От: Battle Arena 2010/2011
Така:
п.с.3 Участвал съм в кръжок по дебати
п.с.4 Любител астроном съм на ямболската обсерватория
п.с. 5 Ходил съм на олимпиада по математика, астрономия, химия, биология,информатика и физика
Просто не можах да сдържа,да не пусна и аз моето мнение.
Честно казано, ми стана и адски смешно.
Осъзнаваш ли,че се хвалиш с неща, по които навярно имаш едва повърхностни знания. Аз също, когато бях в гимназията участвах в почти всички олимпиади, но не посочвам това като квалификация,умение или задълбочено знание.Не претендирам,че съм специалист по астрономия,физика,биология и т.н. (въпреки,че живо се интересувам от история, това не ме прави енциклопедист, специалист,експерт и т.н.) За бъда малко по-точен искам да посоча, че аз също съм присъствал на кръжоци по астрономия и съм участвал в дебати,писал съм речи в училище (налице е чисто съвпадение) и съм тренирал 6 вида спорт. Да казвам,че съм експерт по футбол,баскетбол,плуване,шахмат и т.н.?!
И моля те,престани с това заяждане- един истински професионалист знае как да се защити качествено. Това подхожда на обстановка в училище (дори не знам дали да кажа гимназия или основно).Такива неща се подминават с лека усмивка.
А сега искам да поговорим, като колега на колега. Не исках да пиша в темата ти,за да не и правя евтина реклама.
Кой писател, продава труда си за жълти стотинки?! Истинският професионалист, не трябва ли да знае цената на труда си?! Честно казано,преди да прочета по-голямата част от мненията в темата обява и в тази статия, те мислех за 14-15 дете, което търси как да си запълни времето. На такава цена ли оценяваш вложеното време и труд?!
И още един втори въпрос- беше казал,че можеш да пишеш по 30-40 статии на ден. Е това, не можах да го приема !!! Ако ще и да работиш 20 часа в денонощието, не можеш да напишеш толкова голям уникален и авторски текст! Навярно си помагаш по някакъв начин.
И за да не кажа неща, за които не мога да бъда сигурен, ще спра да пиша.