Adnow vs Mediavenus?

Adnow vs Mediavenus?

• Adnow

Votes: 9 33.3%
  • Mediavenus

• Друга (посочи я в поста си)

• Общо гласове
    27
Като поставя банер реклама на MediaVenus зареждането на сайтовет става за над 10 секунди. Някой друг да има подобен проблем?

Миналия месец правех по 250 долара на седмица..Сега паднаха много цените.

Mediavenus в момента са по-добре от Adnow. Правих по 25 долара от Adnow, но нещо ми свалиха цената на клик и на 1000 клика започнах да генерирам по 3-4 долара. Пуснах рекламите на mediavnus и сега нещата отново са ок. Цените им не са зле, но като цяло най-добре си е adsense

Mediavenus настина с в пъти по-добри,плащат всяка седмица.От 4 седмици съм свалил рекламите на adnow от които получих с 300 зора едно плащане и вече 4 та седмица чакам следващо,което един Бог знае дали ще получа.От Mediavenus днес ми дойде 4-то плащане.Плащат точно както са упоменали ,всяка седмица.

В момента Адсенса е на нивото на Медиавенус... Аз по-висок рпм от 40-50 цента нямам вече месец.

Днес получих 4-ти превод от mediavenus. От adnow вече месец чакам превод от 65 долара ,но превода е мираж,Изключително некоректни в плащането! Бягайте ,от тях докато е време.Дано и mediavenus не станат като тях

Получил съм два превода вече от MediaVenus. За сега съм доволен, особено след като има вече и изплащане чрез пейпал.
Притесняваме обаче, че CTR ми е прекалено висок и да не стане някой гаф.
На клик реално идва по 0.03, което не е много задоволително, защото в платформата на адсенс за същите кликове на ден, сумата е в два пъти повече.

http://prikachi.com/images/974/9101974T.png

Получил съм два превода вече от MediaVenus. За сега съм доволен, особено след като има вече и изплащане чрез пейпал.
Притесняваме обаче, че CTR ми е прекалено висок и да не стане някой гаф.
На клик реално идва по 0.03, което не е много задоволително, защото в платформата на адсенс за същите кликове на ден, сумата е в два пъти повече.

http://prikachi.com/images/974/9101974T.png
Трагедия! Оправи си CTR-то не знам досега как не са те баннали? На мен в Skype като ги попитах колко трябва да е средно, ми отговориха не повече от 1%

AdNow също плащат, обаче им е много инертна и тромава системата. Досега съм нямал проблем с тях. Лошото при тях е, че PayPal ти удържат 4.5% при превода. При MediaVenus получаваш всичко без такси.

Трагедия! Оправи си CTR-то не знам досега как не са те баннали? На мен в Skype като ги попитах колко трябва да е средно, ми отговориха не повече от 1%
Според мен банват, не защото ти е висиок CTR, а ако не им носи приходи трафика и този висок CTR се дължи на случайни кликвания и др. Иначе какъв е проблема, че повече хора кликват? Може да ти е таргетиран трафик.

И венуса залязаха. Едвам докарват по 2 цента за клик. Време е за следващите :D

Горе