E-Business
Active Member
Супер. Леле, брат, толкова ли мина, цели 17 години? Хахахаха.
даммм. ами фирмата я направих 2005. а аз доста време преди това проучвах четох, сайт правих.... минава времето
Супер. Леле, брат, толкова ли мина, цели 17 години? Хахахаха.
Здравейте
Виждам, че скоро никой не е писал по темата, но все пак... Тъй като тук има хора с опит, какво мислите-има ли смисъл и място на пазара да се започне с дропшипинг сега? Към какви пазари и ниши бихте се насочили?
Разгледах и моделите с арбитраж. Честно казано не знам кое би било по-оборотно за момента.
Въпрос към ветераните - Препоръчайте някакви курсове за дропшипъри? Като цяло има ли смисъл от такива курсове или всичко е пунта мара и ти трябва сам да си търсиш информацията в нета?
За БългарияЗа къде - US или Европа?
Продукти? Повечето бг сайтове дропшипват от чужбина, като не е тайна за никой, че предпочитани държави са Китай, Турция.... Отвори тема, в която да дадеш повече информация какво точно търсиш, и ще получиш доста предложения.За България
https://zerotosuccess.me/school/ от там влез в : Безплатно онлайн училище / Семинар за създаване на Онлайн Магазин & Маркетинг / Как да създадеш собствен онлайн магазин по модела класически дропшипингВъпрос към ветераните - Препоръчайте някакви курсове за дропшипъри? Като цяло има ли смисъл от такива курсове или всичко е пунта мара и ти трябва сам да си търсиш информацията в нета?
Благодаряhttps://zerotosuccess.me/school/ от там влез в : Безплатно онлайн училище / Семинар за създаване на Онлайн Магазин & Маркетинг / Как да създадеш собствен онлайн магазин по модела класически дропшипинг
мисля че може да ти е полезно
Благодаря за споделените познания! Обмислям да стартирам дропошипинг чрез собствен онлайн магазин, подкрепен от фейсбук страници. Идеята е да продавам микс от различни продукти, като дрехи, обувки, спално бельо, чанти, аксесоари, хранителни добавки, обединени от една обща характеристика - без съдържание на животински продукти. Според вас, има ли смисъл да се опита за българския пазар или по-добре за европейски или световен? И ако се насоча на външният пазар платформи като и-бей и прочие по-добър вариант ли са от собствен сайт? И има ли база данни с дропшип доставчици за българския пазар на подобни стоки? А за европейския? Благодаря предварително!За тези който се интересуват от класическия дропшипинг както и от другата му разновидност онлайн арбитраж, могат да се регистрират в една безплатна академия https://zerotosuccess.me/school/ . Напълно безплатно е но там ще намерите няколко безплатни обучения които бях поканен да водя в Варна, София и Пловдив. Те са бейсик, за начинаещи но Можете да разберете повече са самите модели на дропшипинг и когато вече изберете това с което искате да се захванете има вече обучения за напреднали.
Изградени канали нямам. Дева сега почвам да се запознавам с дропшипинг. Имал съм бизнес с врати, във връзка с който имах сайт и добре развита пт мен страница във фейсбук (19 хил последователя) За сега от стоките, които искам да продавам имам само обувки, часовници и чанти. За останалите, все още не съм намерил дропшип доставчик. Мисля, че около концепцията еко и веган, бих могъл да намеря подходяща целева група, но може и да греша. Пак повтарям, с дропшипинг нямам опит, сега почвам да разучавам.Здравей! Ако вече имаш изградени социални канали в тази сфера и трафика ти е от България главно, то логично и да си развиеш бизнеса там. Ако пък сега стартираш и търсиш на кой пазар да се насочиш, ти трабва добро проучване преди да започнеш да продаваш. Продуктите са ти доста разнообразни и според мен трудно ще сигментираш твоите потенциални клиенти. За това моят съвет е: насочи се към по тясна ниша с ясен пазар и от там добавяй допълнителни продукти. След като вече имаш относително постоянен поток от посетители, лесно можеш да разбереш кое се продава и кое не.
Благодаря, че сте похвалили онлайн училището, което създадох!Благодаря за споделените познания! Обмислям да стартирам дропошипинг чрез собствен онлайн магазин, подкрепен от фейсбук страници. Идеята е да продавам микс от различни продукти, като дрехи, обувки, спално бельо, чанти, аксесоари, хранителни добавки, обединени от една обща характеристика - без съдържание на животински продукти. Според вас, има ли смисъл да се опита за българския пазар или по-добре за европейски или световен? И ако се насоча на външният пазар платформи като и-бей и прочие по-добър вариант ли са от собствен сайт? И има ли база данни с дропшип доставчици за българския пазар на подобни стоки? А за европейския? Благодаря предварително!