незнам, аз бях регистриран от USA и си плащах такситеС ттия пичове стой ли въпроса като при адсенс доходите
Регистрация по ддс и др.
Договора ви с страна от ЕС ли е
пиши тук, ние ще ти отговориммоля който разбира достатъчно на CPAlead да пише ЛС имам нужда от консултация със специалист в тази сфера БЛАГОДАРЯ Ви !!!
1 регистрациа за 1 оферта на 1човек на 1 IP за 1 месец(за повечето оферти, за някои lifetime)ДОБАВКИ:
- Колко пъти на ден може да се регнеш в анкетка отнасяща се за 1 сайт?
Ако се сетя още нещо ще добавям
П.С. извинявам се за грешките допуснати в горенаписания пост... заради бързина са допуснати. Благодаря!
37$ na доунлоад за БГ ТРАФИК?? АКо и не трябва да се плаща за сваляне ще платя на 15-20 прятеля по 5 лева да го свалят ;DАре честито на тия с бг трафик, от днес cpa*lead имат 2 оферти за бг :clap:
Get all the best games at Fun Pass! 3.75$ Survey
Dominos Star International Superstar 37.5$ :shock: Download
:clap:
С ттия пичове стой ли въпроса като при адсенс доходите
Регистрация по ддс и др.
Договора ви с страна от ЕС ли е
Къде ги видяхте тези 2 оферти за България аз никъде не ги намерих само на мен ли не ми се показта.също така влизах в suvreys и там пак няма България пак ли е прецакано нещо37$ na доунлоад за БГ ТРАФИК?? АКо и не трябва да се плаща за сваляне ще платя на 15-20 прятеля по 5 лева да го свалят ;D
може всякакви ваучери, само клиентите да са ти доволни може да си ги купиш дирекно от амазон, има за различни стойности:wink:taka dobre za pari qsnu , premerno shte davam vaucheri no dali shte priemat primerno vaucher za restorant ili pokupka na stoki v nekoi sporten magazin...ako imate info za vaucheri ot amazon kak se davat i dr info shte sum priznatelen. Pokusno shte kiriliziram posta si pisha ot gsm-a.
19$ се плащат след определено време(мисля че 2 седмици), офертата си е Free Trial и до 2 седмици не ти земат пари от картата.Може да дадеш unsubscribe по-всяко време направо от техния сайт:shock: (нема телефонни разпитвания)найстина има една реклама за бг но този който я попълва трябва да си плати 19.00 долара това е тъпо и така че все едно си няма реклама
П.С. не търся помощ или съчувствие просто го написах да ми улекне понеже нямам стойностни хора с които да го споделя а тук има се пак някаква анонимност пък и форумът+хората в него ми харесва. Благодаря ви !
по законна гледна точка какво ми трябва за да се занимавам с интернет бизнес... имам идея за онлине игра от рода на конквистадор(но не баш).