@Cassiopeia Душичке моя, слънчице!

Статус
Not open for further replies.
От: @Cassiopeia Душичке моя, слънчице!

Добре върви темата с по страница на час :D

Ем мастор съм ;)
Добре върви темата с по страница на час :D

Чудя се какво точно се очаква като развитие от темата? Или резултат.
Да се преброят феновете и протестиращите? Да се пусне анкета? По преценка на админите единия да се блокира, че да се свършва?

Няма с какво да помогна за нито едно от изброените :(

Приятна вечер.

Re: От: @Cassiopeia Душичке моя, слънчице!

да се повторя: Ако, админите сметнат, че имат повече полза от въпросната спамеща лейди, отколкото от мен моля акаунта ми да бъде баннат заедно със всичко свързано с него, защото то си е мое!

Човек ти откакто се скара с приятелката ти си доста антиженски настроен, висчки сме имали такива периоди а те жените са си странни, но придават различнен нюанс на форума ... (че даже с касиопеиа май имате близки политически виждания :| )

Значи аз НЕ искам никой да банвам, нито смятам че имаме повече полза от нея отколкото от теб но и от двама има полза за развитието на Предприемач като ефективно комюнити трябва да има layers с различни по вид потребители...

Акаунти не банваме и не трием постове поради техническо ограничение че ако се изтрие първи пост на тема втория не става първи се трият всички след него

Никога не сме отричали че постовете са си ваши и който иска по всяко време може да си ги промени на ".........." (10 точки) например само че да не ни занимава нас с Блинки

Аз гласувам никой да не се блокирва и да се спре с глупостите ...
Аз ли да ви уча ... единия преглъща и не обръща внимание на другия !
Благодаря благодаря

Аз направо се чудя какво става тука, какви предприемачи какви .... 5 страници с бахт* глупостите. Единсвенната сериозна тема с толкова поста скоро е за на един колега новия компютър, човека иска мнение и направо се зарина от предложения. Супер. А тука пълни ла*на. Уж сте хубави, умни и кадърни хора, а направо се замяргате с помия. И още мога да напиша ама да не се навечеря някой набързо.

От: Re: От: @Cassiopeia Душичке моя, слънчице!

Братле, надали карането с приятелката ми е причина за това. Ти много добре знаеш причината, нямам намерение да споря или да се обяснявам. Факта е факт, няма нюанси, има факти.:) Не съм женомразец напротив обичам си жените, но тези които са хора, същото важи и за мъжете. За да няма проблем и да не се караме просто е лесно дел и uni-web го няма вече. Това не значи, че ще прекратя отношенията си с всички колеги от форума!
Човек ти откакто се скара с приятелката ти си доста антиженски настроен, висчки сме имали такива периоди а те жените са си странни, но придават различнен нюанс на форума ... (че даже с касиопеиа май имате близки политически виждания :| )

Значи аз НЕ искам никой да банвам, нито смятам че имаме повече полза от нея отколкото от теб но и от двама има полза за развитието на Предприемач като ефективно комюнити трябва да има layers с различни по вид потребители...

Акаунти не банваме и не трием постове поради техническо ограничение че ако се изтрие първи пост на тема втория не става първи се трият всички след него

Никога не сме отричали че постовете са си ваши и който иска по всяко време може да си ги промени на ".........." (10 точки) например само че да не ни занимава нас с Блинки

Re: От: Re: От: @Cassiopeia Душичке моя, слънчице!

Братле, надали карането с приятелката ми е причина за това. Ти много добре знаеш причината, нямам намерение да споря или да се обяснявам. Факта е факт, няма нюанси, има факти.:) Не съм женомразец напротив обичам си жените, но тези които са хора, същото важи и за мъжете. За да няма проблем и да не се караме просто е лесно дел и uni-web го няма вече. Това не значи, че ще прекратя отношенията си с всички колеги от форума!

Е защо дел човек полезен си за форума иначе в преспектива като растем ще има всякакви хора във форума но фокуса няма да си се измести ще има по сериозни и по не сериозни теми... просто тази опция http://www.predpriemach.com/profile.php?do=ignorelist ще се ползва повече ....

От: Re: От: Re: От: @Cassiopeia Душичке моя, слънчице!

Аз, не съм въпросната дама и не си търся внимание!!!!!!!!!!!! Ай сега и кула и ти ми дайте едно полезно мнение на ''дамата' ?
Добре че му го каза да се кротне малко.

Уни, що не си сипеш и не си го преместиш в другия крачол, ми се занимаваш с глупости.

Ама защо се занимваш цъкай си нещата дето те правят предприемач и давай напред, Това е все едно да слушам Барека какво говори. Поне има на какво да си ги слагаш тия неща. Удари 3 мастики хапни нещо и си цъкай както се е*е таралеж. Рилакс.

Братле, надали карането с приятелката ми е причина за това. Ти много добре знаеш причината, нямам намерение да споря или да се обяснявам. Факта е факт, няма нюанси, има факти.:) Не съм женомразец напротив обичам си жените, но тези които са хора, същото важи и за мъжете. За да няма проблем и да не се караме просто е лесно дел и uni-web го няма вече.

Уни, май те е хванала мастиката вече... Уважаваме те, брат! ;)

Щото дори и с теб като сме си говорили остро никой не е репортвал другия!!
Уни, що не си сипеш и не си го преместиш в другия крачол, ми се занимаваш с глупости.

Н
Е

С
Т
Е

У

Р
Е
Д

!
!
!

Uni - спечели приза най-полезен юзър у форума :)
В крайна сметка и Вълкът сит и агнето цяло :)

Аз всички ви уважавам братле, но не там е въпроса. Може и да се караме и спорим, но в повечето теми вскеи кой с каквото може помага. Докато тук яко спам на кило, и накрая аз виновния, що се обаждам...
Уни, май те е хванала мастиката вече... Уважаваме те, брат! ;)

Мхм.... За това беше целия цирк търся си признанието ;)
Uni - спечели приза най-полезен юзър у форума :)
В крайна сметка и Вълкът сит и агнето цяло :)

Статус
Not open for further replies.

Горе