От: 3 лева за литър дизел до седмици
Да бе верно, това че на някой промиваш моцъка и накрая върши някво деяние не те прави виновен. ДОБРЕ от днес ти не си червен и няма повече ти казвам така.
Правилно ще го сравняваш с предишното, но няма го сравняваш селективно.
Хайде една проста гимнастика ако приемем че 100 човек бачкат и вадят 100 единици продукция то по време на криза и шиткавост са заети не 100 а 50 човек и вадят почти 100 единици продукция, кво ще рече това че с по малко хора се вади една и съща продукция и че разходите са оптимизирани БВП си е красноречиво на 3% сме от пика по време на бума. Та в нашия случай тази безработица по времто на 3ните не е кой знай каква от фиктивнсот в следствие на кинти от вън, дето сега трява ги плащаме, щото секна кранчето или това не виждаш. Или викаш те са манипулили статистика да са надували всичко да е на щат, а ГЕРБ надува всичко да не е на щат.
Айде имам един въпрос заеби всичко това от мен, кажи ми кое направи толкова БСП да вдигне и стимулира бизнеса, но искам обективно(едно от това е плоския данък, а пък НДСВ-то ниския корп данък - тези неща са непроменени и сега), и какво направи толкова ГЕРБ да преебе бизнеса, пак искам обективно не някви си статии следствие на нещо, без да е спомената причина, щото за мен нема кой знай ква различка м/у двете парти просто една бе във времена на бум, че ГЕРБ не стуват факт си е но с БСП хептен ще цъфнем и вържем.
Мен ми е все тази, кво ще кажеш щото ми е през оно за БСП ГЕРБ и прочие, пак ти казвам по малко мрънкане повече инциативност