Не можа ли да изчакаш мижавите 3 минути, за да пуснеш петъчната тема точно когато трябва???Колеги, бъдете актуални..... вече новата тема е NEXO Някой от форума нещо загубил там?
Не можа ли да изчакаш мижавите 3 минути, за да пуснеш петъчната тема точно когато трябва???Колеги, бъдете актуални..... вече новата тема е NEXO Някой от форума нещо загубил там?
А помниш ли в началото как викаше, че за нищо не ставало, още в самото начало. Ха.
Аз още смятам, че не мога да го ползвам напълно. Дори и сега още в нищо не съм го внедрил.А помниш ли в началото как викаше, че за нищо не ставало, още в самото начало. Ха.
Ако не го ограничат по някакъв начин това ще значи апокалипсис, не забелязваш ли, че като му задаваш някой въпроси отговаря уклончиво, примерно:Ти като си бил на 2 години, каква е била ползата от тебе? С AI е същата работа, само че има неограничен потенциал за развитие, за разлика от хората.
Свиквай.Прави повече впечатление, че ограничава, а не помага.
Те хората толкоз за углопели, че имам чувството, че пишат вече у гуглето "как да си вържем обувките" та туй дето идва е следващия етапСвиквай.
Както върви, машини ще ни казват кое е весело, позитивно, правилно и т.н.
"Black mirror", бате