@Cassiopeia Душичке моя, слънчице!

Статус
Not open for further replies.
Какви са тези сравнения какво е това чудо.. За всеки има място под небето.. живеем в свободна държава, всеки да си пише квото си иска докато не те хванат.. нали така се казва? :)

Цъкай си тука, игнорирвай, щом се караш с някой и смело напред в живота..

В живота ще се срещнеш с хиляди трудности и заядливи хора и ако при първа възможност си "тръгваш" .. добре знаеш, че няма да се получават нещата..

Не съм компетентен, защото изобщо не знам за кво сте се скарали..
Пиите по 1 ракия и салата и смело напред :)

после да почерпите

От: @Cassiopeia Душичке моя, слънчице!

А за какво беше ?

Не се заяждам. Не познавам нито една страна по 'спора' , обаче ми е странно МЪЖ да пуска тема срещу ЖЕНА да се жалва.

От: Re: @Cassiopeia Душичке моя, слънчице!

Не знаех, че е предприемачество да си показваш бедъра!!!!!!!!!!!!!

Какви са тези сравнения какво е това чудо.. За всеки има място под небето.. живеем в свободна държава, всеки да си пише квото си иска докато не те хванат.. нали така се казва? :)

Цъкай си тука, игнорирвай, щом се караш с някой и смело напред в живота..

В живота ще се срещнеш с хиляди трудности и заядливи хора и ако при първа възможност си "тръгваш" .. добре знаеш, че няма да се получават нещата..

Не съм компетентен, защото изобщо не знам за кво сте се скарали..
Пиите по 1 ракия и салата и смело напред :)

после да почерпите

Re: От: @Cassiopeia Душичке моя, слънчице!

А за какво беше ?

Не се заяждам. Не познавам нито една страна по 'спора' , обаче ми е странно МЪЖ да пуска тема срещу ЖЕНА да се жалва.
Да. Малко е жалко. Ама поне е фън. Аз за това взех участие. Иначе на някой му идва повече спама в Бг форум. Нали? Светът ми пречи. :)

Няма лошо петъчната тема да почне от днес. Като гледам Юнито и Даласа са цепеняци тук. ;) И политическите им теми се получават добре. И в офтопика. :) Но Юнито поне е по бизнес ориентиран типм Даже се чудя защо е тази тема. Не е в негов стил. ;)

Имам идея за сайт - като секс-телефон, само че сайт и без лайфове (аудио-видео), за да може примерно няколко човека (без значение мъже или жени), да се представят за поне 50 жени и да зарибяват разни загорели. Нали, да се спестят пари от персонал. Ама нещо по-профи от сайтове за запознанства имам предвид. Въобще някакъв тренинг да премине персоналът как да зарибява и т.н.

Без да чета темата, за пореден път казвам, че форуча е пълен с офтопик и блинки и куулайс колкото и да не е приятно за всеки форум администраторр трябва да вземат мерки, че особенно от как ни откриха от бул/бг мамма тука стана пълна пародия.

Тая съм я чекнал...

и като стана на въпрос за брашно и масло, да ви питам.

Мисля да подаря на Кро нови цици да се радва за по празниците, някой има ли опит че да не стане някой сакатлък?

От: Re: От: @Cassiopeia Душичке моя, слънчице!

Щото си пропуснал темите, на лейдито с участието и. Не. ме сравнявай с даласа моля те, че ми се гади...... Има много хляб да изяде докато ми стигне нивото даже общо взето в форума са малко.

Като допълнение, не приемам поръчки за цялосттна система не защото не я мога, а защото просто не ми е кеф да програмирам в момента!

Да. Малко е жалко. Ама поне е фън. Аз за това взех участие. Иначе на някой му идва повече спама в Бг форум. Нали? Светът ми пречи. :)

Няма лошо петъчната тема да почне от днес. Като гледам Юнито и Даласа са цепеняци тук. ;) И политическите им теми се получават добре. И в офтопика. :) Но Юнито поне е по бизнес ориентиран типм Даже се чудя защо е тази тема. Не е в негов стил. ;)

Без да чета темата, за пореден път казвам, че форуча е пълен с офтопик и блинки и куулайс колкото и да не е приятно за всеки форум администраторр трябва да вземат мерки, че особенно от как ни откриха от бул/бг мамма тука стана пълна пародия.

Това го слушам от 2009-та година :)
И така като гледам, форума си расте, ако имаше проблем нямаше да е така :)

Тая съм я чекнал...

и като стана на въпрос за брашно и масло, да ви питам.

Мисля да подаря на Кро нови цици да се радва за по празниците, някой има ли опит че да не стане някой сакатлък?

При Тепавичарова или Ильо Стоянов, ако имаш достатъчно пари.

Тя гледала по банерите енчо, при него е десетак, а той май е най скъпия така че търсим качество, не цена.

Няма да си купя нов кайт и сърф тази година...

При Тепавичарова или Ильо Стоянов, ако имаш достатъчно пари.

Тя гледала по банерите енчо, при него е десетак, а той май е най скъпия така че търсим качество, не цена.

Няма да си купя нов кайт и сърф тази година...

Луд ли си? Как при Енчев - тоя е един от най-големите касапи, наред със Сердев и Емил Георгиев. А десетак си е нормална сума за цици.

Вместо да се карате измислете неква далавера да се продават примерно вибратори в бгмаместите форуми, тва ще избие рибата :D

Още едно мрънкало. :) Бате тегли игнора и да те видим как ни пишеш за интернет маркетинг. :) Айде, че ен версията такива ентусиасти като теб чака. :D

Вместо да се карате измислете неква далавера да се продават примерно вибратори в бгмаместите форуми, тва ще избие рибата :D
Трябва да има дискретна доставка и дискретно пазаруване :lol:

Ах да го ева очудвам се на ентусиазма ви на разголени каки , не , че всеки не ги иска!!!!!!!!

аМА КАКТО КАЗАХ, ЩОМ В ФОРУМА Е ПО-ВАЖНО ДА СИ ПОКАЖЕШ БЕДЪРА , ЗНАЧИ СМЕ ПУШПКА!!!!!!!!!

Трябва да има дискретна доставка и дискретно пазаруване :lol:

Всички са така, даже наскоро правихме приложение и един сайт за вибратори, доста интересна простотия е, сега е само пре-ордер. ще дам линк като е време :D Може и в бгмамата да им пусна офертичка :D

И дискретно спамене, както казах моля не ме карайте да търся всичко!!!!!!!!
Всички са така, даже наскоро правихме приложение и един сайт за вибратори, доста интересна простотия е, сега е само пре-ордер. ще дам линк като е време :D Може и в бгмамата да им пусна офертичка :D

Още едно мрънкало. :) Бате тегли игнора и да те видим как ни пишеш за интернет маркетинг. :) Айде, че ен версията такива ентусиасти като теб чака. :D

Мразя чужбината, а и не съм маркетинг специалист, ами програмист се пиша, ама за английската версия ще почна да пиша и там, ама няма много теми за коментар. Въпреки че не ми е най-любимата идея.

Щом има интерес в тая тема - не виждам защо ревете за модерация. Прекалената модерация убива форума, и модовете почват да си избиват комплексите. Наскоро открих този форум и тук се чувствам уютно поради щото няма кой да ме поправя през ред, га че съм го избрал за гуру в секта.
Точно от модерирани форуми бягам, като почнат да прекаляват и става пълен кенеф!
Касиопея е досадна и некомпетентна, това са моите 5 стинки. Такива персони не допринасят към никой форум. На всяко гърне меродията, че и обижда за страх, без да е запозната дори бегло със същността за каквото там се лендзи. Не, че защитавам uni-web, просто това е очевидната истина.

Статус
Not open for further replies.

Горе