От: За всичкото фенове на СерГей
Бойко ме кефи по няколко причини:
- изкара наяве толкова мръсотия, която всички досега умело прикриваха!
- наблегна на инфраструктурата, която е основополагаща за добрата икономика на една държава. Всичко друго идва след това.
- спря парите на много министерства, като средствата за АйТи - това ме засегна линчо защото съм в тази сфера, но се радвам. Как може половин милиард да се изхарчи за електронно правителство и такова да няма?????????? Добре че Бойко спря да налива пари в тая бездънна яма
- всеки проект, който се прави последните години при него, се следи доста изкъсо, смислен е и нещата се случват!!!! Участвам в някой държавни проекти и информацията ми е от първо лице. Станишев изхарчи стотици милиони за проекти, техника и т.н. от които реално и до днес нищо не се ползва и стои по складовете..............
- не се страхува да реже финансиране, щатове и т.н. когато са безсмислени. Нищо че много хора в момента не го харесват!!!
- Не го беше страх и да каже на БАН и на СУ вие крадете супер много средства. Всички които сме били студенти и т.н. знаем че това е така. Няма какво да се лъжем. Тия структури не плачат ами крещят за обновяване!!!!!!!!!!
Мога да изброявам до безкрай. просто се замислете и ще видите, че нещата, които се правят може би имат някакъв смисъл!!
P.S. Пряко съм засегнат от управлението му, като ми намаляха доходите, но това е защото в момента намаляха и безсмислените проекти в държавните структури, което обаче не мога да не оценя положително!!!
Иначе и това правителство взима. Но с мярка. Няма човек, който да не взима. Но да се прави както е навсякъде по света. Ще ви дам истински пример за правителството на Станиша (шибания боклук измекярски украински):
- идват около 20 милиона финансиране, да се изготви проект и да се реализира. 90% от тях се раздават по формата на заплати на консултанти и т.н. на близки хора и фирми. Назначават се разни бастуни на граждански договори да прибират кинти и т.н. Сега новото правителство се опитва с тия останлите 10% да направи нещо.......... БЕЗ КОМЕНТАР