Регистрирах се в CPALead , но не са ми пратили все още confоrtmation email. Колко се бави и това нормално ли е да се бави по толкова или да си искам отново да ми пратят? Иначе си влизам в акаунта, гледам че няма оферти за БГ.
ей го един готин човек който ми помогна ЕВАЛА батко наистина
Някой ползва ли Wordpress plugin-а на CPAlead- техния собствен, кйто уж трябва да слага освен на постове и стрници и на категории- при мене не иска да слага на категории ?
И изобщо как да се сложи gateway само на определена категория във WP блог??
ясно но можем ли да пращаме на приятели познати да попълват анкети щом в скрийн шота пише че може предполагам че е позволено...
а колко дават за такава анкета и колко пъти юзър може да се регва без значение броя сс които има... И дърпат ли пари от сс
1 регистрациа за 1 оферта на 1човек на 1 IP за 1 месец(за повечето оферти, за някои lifetime)
сайта няма значение, ако го е попълнил в друг сайт офертата при тебе нчма да се получи(поне за повечето оферти)
instantdollarz.comа аз да попитам има ли алтернативи на ЦПА лийд и какви са . Ако някой има списък с cpa сайтове да ко покаже се пак не само аз се старая да науча нещо
а аз да попитам има ли алтернативи на ЦПА лийд и какви са . Ако някой има списък с cpa сайтове да ко покаже се пак не само аз се старая да науча нещо
Добре да попитам само ваучери ли мога да подарявам ( в замяна на попълнени CPA анкети ) или мога каквото си пожелая само без пари, че не са ми ясни нещата с тия Амазон ваучери ...