Blinky
Owner
Нека да осъдят ако искат цялата нация, както са го почнали. Да видя кои ще им плаща данъците, като набутат работещите. Защото мога да сложа пари на това, че ако бутат някой така, не само ще го прецакат, но после той ше намери начин да им го върне - това му е хубавото на БГ манталитета - не остава длъжен на никого. Бил той и супермен.Това да се правиш на незнаещ за съжаление не ти върши АБСОЛЮТНО никаква работа, дори напротив - вреди ти. Ако въртиш бизнес със страни от ЕС, в момента в който те спипат ще ти направят служебна регистрация по ДДС и ще те глобят. Глобата е доста солидна и към нея се прибавя плащане на ДДС-то което е следвало да внесеш(ако има такова).
Между другото, закупуване на продукт от сайт в ЕС не влиза в основанията за регистрация по ДДС, това е пълна глупост и мисля, че човекът който го беше писал сам се е опровергал, но за историите с Гугъл си важи с пълна сила.
Не ми върши работа, но за да оцелееш тук в тази държава ти трябват више по счетовотсто, право и друго (с което да си изкарваш парите). Да, вреди ми само ако вътря бизнес с такива страни....само ако, както се вика.
@brad1985, те първа ще гледаме шедьоври. Хорицата са учили ама не това дето требва, а като не са образовани става интересно. Все едно полицай да прави мозъчна трансплантация.