не знам какво е, но съм сигурен, че ако едно бебе ако реве от 8 до 3 през ноща нон стоп със сигурност не е гладно и с пълен памперс, а има много по-сериозен проблем. Сега, че ще писне 1-2 пъти, ако си заспал дълбоко, като не ти е в апартамента, я го чуеш, я не, пък и да те събуди, ще се завъртиш, през това време ще е успокоено от родителите му и ще заспиш веднага. Утре ти ще имаш дете и те ще страдат от същия проблем.
А като ти дъни баса и ти се тресе леглото ще видим как ще заспиш.
Да сравняваш грижите за твое дете с пиянските изстъпления на някакви селяни е несравнимо и смешно.
И не разберам какъв ви е проблема да говори с баща му. Естествено че ще говори, при все че оня хрантутник е на негова издръжка.
Явно не ви се е случвало да имате шумни съседи. Дано и да не се случи, ама не е приятно.
Тва е българина за съжаление. Някой като има проблем, вместо да му помогне, му обяснява колко е тъп. Че да не е длъжен да ги търпи тия наркомани бе....
Утре ще реши да има бебе, тия няма да остават и детето да спи. Такива проблеми трябва да се решават бързо, иначе не стават нещата.
Представи си следната ситуация. Всяка вечер идва някой у вас и те буди в 4 часа сутринта. Щото му е кеф. Колко дена ще го търпиш това? Същото е, шумния съсед може и да не идва у нас физически, но ефекта е съща.