@Cassiopeia Душичке моя, слънчице!

Статус
Not open for further replies.
От: @Cassiopeia Душичке моя, слънчице!

Пуснал си невероятна тема. Чудя се дали сам осъзнаваш в колко неизгодна светлина те поставя тя.
Първо (като оставим настрана неграмотните ти писания), нямаш никакви солидни аргументи за безумното си предложение. Да се бан-не някой поради каква причина? Защото си е позволил да пише в десетки теми от форум ли? А ти как го забеляза това? Защото и ти четеш същите теми, нали? В колко от тях си се изказал компетентно? И колко други хора са били подразнени от Касиопея? Защо Ти имаш самочувствието да говориш и от тяхно име? Претендираш за полезност и за писане по съществото на форума, а тази тема по какъв точно начин е полезна за останалите потребители?
Второ - някой някъде си сложил негова снимка - било на крака, било на ръце или каквото и да е там? А ти чия снимка развяваш тук? Не си ли ти на нея? Е, аз виждам и твоите крайници. Това, че не ми харесваш причина ли е да поискам да те бан-нат?
Трето - очевидно е, че си лично засегнат по някакъв начин. И... подобно малките деца започваш да врещиш, търсейки гласност... Е, да, но при малките деца донякъде е сладко, а при теб далеч не е.
Хубаво е човек да има енергия, още по-хубаво е да я използва в комбинация с разсъдък.

Re: От: Re: От: @Cassiopeia Душичке моя, слънчице!

И дискретно спамене, както казах моля не ме карайте да търся всичко!!!!!!!!

с услугата пробвай преди да платиш незнам как ще стана дискретно :D

А колкото до снимките на крака той и Amoun си пусна неговите :oops: - римляните са го казали Хляб и Зрелища - форума мисля дава на потребителите си достъп и до двата типа теми от там нататък всеки си избира какво да чете... ние като модератори се стараем да държим съотношението 80:20 (правило на Парето) в ползата на хляба....

юни включи си игнор листата и го карай по старо му - от другия форум не е дошла само касито :) ако разгледаш ще видиш че има нови по не забележими дами (аз лично видях поне две с по 30 тина– поста в последните дни) който си пишат по бизнес темите предимно...

Re: От: Re: От: @Cassiopeia Душичке моя, слънчице!

Мразя чужбината, а и не съм маркетинг специалист, ами програмист се пиша, ама за английската версия ще почна да пиша и там, ама няма много теми за коментар. Въпреки че не ми е най-любимата идея.
Това е трогателно. И за програмиране теми са нужни. Не е нужно да има. Създай ти. Успехи. Заобичай чужбина, защото тук на бг пазара ще стържеш тенджери. С програмиране не знам. Но със сигурност с маркетинг. :)

От: Re: От: Re: От: @Cassiopeia Душичке моя, слънчице!

Мдамм ама амуна, имаше достойнството да говори тук!

с услугата пробвай преди да платиш незнам как ще стана дискретно :D

А колкото до снимките на крака той и Amoun си пусна неговите :oops: - римляните са го казали Хляб и Зрелища - форума мисля дава на потребителите си достъп и до двата типа теми от там нататък всеки си избира какво да чете... ние като модератори се стараем да държим съотношението 80:20 (правило на Парето) в ползата на хляба....

юни включи си игнор листата и го карай по старо му - от другия форум не е дошла само касито :) ако разгледаш ще видиш че има нови по не забележими дами (аз лично видях поне две с по 30 тина– поста в последните дни) който си пишат по бизнес темите предимно...

Щото дори и с теб като сме си говорили остро никой не е репортвал другия!!

Да седна да те репортвам, че сме си сипали по един черпак, айде нема нужда .... :lol:
Дайте да го видим и ние тоя бедър бре :shock:

Поздрав, съфорумджий!!! :D Сипвайте по една ракия и мейк лоф нот уар!

[video=youtube;gt1dtknhYpQ]https://www.youtube.com/watch?v=gt1dtknhYpQ[/video]

@uni, @касиопея
Попейте си един на друг "кой ме събра със тебееееееееее", прегърнете се и айде!

аз бедъра съм го виждал искам нещо ново :)

Темата е като дуел... Заставате един срещу друг и..... банннннннннн. Извинявай, Уни за теб темата може да звучи достатъчно актуално и сериозно, но мен просто много разсмива, заедно с всички коментари. Пък и за сефте научавам, че сме си имали и тема, в която съфорумци са си сплели краката. Образно казано... :lol:

[video=youtube;rEgRzLXqWUI]https://www.youtube.com/watch?v=rEgRzLXqWUI[/video]

Re: От: @Cassiopeia Душичке моя, слънчице!

п
аз бедъра съм го виждал искам нещо ново :)
Може малко над бедъра. Да не дава Господ. :)

Абе мацето защо не драсне нещо. Все пак сме на приказка тук. Това не е сериозно още от пост #3. :)

Да хубаво е да сподели пак снимката която целия форум иска да види... но също в цял ръст може ... облечена или не тя си решава ... време е да видим не само да си чешем клавиатурите по тази тема ;)

Мдамм ама амуна, имаше достойнството да говори тук!
Ти да не си хомосексуалист? И да ревнуваш?
Бих предложила нещо на админите, заради толерантността им и че не се поддават на манипулации :)
Да обещая пред целия клас и училището, че ще пиша само по мнение на ден и най-много 30 на месец. Все пак се борим за милион поста. Освен това, мненията,които пиша, да не са с цитати и конкретно обърнати към определен ник. А принципно по заглавието на темата или развила се дискусия. Честна пионерска! Винаги готов!

Бих предложила нещо на админите, заради толерантността им и че не се поддават на манипулации :)
Да обещая пред целия клас и училището, че ще пиша само по мнение на ден и най-много 30 на месец. Все пак се борим за милион поста. Освен това, мненията,които пиша, да не са с цитати и конкретно обърнати към определен ник. А принципно по заглавието на темата или развила се дискусия. Честна пионерска! Винаги готов!
Нещо малко загрубя изказа ти не мислиш ли?!! :mad: Хайде стига сте се излагали! Като малките деца сте!

Мхммммм как позна? Предложи им квото искаш, аз съм им го казал в първо лице. Такива циркаджийки като теб по път и на път.................

Пуснал си невероятна тема. Чудя се дали сам осъзнаваш в колко неизгодна светлина те поставя тя.
Първо (като оставим настрана неграмотните ти писания), нямаш никакви солидни аргументи за безумното си предложение. Да се бан-не някой поради каква причина? Защото си е позволил да пише в десетки теми от форум ли? А ти как го забеляза това? Защото и ти четеш същите теми, нали? В колко от тях си се изказал компетентно? И колко други хора са били подразнени от Касиопея? Защо Ти имаш самочувствието да говориш и от тяхно име? Претендираш за полезност и за писане по съществото на форума, а тази тема по какъв точно начин е полезна за останалите потребители?
Второ - някой някъде си сложил негова снимка - било на крака, било на ръце или каквото и да е там? А ти чия снимка развяваш тук? Не си ли ти на нея? Е, аз виждам и твоите крайници. Това, че не ми харесваш причина ли е да поискам да те бан-нат?
Трето - очевидно е, че си лично засегнат по някакъв начин. И... подобно малките деца започваш да врещиш, търсейки гласност... Е, да, но при малките деца донякъде е сладко, а при теб далеч не е.
Хубаво е човек да има енергия, още по-хубаво е да я използва в комбинация с разсъдък.

Ти затова ли се регистрира току-що? Не съм специалист по идеолектика, но вероятно лесно може да се провери дали не сте едно и също "лице" с Касиопея! Както е казал поета - "Злобата женска ще замести АЕЦ-а и ток ще има до на света конеца!"
Тя как е? :D

Ти затова ли се регистрира току-що? Не съм специалист по идеолектика, но вероятно лесно може да се провери дали не сте едно и също "лице" с Касиопея! Както е казал поета - "Злобата женска ще замести АЕЦ-а и ток ще има до на света конеца!"
Тя как е? :D
Ей, верно бе, първо мнение и почва да соли и оценява. Булята ще да е туй!
pile каза:
Хубаво
е човек да има енергия, още по-хубаво е да я използва в комбинация с разсъдък.
"И колко други хора са били подразнени от Касиопея?" - Много!
С първото мнение и намекваш за банове, обикновено се казват други неща за "Здравейте". Вместо "Това, че не ми харесваш причина ли е да поискам да те бан-нат?" Кога свари вече да не го харесваш?
cartoon-woman_yelling.jpg

Не, не съм аз. Питай админите, да ти кажат по ай-пи от кой град е. Но е тъжно, че се заяде с единственото смислено мнение, което е в моя защита и на страната на справедливостта.
Благодаря ти Фениксче! Но има хора, които само ще омърлят иначе кристално ясните ти думи. Прегръщам те и ... знам че заради хора като теб си заслужава да видиш и гнусното, за да оценеш и пазиш красивото и светлото! :)

Не, не съм аз. Питай админите, да ти кажат по ай-пи от кой град е. Но е тъжно, че се заяде с единственото смислено мнение, което е в моя защита и на страната на справедливостта. ...
Дрън-дрън! IP адрес се сменя за минути, вече дори без специализиран софт!
Справедливостта е, че си на всяко гърне меродията, и обиждаш на килограм, бидейки невежа. Не ме карай да ровя в темата за казармата. Наглост и половина!
Кое е смисленото да влиза още с първия пост с кубинките?

Статус
Not open for further replies.

Горе