This is the question...Някой знае ли как работи опцията "Предложени за вас" и как могат статиите ни да достигнат до тях, виждам страници без никаква логика там, а нашите дори веднъж не са влезли.
Незнам дали е 100% заради тях, но друго не се публикува от него личния ми профил пускам и сега изведнъж забранаДа не би кулинарните рецепти да ти ги е възприело за медицински. И за това да пищи...
На мен днес ми изтриха 1 профил. Явно пак нова брадва се задава...И ми направи впечатление, че от всички групи ми е изтрило всички линкове пускани до сега от както съм член на групите.
Явно пак са яхнали метлата и правят нещо. Единия профил го блокираха да не пуска с другия като пусна рийча е критичен, но пък от днес гледам, че обновяват админ панела на групите в някой групи ми е с нов дизайнНа мен днес ми изтриха 1 профил. Явно пак нова брадва се задава...
Обжалва ли?При мен изтриха страница с 20 к... дирекно блокирана и не може да поства нищо.
Да - стои си деактивирана. Няма отговор вече няколко седмици.Обжалва ли?
също така е възможно няколко юзера да са ти репортнали публикациитеИ ми направи впечатление, че от всички групи ми е изтрило всички линкове пускани до сега от както съм член на групите.
Ти ли си създал страницата?Здравейте, някой може ли да ми помогне с тоя прословут Business manager Създадох бизнес акаунт, но не ми дава да си добавя страницата в него. Освен мен, админи на страницата са още двама колеги, а на бизнес акаунта съм само аз. От три дена се занимавам с това и вече много ми омръзна...
Не, едната колежка я създаде.Ти ли си създал страницата?
Проверете дали тя има бизнес мениджър и дали не е свързана към него.Не, едната колежка я създаде.
Да малко е опетлано и аз вече бегло го помня как ставаше, но ще ти дам няколко насоки:Направихме й бизнес мениджър, но въпреки това не опзволява да се добави страница, която е създала.