Някой пита ли Cpalead кога ще оправят frelotto-то?
Е да де но питахте ли ги кога ще го оправят за България?
То го има ма не баца.Аз влизах видях го но когата се цъкне да се попълва ми дава празна страница.Значи утре ще е готово такали.А дано........................gangster ако това което казваш е истина и утре баце ще си осигориш една черпевка от мен.
instantdollarz.com
adscendmedia.com
Интересува ме CPALEAD само за отключване на страници ли е ?
Може ли просто да си сложа банер на сайта, който води към анкета, след попълването на която може да се спечели някаква награда.
И ако това го няма в cpalead, къде да търся подобна възможност?
незнам да има такъв случай ощеА дали банват, ако предлагаш несъществуващи неща - напр. сложиш банер, който обещава безплатно теглене на нещо и когато потребителят попълни анкетата му излиза грешка 404 примерно?
чек, пайпал , мисля че и директ банк депоситПлащането само с чек ли става ?
Три сайта от типа watchнещоси.com са ми out of the business заради деиндексация. Има ли други пострадали? Не мога да преценя дали е от cpalead, или съм прекалил с оптимизацията...
страниците с gateway тудно ги индексираТри сайта от типа watchнещоси.com са ми out of the business заради деиндексация. Има ли други пострадали? Не мога да преценя дали е от cpalead, или съм прекалил с оптимизацията...
Два мои са също деиндексирани.Три сайта от типа watchнещоси.com са ми out of the business заради деиндексация. Има ли други пострадали? Не мога да преценя дали е от cpalead, или съм прекалил с оптимизацията...