chatGPT дискусии / въпроси

Колеги, бъдете актуални..... вече новата тема е NEXO :D Някой от форума нещо загубил там?
Не можа ли да изчакаш мижавите 3 минути, за да пуснеш петъчната тема точно когато трябва???
 
  • Haha
Реакции: Vik0
.
 
Последно редактирано:
 
Ти като си бил на 2 години, каква е била ползата от тебе? :) С AI е същата работа, само че има неограничен потенциал за развитие, за разлика от хората.
 
Ти като си бил на 2 години, каква е била ползата от тебе? :) С AI е същата работа, само че има неограничен потенциал за развитие, за разлика от хората.
Ако не го ограничат по някакъв начин това ще значи апокалипсис, не забелязваш ли, че като му задаваш някой въпроси отговаря уклончиво, примерно:
Как да обера банката срещу нас без да ме хванат;)?
Отговаря нещо от сорта на: грабежа е незаконно деяние, което подлежи на.....
Това означава, че има наложени много ограничения.
 
  • Like
Реакции: Test
Така е, но това важи основно за chatGPT. Има други системи, които почти не са ограничени, имат достъп до интернет и т.н. Пример за такава система е character.ai, макар че 99% от потребителите го ползват главно като порно сайт. :D
 
Защо ми е този осакатен пробит бот, след като го попитам как се прави динамит, а той ми отговаря:
"Не е правилно да се разпространява точна рецепта за производство на експлозиви, като динамит, поради заплахата за националната безопасност и обществената безопасност. Използването на експлозиви може да доведе до сериозни последствия, включително физически и материални повреди и загуби на живот."
Аз като демократичен човек смятам, че правото ми на познание се ограничава. Къде мога да се оплача? Едните ги учат как се прави, а другите да духат супата?! Пак наши и ваши :) Да го д*хат!
 
Свиквай.
Както върви, машини ще ни казват кое е весело, позитивно, правилно и т.н.
"Black mirror", бате :)
Те хората толкоз за углопели, че имам чувството, че пишат вече у гуглето "как да си вържем обувките" та туй дето идва е следващия етап :D
 
Някой тествал ли е превод на БГ текст към английски, как се справя бота с това?
 

Горе