според мен му се вижда края вече на dropshipping a все по-трудно става, ebay все повече акаунти затварят
Най-ценното е връзката с доставичицте. Мисля, че малко време си отделил на нея относно конкретни съвети как да се подхожда.Между другото ако някой иска да гледа кратката версия на обучението (около 2 часа) бяха ме поканили в Софт Уни и за го записали и е FREE:
https://digital.softuni.bg/events/65/online-marketing-trends-data-and-best-practices
най-долу има линк Видео (стрийм запис) - 14 Януари 2018 - Цветан Радушев може да се логнете с фейсбук профила си
Аз съм след 60-тата минута ако не се лъжа след Цветан и Счетоводителя...
Надявам се да ви е полезно и да споделите
Прав си , но най малко време съм отделил на това защото винаги когато са ме питали кое е най лесното нещо в дропшипинга съм казвал "Връзката с доставчиците" Наистина не бих съветвал никой да се задълбава и тревожи за това защото това е най-лесния момент. Пиши на лично и ще ти покажа как за 1 мин може да намериш 1000 доставчика. Всъщност това май съм го показал в обучението? или не? не помняНай-ценното е връзката с доставичицте. Мисля, че малко време си отделил на нея относно конкретни съвети как да се подхожда.
Просто пикът на популярността му беше преди няколко години. Почна се с форумни постове, през е-буци, онлайн гурута, и накрая експлодира с тонове Ютуб видеа по темата...според мен му се вижда края вече на dropshipping a все по-трудно става, ebay все повече акаунти затварят
Просто пикът на популярността му беше преди няколко години. Почна се с форумни постове, през е-буци, онлайн гурута, и накрая експлодира с тонове Ютуб видеа по темата...
Не че не е валиден бизнес модел, просто куцо и сакато се набута в "нишата", а няма чак толкоз място за всички мераклии. Каква беше приказката - "Когато и портиерът започне да ти говори за инвестиции в недвижими имоти, значи е време да излизаш от тоя бизнес"... или нещо подобно.
В България, както винаги, (почти) всички се усещат с 3-5 години закъснение
Следил съм темата ти внимателно отпреди 8 години поне. Гледах и презентацията ти....
Следил съм темата ти внимателно отпреди 8 години поне. Гледах и презентацията ти.
Като споменах "пик" имах предвид пик на популярността на дропшипинга. Което идва със сериозни негативи за тепърва започващите. Пейзажът е оакан за всички и се налага да гребеш срещу течението. Произлиза от факта, че entry бариерата в днешно време е прекалено ниска - можеш да започнеш със 100-ина долара налични. Съответно напливът от ентусиазирани трейдъри е неудържим.
Повечето тръгват с нагласата "Ама аз съм специален! Имам повече от 100 кинта и съм мотивиран повече от останалите!!!".
Между другото, много хубава презентация! За втори път ме убеди, че не искам да се занимавам с дропшипинг. Просто не е за мен. Освен ако някой друг не седи на телефона да общува с клиентелата.
Между другото ако някой иска да гледа кратката версия...
Да, човек. Бая време си мина. И все така си оставаш пионер там. Предполагам още се занимаваш, още си в час и най-вече - още те влече. Все още са ти актуални началните съвети тук.eee не.... направо не мога да повярвам как минава времето. случайно погледнах и видях , е съм стартирал тази тема преди......13 години !?!?! а сякаш беше вчера тцтцтцтцтц
Да, човек. Бая време си мина. И все така си оставаш пионер там. Предполагам още се занимаваш, още си в час и най-вече - още те влече. Все още са ти актуални началните съвети тук.
Супер. Леле, брат, толкова ли мина, цели 17 години? Хахахаха.ето нещо актуално по темата